Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelargonia żółta

w tym roku się zakocham z wzajemnością! kto też zamierza?

Polecane posty

:P ciekawe czy się uda. W jakimś przystojnym, wysokim, niebiekookim (ewentualnie mogą być zielone albo brązowe oczy) brunecie. No! :) :P Takie sobie noworoczne gdybanie:) pozdr.

Gość w tym roku kupię
mieszkanie. :classic_cool:

Gość nie wiem Luśka
czy uda ci się urodzić dwoje dzieci w jednym roku.... Może bliźniaki?

Gość keniniiii
to nie zalezy od ciebie, zostaw to losowi..i zajmij sie organizacją swego czasu bez miłości! a nie żyj w rozpaczliwym czekaniu na miłosć i nie przygnebiaj sie jak desperatka;) takie sa wlasnie moje noworoczne postanowienia: wczesnie wstawac (wtedy czuje sie rześko i zyskuje dnia.. mam rano czas dla siebie co mi ładuje baterie na cały dzień..) -cieszyć się że świeci słońce na niebie;D nawet kiedy go nie widać.. świeci - bo mamy dzień;] - biegać -chodzić do studia fitness na taniec brzucha i step -wybrać sie na łyżwy, -nauka pływania -potem basen 2 x w tygodniu -być miłą dla ludzi GENERALNIE NIE MARNOWAC CZASU W DOMU...W KOŚCIELE SIE WOLE POKAZAĆ ;D koniec z kompem..z tym ciaglym przesiadywaniem sauna, masaż, jacuzzi - wybrac sie chociaz raz poznac 1 nowa osobe w miesiacu snowboard siłownia tenis pełna organizacja dnia (zawsze bylam 'roztrzepana';/) pojechac do wroclawia i krakowa, doskonalic angielski, wziać sie za francuski (podstawy narazie_) 1z w miesiacu chociaz spotkanko ze znajomymi

Gość nie wiem Luśka
możesz, możesz..... ale może jeszcze przypomnisz sobie moje słowa o bliźniakach! Nigdy nic nie wiadomo! :-)

Gość jestem pewna
że ja też!!!!!!!!!!!!!!!!! A mój ex pan będzie za mną szalał na darmo:-) TAK BĘDZIE I KROPKA!

Ja tez zamierzam zakochać sie z wzajemnością z okresem ważnosci do końca życia:classic_cool: