Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raxi

dziewczyny,w jakim wieku mialyscie najwieksza ochote na sex?

Polecane posty

Gość Gość

Bzdury mówicie.  Powiedzcie to kobietom, które rodziły po 30 roku życia.  Karmiła długo. Co z tego, że mam rozmiar stanika 75C, 169 wzrostu, waga 60 kg jak to już nie jest to samo ciało co 20 lat temu. I to optymistyczne myślenie co daje? Znam taką co uważa,  że jest super, a jak rozbiera się to mi płakać się chce jak patrzę na tę pomału obwisla skórę,  opadające  piersi, pośladki.  Tamta ma 45 lat i jest szczupła,  ale to już nie to i u mnie to samo. Jak chcecie się oszukiwać to róbcie to,  ale z każdym rokiem ciało wygląda coraz gorzej, mimo ćwiczeń i zdrowego odżywiania. I nie mówicie o aktorach, które mają spore fundusze żeby młodość przedłużyć choćby dyskretnie skalpelem i które często tylko na wyretuszowanych okładkach wyglądają pięknie,  a na zdjęciach z zaskoczenia cała prawda o nich wychodzi.  Owszem są takie co wyglądają dobrze.  Na swój wiek, natury nie oszukasz. 

Gość Gość
19 minut temu, Nessie26 napisał:

Spójrzcie na piękne aktorki w okolicach 50tki. Wiadomo, że one mają więcej kasy na dbanie o siebie, ale jednak można. ☺️ wystarczy ćwiczyć, zdrowo się odżywiać i uśmiechać 🙂

Jak urodzisz z dwoje, troje dzieci,  pokarmisz każde przynajmniej rok to zobaczymy czy tak będziesz uśmiechać się do swojego odbicia w lustrze po 40. Nawet te pięknie aktorki mają problemy z obniżana macicą  , obawiałem biustem czy skórą na brzuchu. Tyle, je stać na kliniki , które dyskretnie coś z tym zrobią.  Same ćwiczenia i odżywianie to nie wszystko. A widziałaś kiedyś szczupłe,  ładne kobiety, których brzuchy czy piersi poorane są rozstepami? Bo ja widziałam.  

Dlatego piszę o pokochaniu i zaakceptowaniu siebie. 

Czasu nie cofniesz, a miłość fo siebie możesz budować i pielęgnować każdego dnia.

Gość Gość
Przed chwilą, Nessie26 napisał:

Tak, widziałam młode dziewczyny z rozstepami. Widziałam też 40latki z ciałem 25 latki. 

To ja Ci powiem, że to jest kwestia genów,  ale uwierz mi, że jędrność skóry nie jest taka jak u 25 letniej kobiety.  Ja widziałam z racji zawodu wiele kobiet nago i niewiele jest takich. A nawet jeśli są to tylko na pierwszy rzut oka. Po 40 naprawdę zaczyna starzenie się ciała.  Mam takie porównanie,  że jeszcze w wieku 38 lat nie było w moim ciele pewnych zmian. Ale umiem to maskować  więc ty też mogłabyś powiedzieć,   że wyglądam dobrze. Nie mówię tu o dramatycznym zestarzeniu się tylko o tym jak ciało pomału zmienia się na gorsze.  

Gość Gość
8 minut temu, LadyA napisał:

Dlatego piszę o pokochaniu i zaakceptowaniu siebie. 

Czasu nie cofniesz, a miłość fo siebie możesz budować i pielęgnować każdego dnia.

Jest to trudne, szczególnie jeśli kobieta zawsze dbała o siebie i przyzwyczaiła się do komplementów. A tu coraz trudniej wszystko przychodzi po 40.