Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość paolkaaaa
no u mnie tak jakos wyszlo , ze przed sylwestrem sie rozeszlismy;/;/ ehh

Gość paolkaaaa
ja dolny śląsk

Gość Klemiiiiiiiiiii
woj .wielkopolskie haczew co ty sugerujesz ze my nie dbamy o siebie??? tylko na tej podstawie ze siedziemyw sywlka w domu??? Mogłam isc na impr al mi sie nie chce znowu w tym tłumie sie dusic moge sobie siedziec super wystrojona w domku przed kompem i saczyc moje ulubione martini:P

Gość ThroughGlass
młody jest mało wie o życiu:)

Gość Haczeh
nie przyjemnie.. ej nie chce nikogo obrazic ale ile wazycie ? i ile macie wzrostu mozecie napisac z innych nickow byle szczerze prosze.. nie mma na celu nikogo obrazic

Gość Haczeh
wygodnie ale sylwestra sdie powinno spedzac w gronie przyjaciol a nie przed kompem :/

Gość paolkaaaa
haczek ja mysle , ze i wzrost i wage mam spoko i wcale nie musze pisac z innego nika bo sie tego nie wstydze . Wzrostu mam 172 a waze 60 kg

Gość ThroughGlass
172 cm - 50 kg powiedz mi ze powinnam schudnąc no powiedz :P a w ogóle, kazdy żyje tak jak lubi, jedni lubią "grzmocić" jak Ty a inni wolą inaczej spędzić czas. Poza tym rózne w życiu są sytuacje więc naprawde nie powinienes nas oceniac :)

Haczeh szkoda oceniac czlowieka po wadze i wzroscie a nie po tym co soba reprezentuje :) przyjdzie czas ze to zrozumiesz :) a czas do zabawy ze znajomymi jest dobry nie tylko w sylwestra :) kazdy wybiera co mu odpowiada Ty preferujesz wyjscia i zycze Ci naprawde udanej zabawy :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
Powinno???a kto tak powiedzial???w twoim wieku tez smigałam na imprezki ale juz sie wyszalalam i teraz jak juz mam gdzies smigac to tylko na dobra i porzadna imp gdzie nie wpuszczaja DZIECI :)

Gość Haczeh
nie no ok.. tylko to dla mnie dosyć.. no dziwne ze w tak piekny dzien gdsie regularnie od 8 lat przez cala noc bawie sie wysmienicie do białego rana w całej paczce, siedzicie i sączycie martini

Gość Klemiiiiiiiiiii
no to ja tez napisze zeby nie bylo ze jasa zakompleksiona jestem 169 i 53kg:P

Gość paolkaaaa
Masz 16 lat , a bawisz sie od osmiu, to ja sie pytam gdzie sa rodzice?

Gość Haczeh
dziekuje za zyczenie mi miłej zabawy napewno skorzystam i pogrzmoce hehehe

Gość Haczeh
dziekuje za zyczenie mi miłej zabawy napewno skorzystam i pogrzmoce hehehe

Gość ThroughGlass
Haczeh jeszzcze się przekonasz jakie życie bywa dziwne ;) Wyszalej się za nas i obowiązkowo pij nasze zdrowie

Gość Haczeh
no bo najpierw bawilem sie z rodzicami gdzies od 13 bawie sie ze znajomymi ;]

Gość zAAAj
siedza na onecie ;)

Gość Klemiiiiiiiiiii
no wlasnie ! wszyscy mysla i wpsołczuja ze sie siedzi w domu ale kurcze jak bym chciala gdzies wyjsc to bym wyszła! Ale rozumiem Ciebie młodziutki jestes i szalejesz :PP

Gość zAAAj
to od 8 czy od 13 lat sie bawisz :P szybko zaczoles, 5 lat i juz baunse ;))))))

Gość paolkaaaa
To ja mam pytanie , skoro czeka cie taka super , odjazdowa noc to dlaczego teraz nie spisz i nie ładujesz sił na jutro , tylko piszesz tutaj ?

Gość zAAAj
a ja przelatalem caly ostatni kwartal za Pannami....duzo, rozne a jak mi juz jedna na prawde wbila sie w mysli to dostalem kosza i zalamka...................nie moge sie pozbierac od 2 tyg :///// sylwester z wyboru w domu. 21 lat, facet, 175 cm, 70 kg dla Haczecha ;))))))

Klemiiiiiiiiiii kochaniutka spokojnie czasem trzba dorosnac by zrozumiec ze bycie na imprezie wyznacznikiem doroslosci i tego ze jest sie super juz dawno nie jest :) pozwolmy koledze sie pocieszyc tym jeszcze zobacz jaki jest uradowany i chce nas przekonac do swoich argumentow :)

dołączam się do szacownego grona🖐️ W sumie będę sama - będę miała pełno żarełka, picia (szampan, likier, pepsi itd) ulubiona muzyka, net. Sama sobie impreze zrobie:D Tylko gorzej jak usnę to nie będzie mnie miał kto obudzić:P Trochę żałuję, że w samotności, no ale co poradzić - zalać się jedynie można.

Gość paolkaaaa
A ja mysle, ze temu koledze rodzice poprostu zabronili isc i teraz sie złosci, nie ma gdzie wylac swoich żali i dlatego pisze takie cos , aby sie dowartosciowac.