Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majulek

Imie Zoja

Polecane posty

i imie to istnieje od bardzo bardzo dawna, podobnie jak malina nawet w literaturze ale to trzeba byc nieco światłym a nie tylko telenowele brazylijskie oglądac

Gość jolased
Kolega z podstawówki nazywał sie Dzidosław. Wszyscy dzidek na niego wołali i nikt sie nie smiał bo dzidek to jak ksywka brzmiało. dopiero teraz po takim czasie śmiac mi sie troszke chce z jego imienia :) ale co tam jakos przezyl najgorsze lata dla cięzkich imion czyli podstawówke;)

Gość W ZYCIU
Jagoda to nazwa owoca . a ze ktos tak nazwal swoje dziecko i to sie upowszechnilo to jest własnie debilistwo . nazwij drugie dziecko gruszka to na pewno bedzisz oryginalna .

Gość W ZYCIU
nie raz słyszalam jak do dziecka wołaja Mailna czy Jagoda - naprawde zal mi tych dzieci - w szkole na pewno maja przerabane

Gość jolased
ciekawe czemu tak malo dzieci nazywa sie teraz Ania, Ola, Adam? Ja mam terin za 2 tyg juz i nazwiemy synka Adam własnie. Korzystajac z okazji zapytam Was czy podoba Wam sie to imie? I tak juz postanowilismy, ale pytam z ciekaowsci bo mi sie podobaja takie proste imiona

Zoja to piękne imię, jeżeli dziewczyna nie będzie szarą myszką to pewnie będzie je lubiła. Z tym, że n świecie szaraczków jest zdecydowanie więcej, przykład - to forum i ten wątek. Jolased, W życiu, Nie krzywdź dziecka itp. Wsystkie podane przez Ciebie imiona są łądne - Kaja, Pola i Ida także. JAGODA to imię, poza tym, że owoc, ale faktycznie trzeba być bardziej światłym, żeeby to zrozumieć....

Gość znam się na imionach
Uważam, że Adam to świetny wybór! To ładne, klasyczne, międzynarodowe imię. Bardzo bezpieczne. Jedynie szkoda, że imieniny wypadają w Wigilię i zwykle nikt o nich nie pamięta. :)

Gość majulek
Tak imię Adam to ładne imię, nie powalające ale ładne.

moja jagoda po pierwszym usg miala byc jasiem adasiem:) Ale w kwestii meskiego imienia wybieralismy ze wzgledu bardziej na rodzinną tradycje.

wniosek taki, nazywajmy dzieci jak chcemy, nawet i gruszka;) bo to nasza sprawa:) Pozdrawiam wszystkie betoniarki i inne pustaki.

Gość jolased
znam się na imionach Żartowaliśmy sobie, ze mógłby się urodzic właśnie w Wigilie to by była oszczędnośc na prezencie, bo by było 3 w jednym. Urodziny, imieniny i Gwiazdka hihii, ale chyba usłyszał i jeszcze zawziecie siedzi w brzuszku ;)

Gość GDYBYM MIALA NA IMIE
JAGODA TO BYM SIE SPALILA ZE WSTYDU ZA KAZDYM RAZEM JAKBYM MIALA SIE KOMUS PRZEDSTAWIC . TO SAMO DOTYCZY MALINY . AUTORKO W POROWNIANIU DO JAGODY I MALINY - ZOJA TO BARDZO PIEKNE IMIE !

Gość _________
ładne, tylko pomysl jak brzmi razem z nazwiskiem, bo np. Zoja Kowalska to jak dla mnie troche głupio...

Gość osoba
troche dziwne ale może być . ja uważam ze ty poprostu jakbyś chciała dac jej tak na imie to bys sie nie pytała na kafeteri innych osub zrobiłaś by po swojmu ,ale jednak cos cie skusiło bo coś ci nie pasi albo sie czegoś obawiasz !!!! my ci doradzamy a ty sie czepiasz rób jak chcesz!!!!

Gość kikimoreeenoooo
imie Jagoda jest Piękne!!!!!!!!!!! a te chamskie posty pisze jedna i ta sama pomarancza o imieniu kazimiera

Gość WOLAłABYM BYC NAWET
KAZIMIERA - OBY NIE JADODA CZY MALINA

Gość mamaminusa
malina bardzo ładnie, kalina, jagoda jaśmina, bardzo mi sie podobają.

Gość osoba
Jagoda - bardzo ładne imie, mi sie podoba

Gość kikimorenoooo
masz beton we łbie kobieto kaimiero albo alfonsico. Ja bym sie wstydziła wyjsc miedzy ludzi z takimi poglądami jak ty.

Gość osoba
podoba wam sie imie HANNA ????

Gość melbmelcmel
a co dziwnego w imieniu malina czy jagoda??? ktos tu jest zdrowo jebniety i mieszka w zapadłej wsi ze Jagoda wydaje mu sie dziwne.

Gość kikimorenoooo
mnie sie bardzo podoba hania. Uważam że bardzo ładnie dla dziewczynki

Gość karrambaaaAAA
HEHHE JAGODA DOBRE :d TEZ bym tak nie chciala miec na imie :D a malina :d jeszcze lepsze jedzcie owoce lesne

Gość jagoda to piękne imie
słowiańskie, typowo polskie. Ja tak bym córce dała na imie.

Gość jupijupijup
jagoda bardzo ładnie. Malina tez.

Gość osoba
JESTEŚ BARDZO MĄDRA !!!! karamba JA TOBIE DAŁAM BYM NA PRZEZWISKO BANAN ALBO MELON CZY JAKOS TAK FAJNE PASOWAŁO BY DO CIEBIE SKORO TWÓJ MÓZK JEST TAKI WIELKI !!!

pomaranczo skor tak imie jagoda cie bawi napisz jak twoje dziecko ma na imie, albo ty. Też sie pośmiejemy.