Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

co to znaczy - nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

miedzy oczy zauwazylas modliszko? wszyscy tu wszystko biora do siebie, myslisz, ze to kompleksy? jakies braki w poczuciu wartosci? czy zwyczajne rozemocjonowanie ktos mi kiedys powiedzial, że w takich miejscach jak fora internetowe widac dopiero czy ktos ma dystans do siebie , ludzi, swiata... fora staly sie miejscem na leczenie wlasnych kompleksow, podnoszenia wlasnej wartosci.. miejscem gdzie ludzie sie wypowiadaja bez zadnych konsekwencji.... sadze ze wiekszosc tu piszacych w realnym zyciu nigdy by nie pozwolila sobie na powiedzenie tego co tu.... a to,ze niektorzy biora pewne rzeczy pisane tu, do siebie.. coz moim skronym zdaniem zatracili sie w necie i traktuja to bardzo osobiscie sadze ze takie osoby maja bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci... przykre to... bo czesto idzie to w parze z brakiem szacunku do samego siebie... do innych...

Gość Sylwestrowa *Sami*
heheh tylko Modliszka 33 zrozumiała co miał na myśli autor topiku pytając co to znaczy nie mysleć samodzielnie:P Musztarda yeez --wszystkiego naj w nowym roku🌼

czekam - i tu- miedzy oczy strzelił z bata. :d dla ponaglenia

jeśli czlowiek jest nauczony myślenia to czytając poradniki umie wyciągać własne wnioski. przeciez wlasnie o tym jest temat, to Twoim zdaniem z czego bierze sie brak tegoz myslenia, no chyba, ze twierdzisz ze wiekszosc osob potrafi samodzielnie myslec, i ze w tym zakresie nic sie od stu lat nie zmienilo

czekam - i tu- miedzy oczy strzelił z bata. :d dla ponaglenia a czytasz wszystkie wpisy? musztarda zadeklarowala 10 minut :-)

heheh tylko Modliszka 33 zrozumiała co miał na myśli autor topiku pytając co to znaczy nie mysleć samodzielnie typowy wklad sami w dyskusje :-)

Jakiś dziwny Jesteś, odpowiedziałam na Twoje konkrety, z poprzedniego postu. Nie chce mi się wklejać za każdym razem postu, do którego się odnoszę, ale widać w rozmowie z Tobą trzeba, bo nie dociera. Ok, niech będzie. Nie unikam pytań. Nie będę szukała ciekawego topiku, żeby Ci podać jego tytuł. Twoje niczym się nie różnią i kończą zawsze w taki sam sposób. I już naprawdę nie mam czasu. I nie uciekam, jak to sobie zaraz wytłumaczysz, jak wszystko, po swojemu. Nie ma już po prostu czasu, kończę pracę.

Gość Sylwestrowa *Sami*
👄dziś będe Twoim koszmarkiem forumowym(do 19-tej)

poradniki, ksiązki - jedno według ciebie jest wskazane a drugie nie. oczywiście, że spadek czytania ksiązek ma wplyw.ale to nie jest główna przyczyna. Sami- dzięki-:kwiatek] życzę ci wszystkiego co najlepsze W NOWYM ROKU. może uda ci sie poukładc w swoim życiu to o czym tak marzysz :D

uwazasz, ze kiedys byly takie poradniki dla mlodych ludzi jak teraz, tak? uwazasz, ze kiedys ludzie w takim stopniu kontaktowali sie z anonimowymi osobami opierajac na ich tekstach swoje decyzje zyciowe, tak? uwazasz ze kiedys byl tak samo konsumpcyjny styl zycia, takie same priorytety i system wartosci, tak? uwazasz, ze zycie towarzyskie nie jest obecnie skazone internetem, tak? czekam Do tego ustosunkuję się być może kiedyś, pewnie po Nowym Roku. A teraz już naprawdę się nisko kłaniam, zabrałeś jakieś 5 minut ponad to, co planowałam. :) Wszystkim życzę udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku. 🌻

poradniki, ksiązki - jedno według ciebie jest wskazane a drugie nie. hahahaha kto tu mowi o czytaniu ze zrozumieniem :-) poradniki pisane przez grafomanow - doczytalas? ;-)

nie dziwi cie jeszcze ,że twoje topiki nie mają wykończenia.że zniechęcasz wszystkich do siebie i zostajesz sam. POMYŚ DLACZEGO ? sądzisz ze nikt nie dorasta do twojego poziomu? a co jak się mylisz ? jak problem jest w twoich odpowiedzich, reakcjach ? sadzisz że tylko ty umiesz właściwei myślec i wyciagac wnioski ? tak doczytałam - to twoja ocena że autor jest grafomanem. nie pomyślałeś że ta ocena TWOJA OCENA jest niesłuszna ?

tu nie chodzi o poradniki ect... mysle,że rzecz w tym,ze pare nascie lat wstecz nie bylo tak kompsumcyjnego trybu zycia, prawda jest taka,że rodzina wiecej czasu ze soba spedzala, dzieciaki nie wloczyly sie po miescie , nie buszowaly po necie... był czas na ksiazke, na rozmowe, jak wiemy teraz jest inaczej, zyjemy szybko, ciagle mamy malo czasu... mozna sie pokusic o stwierdzenie,że wychowanie dzieci konczy sie na podaniu im posilku ...:O