Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka25

Wpadka??? Proszę o odpowiedź!!! PILNE

Polecane posty

Proszę o poradę, bo zamęczę się myślami. Ostatni okres miałam 29 listopada. Powinnam dostać okres 29 grudnia, ale wyjeżdżałam na Sylwestra i poszłam do lekarza żeby przesunąć okres. Dał mi tabletki anty (zaczęłam brać od 17 grudnia). W między czasie kochałam się z moim facetem, był to stosunek przerywany. Jak myślicie czy były jakieś szansę na zajście w ciążę. Proszę odpiszcie bo zwariuję!!!

ale nie zaczęła przecież barć w pierwszy dzień okresu, ani w piaty, tylko dowolnie...

Ale może w moim przypadku jakieś zabezpieczenie było? Na pewno nie na 100% tak jak bym zaczęła od 1 dnia cyklu. Do wytrysku nie doszło w środku więc może nie potrzebnie się martwię. Proszę napiszcie co o tym myślicie!!!

Gość gdyby ryby
ile ty masz lat dziewczyno? powinnas wiedziec, ze wytrysk w srodku czy na zewatrz nie ma znaczenia odnosnie twojej ewentualnej ciazy dzieci sie za seks wziely cholera:O

Gość 376
dziewczyno jesli chcesz brac tabletki to zanim d... ruszysz rusz glowa!!! Przeczytaj ulotke a dowiesz sie ze nie bylas zabezpieczona. Mimo iz wytrysk nastapil poza pochwa twoj partner przed szczytowaniem wydzielal kropelki ejakulatu ktore rowniez zawieraja plemniki. Po 2 tyg od stosunku zrob badanie na BHCG we krwi i bedzesz wiedziec jaki jest final twojej glupoty. Byc moze ze Ci sie upiecze. Test z moczu dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki.