Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość smutaska rzucajaca palenie
Samaryn czujesz sie lepiej ublizajac komus w taki sposob? Ty musisz byc autentycznie przegrany wyzywajac sie w ten sposob..... zalosne :O

Gość Samaryn
przestańcie sie nas sobą użalac ;/ to żenujące

Gość Haczeh
ejj mowie zew przepraszam za wczorajsze zachowanie.. ktoś mi wypaczy :p ?

żenujący jesteś ty :) Nie pasuje Ci?? To po co tu siedzisz????????????

Gość Haczeh
wybaczy*

Haczeh, ja nie wiem co sie wczraj stalo, ale hmmmm dzis jestem wspanialomyslna, moge Ci wybaczyc ;)

Gość smutassska
Dziewczyny,nie jesteście same. Ja mam 20lat i jak co roku nigdzie nie idę na sylwestra. usłyszałam dziś rozmowę moich rodziców..ojciec pyta się czy ja idę gdzieś na sylwestra,moja mama odpowiada,że nie,a on na to"nic nowego"... moja siostra jest dwa lata młodsza,a od kilku lat zawsze spędza super sylwestra poza domem...w tym roku z chłopakiem... ja liczyłam,że tym razem przywitam nowy rok z "przyjaciółkami"...od września gadały,że upijemy się we trzy i bedzie wesoło. ale kilka dni temu dowiedziałam się,że idą na jakiś bal z taką inna dziewczyną i jej chłopakiem. właściwie dowiedziałam się tego z ich opisów na gg. one mnie nienawidzą z zazdrości i wykorzystują każdą okazję zeby sie na mne odegrać. no i się odegrały. znowu siedzę sama,jest mi wstyd po prostu,ze nie mam znajomych,że nikt mnie nie lubi, że nikt nie widzi we mnie towarzysza do zabaw. czuję się zerem, śmieciem...widocznie coś musi być ze mną nie tak,skoro przez tyle lat w ten cholerny dzień zostaję sama!!!!!! ;((((

Gość Samaryn
siedze tu zeby sie posmac z takich nieudacznikow i loch jak wy ktorzy sylwka najbardziej odjazdowy dzien i w którym najbardziej z całego roku powinno sie spedzac w gronie przyjaciół przy dobrej zabawie wy siedzicie sami przed kompem łahahaah

Gość paolkaaaa
To moze idz sie juz przygotowywac na tego sylwka bo narazie to ty tez siedzisz przed kompem.

hmmm a może sam również zostajesz sam przed kompem w ten dzień.... bo gdybym ja gdzieś dziś szła, na pewno nie miałabym czasu na wyżywanie się na innych przed monitorem :P smutasssko powiem ci, że może lepiej spędzać sylwestra samego niż z pseudoprzyjaciółmi ???

Gość Samaryn
sylwka mam za 10 godzin, przygotowywac sie zacze o 15 jak z kolega pojdziemy kupic za 200 zł petardy i rakiety :classic_cool:

Gość Samaryn
dziewczyny potrzebuja wiecej czasu.. od rana a ja ? wskocze w jakies ciuchy - 10 minut (łącznie z wybraniem w co sie ubiore) kupic browar git majonez :] mam duzo czasu cale prszygotowanie zajmie mi z godzinke a moj zaczyna sie o 22 wiec do 20 mam czas :*

Gość paolkaaaa
To moze idz spac, bo jak masz taka noc atrakcji to trzeba sie wyspac.

Gość Samaryn
niechlujstwo a lenistwo to 2 różne rzeczy

Gość Samaryn
niechlujstwo a lenistwo to 2 różne rzeczy

Dizewczyny nie zawacajcie uwagi;/ Tooo dopieroo nie udacznik i prostak w dodadku nie ma nic gorszegoo niż na forum chwalic się za ile się coś kupuje;/ tylko prostaki tak robia żeby podbudowac swoje ego:/ Żałosne poprsotu Idzź z tym swoim kolegą i nie wracaj!

Gość Samaryn
ale bedziesz piła sama a ja nawet z nimi bez alkoholu bede sie lepiej bawic niz nie jedni z "wybornym" alkoholem :)

Gość Samaryn
ide o 15 wiec mamy duzo czasu jeszcze was troche pomęcze :classic_cool:

Gość Haczeh
ja bede mniej wulgarny :D

Gość Samaryn
hahaha siedziała przed kompem i pisała z chłopakiem zajebisty sylwek :) tak trzymać. alkohol nie ma znaczenia jesli są fajni ludzie, a będą :) ps. zal mi was, io to ze tu siedzicie sami to oznacza ze albo jesteście brzydkie, albo nie miłe bo nikt nie chce z takimi przebywac, see ya

nei pisała, tylko rozmawiała, mośku, skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem :) Widocznie masz strasznie niskie mniemanie o sobie, skoro tak krytykujesz innych :) zal mi takich pseudoimprezowych chłopaczków, którzy muszą się dowartościowywać na damskim forum :D:D:D:D:D

mam trochę pracy w domu więć nie śledze tu rozmów cały czas...ale teraz sie wkurzyłam. Samaryn - kim Ty jesteż, że oceniasz kogoś. Chcesz się pośmiać z \'posmac z takich nieudacznikow i loch\" - proste: zaproś kolegów i popatrzcie na siebie. Możę faktycznie ktoś nie ma gdzie pójsc, może nie ma z kim, może nie ma znajomych....PROSTACTWEM jest się smianie...zresztą to najprostsze... trudniej dać mądrą radę. A co w tym dziwnego, swoją drogą, że niektorym ni chce się zwyczajnie nigdzie iść? Bo są i tacy. O Twojej inteligencji świadczy to, że nie ejsteś w stanie tego zrozumieć. Zresztą pewnie ejsteś pryszczatym zafajdałym dupkiem, ktory jeszcze chodzi do gimnazjum. ZENUA!

Gość Samaryn
po 1 dzieci ja tu sie nie dowartościowywuje tylko smieje z was.. po 2. jak zaprosze kolegów to mam rozumiec z nimi mam sie smiac z was ? nie.. strata czasu po 3. zenua to jest ze w 1 dzien w roku gdzie wszyscy sie bawia wy siedzicie w domu łahahaha a po 4. nie mam pryszczy i chodze do liceum, ale w gimnazjum juz balowałem z kolegami ok ja lece a wy tu sie "bawcie" HAAHHAA bede za godzinke i zobacze co napisaliście by nie wyszlo na to ze was nikt nier lubi tylko. ze wam sie nie chce albo jakies inne piedoły.. wy sie dowartościowujecie wyżalając tu swoje smutki internet jest to czerpania informacji a nie wyzalania i szukania na sile znajoimych ktorzy są tak zenujacy jak wy i siedza w domu laahahahaah dobra spadam bo sdie rozpisałem a nie zaslugujecie na to teraz, sie przygotujcie, włączcie kamerki moze jakis pedofil sie zainteresuje pa :*

Gość Samaryn
bo śmiem wątpic ze tu będą fajne osoby o 12 w sylwestra ^^

Gość Samaryn
hehe no licealista bawi sie lepiej od 2X latki hehe to dopiero żenua