stokrotka25 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Proszę o poradę, bo zamęczę się myślami. Ostatni okres miałam 29 listopada. Powinnam dostać okres 29 grudnia, ale wyjeżdżałam na Sylwestra i poszłam do lekarza żeby przesunąć okres. Dał mi tabletki anty (zaczęłam brać od 17 grudnia). W między czasie kochałam się z moim facetem, był to stosunek przerywany. Jak myślicie czy były jakieś szansę na zajście w ciążę. Proszę odpiszcie bo zwariuję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 1, 2009 skoro brałaś tabletki, to na pewno nie zaszłaś w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clem 0 Napisano Styczeń 1, 2009 ale nie zaczęła przecież barć w pierwszy dzień okresu, ani w piaty, tylko dowolnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 1, 2009 nawet nie wiedziałam, że tak można:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka25 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Ale może w moim przypadku jakieś zabezpieczenie było? Na pewno nie na 100% tak jak bym zaczęła od 1 dnia cyklu. Do wytrysku nie doszło w środku więc może nie potrzebnie się martwię. Proszę napiszcie co o tym myślicie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdyby ryby Napisano Styczeń 1, 2009 ile ty masz lat dziewczyno? powinnas wiedziec, ze wytrysk w srodku czy na zewatrz nie ma znaczenia odnosnie twojej ewentualnej ciazy dzieci sie za seks wziely cholera:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 376 Napisano Styczeń 2, 2009 dziewczyno jesli chcesz brac tabletki to zanim d... ruszysz rusz glowa!!! Przeczytaj ulotke a dowiesz sie ze nie bylas zabezpieczona. Mimo iz wytrysk nastapil poza pochwa twoj partner przed szczytowaniem wydzielal kropelki ejakulatu ktore rowniez zawieraja plemniki. Po 2 tyg od stosunku zrob badanie na BHCG we krwi i bedzesz wiedziec jaki jest final twojej glupoty. Byc moze ze Ci sie upiecze. Test z moczu dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach