Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raluka26

moj face ma stulejke i nie chce slyszec o zabiegu

Polecane posty

Gość Raluka26

moj face ma stulejke i nie chce slyszec o zabiegu .

Gość sandra d.
z moim tez byl taki problem ale poszlismy razem do lekarza do prywatnej kliniki i pomoglam mu podjac decyzje. to rzeczywiscie trudne ale nie mi innej drogi chyba ze bez seksu i z wizja choroby. wybierzcie dobrze rodzaj obrzezania bo potem bedzie zapozno.

Gość Raluka26
jak sie kochamy to nie moze zsunac napletka i tak sie zastanawiam czy sex dawalby mu jeszcze wiecej przyjemnosci ,gdyby nie mial stulejki?

Gość Raluka26
Sandra d dlaczego za pozno?ja myslalam,ze z ty mozna tak cale zycie

Gość madziulkaa24
mój facet jest po takim zabiegu i hest o wiele lepiej, i dla mnie i dla niego:) sam lekarz zalecał mu ten zabieg:)

Gość Raluka26
moj facet w zyciu sie nie zgodzi:-(

Gość madziulkaa24
Raluka26 może z nim pogadaj?

Gość olaf18
ja mialem zabieg przed pol rokiem. roznica jest zasadnicza chociaz pierwssze dni po zabiegu upiorne. trudno sie tez na poczatku przyzwyczaic do innego wygladu pena. cale szczescie,ze wiecej sie teraz o tych sprawach mowi bo jeszcze niedawno to rozne ciemniaki uwazaly ze jak obrzezany to Zyd i chlopacy nie milei zycia wsrod kolegow. czytalem przed zabiegiem rozne takie wypowiedzi. o malo sie nie wycofalem

Gość kliknelam
moj facet tez mial stukejke i kiedys podczas ocierania sie o mnie na "sucho" zerwal caly napletek, bol mial niemilosierny krew sie lala jak nie wiem skad:( az zbladl jak to zobaczyl, dlugo sie goilo ale teraz za to jest SUUUUUUPER dla niego jest wiecej satysfakcji:)

Gość kliknelam
Raluka26 a moze on sie nie chce zgodzic bo sie wstydzi isc na ten zabieg?? Pogadj z nim moj facet mowi ze jak sie skora cala sciaga to jest duzo wiecej przyjemnosci i jest mu lepiej wtedy niz przed tem:) przetlumacz mu bo warto naprwawde!!!

Gość olaf18
jeszcze dodam ze troche nieprzyjemnie jest przed samym zabiegiem jak piguly gola wlosy , ogladaja, naciagaja, wala zastrzyki i smaruja jakimis srodkami odkazajacymi a ty lezysz z golym fiutkiem na stole...

Gość Raluka26
on sie strasznie wstydzi o tym mowic,probowalam z nim rozmawiac ale zawsze ucina temat.pyta sie mnie czy jak sie kochamy to dla mnie jest dobrze,bo dla niego tak,dlatego nie widzi powodu do operacji

Gość kliknelam
wiec jesli mu nie robi roznicy i mu to nie przeszkadza to po prostu nic nie robcie chociaz stulejke powinno sie operowac bo pod skora gromadza sie bakterie krore trzenb adobrez myc

Gość andrzejek-po zabiegu
namawiaj swojego faceta bo rezcywiscie roznica w doznaniach jest zasadnicza, orgazm podczas stosunku, pieszczot oralnych, no i wzgledy estetyczne...! ja wybralem czesciowa wersje i w spoczynku mam prawie cala zoledz zakryta. to wresja najmniej inwazyjna, ale zdecyduje sam

Gość olenka osiemnastka
wejdz mu na ambicje i zagroz ze nie bedziesz sie zni kochac. poza tym napletek to obciach

Gość szymek z w-wy
najwazniejsze jest wybrac wlasciwy "model" czy calkiem bez napletka czy z pozostawieniem czesci i jak dlugiej. lekarz to wszystko opisze i pokaze zdjecia. ja zrobilem na zero i jestem zadowolony, tylko zostawilem sobie wedzidelko bo to bardzo erotyczne miejsce

Gość alina30
ja mialam taki sam problem jak ty Raluko. Napletek nie schodzil z zoledzi a moj facet bal sie zabiegu. bal sie nie bolu tylko pozniejszej reakcji innych facetow. u nas w Polsce to ciagle temat tabu. poszlismy kilka razy do sauny gdzie zobaczyl facetow obrzezanych i nie wstydzacych sie swoich penisow. to mu jakos pomoglo sie zdecydowac. mial czesciowe obrzezanie i teraz jest zachwycony a ja przy nim

Gość Raluka26
a gdzie wykonuja taki zabieg,ile kosztuje i czy trzeba miec jakies skierowanie?

Gość Tez nie chcialem
Tez nie chcialem zabiegu. To jak z pojsciem do dentysty=nie potrzebujesz, nie idziesz. W seksie mi nie przeszkadzalo. Nagle w ciagu jednej nocy poczulem bol w srodku uda (na snie). Rano patrze a w pachwinie tez boli i jest guzek(nigdy nie bylo). Powiekszyly sie wezly chlonne. Gdyby nie leczyc to dalej tylko rak i po mnie. Nie mlody bylem. Wiec chlop wybiera. Chce dlugo zyc to do urologa. To nie musi byc obrzezanie. Wystarczy naciecie zeby napletek schodzil. Zabieg krotki, przewaznie urolog chce go zrobic osobiscie. Bo kiedys przy pierwszym w zyciu badaniu prostaty mi zaproponowal. Chcial 300 zl-zrezygnowalem, wtedy akurat sie nie przelewalo. Drugi urolog po tym ataku zrobil.

Gość Tez nie chcialem
acha, najpierw lekarz rodzinny, potem do urologa na prywatna wizyte 60zl. Przewaznie urulog skieruje do siebie do szpitala-tam potrzebne skierowanie do zarejestrowania i zabieg w zwyklym pokoju-gabinecie zabiegowym.

Gość do autorki temaciku
upij go, i wtedy obetnij to co trzeba obciac

Gość za co to cos ma wspolnego
ze stulejka?