Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziewczyna chlopaka....

powiedzialam mu ze chce...

Polecane posty

Go艣膰 niktamozektos
Prawda prawda prawda !!! :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Moje Drogie Uczestniczki Dyskusji, czy nie wydaje Wam si臋, 偶e to w艂asnie nasza Droga Autorka ma jaki艣 problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niktamozektos
Osobiscie uwazam ze ponad polowa polskiego spo艂ecze艅stwa ma problem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Boriana
I magadalence si臋 argumenty skonczyly ;-). Obrazi艂a si臋 chyba na nas ;-). I dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka26
Tak, mam problem. Mam kompleks wyzzszosci bo moim nieslubnym ojcem jest Bill Gates i to dzieki tatusiowi jestem taka bogata. Plawie sie w bogactwie i teraz spie w najlepszej poscieli za 2000 zl. Bo w jakiejs koldrze za 5 zl w zyciu bym nie usnela. W takim czyms spia tylko wiesniaki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszzzzzzzzz
nikta - ja nie zazdroszcz臋, nie mam czego. Denerwuje mnie roszczeniowa postawa ksi臋偶niczek, kt贸re zak艂adaj膮, 偶e ka偶dy, kto im powie "hola, hola", klepie bied臋, podczas gdy one lataj膮 z portfelem LV i wszyscy im przeokrutnie zazdroszcz膮 :D Dla mnie to 艣mieszne. Nie obnosz臋 si臋 z pieni臋dzmi, nie wytykam ludziom biedy, nie bior臋 udzia艂u w przekupkowych licytacjach. Kupuj臋 to, na co mnie sta膰 i siedz臋 cicho. Na dodatek wiem, 偶e nawet najpi臋kniejszy i najwi臋kszy brylant nie zapewni mi oddania i mi艂o艣ci. Co wi臋cej - mam ch艂opaka, kt贸ry sam z siebie ofiarowuje mi to, co najlepsze. Nie musz臋 mu wyznacza膰 cenowego pu艂apu :o To 偶a艂osne (m贸wie tu o autorce topiku, nie o mojej interlokutorce ;) ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Boriana
myszzzzzzzzz- to jest w艂a艣nie klasa :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
''za kazdym razem jak kupuje sobie nowy portfel to zamieszczam go na NK. Dzieki temu dobilam do 500 znajomych. A im drozzszy pierscionek tym wiecej komentarzy, nie czaisz?'' tu si臋 te偶 nie chwalisz????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszzzzzzzzz
Boriana - zarumieni艂am si臋 ;) Czesiek - zaryzykowa艂abym stwierdzenie, 偶e to podszyw :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesiek czy jak ci tam
tamto to jest podszyw

Udost臋pnij ten post

sorry CZESIEK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
''I ludzie tez lepiej mnie postrzegaja jak wyciagam taki portfel za 1000 zl. Od razu widze szacuneczek. A taki portfelik za 20 zl to co? Tylko ubogie wiesniaki takie nosza. a ja jestem KIMS. Jestem lepsza od tej ubogiej wiochy i musze sie wyrozniac.'' co za skromno艣膰 i szacunek dla bli藕nich! Wspania艂y przyk艂ad gratuluj臋 postawy

Udost臋pnij ten post

Zastanawiacie si臋 czasem, sk膮d si臋 bior膮 na 艣wiecie takie idiotki jak nasz Autorka?

Udost臋pnij ten post

a to to te偶 podszyw

Udost臋pnij ten post

nie ale mnie zastanawia sk膮d w ludziach si臋 bierze tyle ukrywanej zazdro艣ci

Udost臋pnij ten post

Do Autorki: A widzia艂a艣 min臋 sprzedawczyni, kiedy kto艣, kogo ona uzna艂a za zbyt ubogiego i nie obs艂u偶y艂, poszed艂 na drug膮 stron臋 alejko handlowej i zrobi艂 zakupy za kilka tysi臋cy z艂? Uwielbiam takie sytuacje. ;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
no to juz nie ma z kim rozmawia膰, same podszywy zosta艂y???

Udost臋pnij ten post

scena z pretty woman :)

Udost臋pnij ten post

to pogadaj z podszywami oni przynajmniej jeszcze 艣miesznie pisz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
pytanie:s膮 mo偶e podszywy obecne? chyba wszyscy poszli spa膰 na mnie te偶 pora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszzzzzzzzz
wiesiek - zazdro艣膰 i zawi艣膰 w Polsce istnieje niestety, nie przecz臋. Jednak jest i druga strona medalu - m艂ode ma艂偶e艅stwa wykszta艂conych ludzi, kt贸rych nie sta膰 na dziecko (albo, nie daj Bo偶e, na kosztowne leczenie bezp艂odno艣ci), s艂abe p艂ace, znowu rosn膮ce bezrobocie, wszelkiego rodzaju zawodowe frustracje i rozczarowania oraz wiele innych przykrych okoliczno艣ci, kt贸re sprawiaj膮, 偶e nie ka偶demu w Polszy jest r贸偶owo. W takiej sytuacji rzucanie im piaskiem w oczy, 偶e "ich nie sta膰 i zazdroszcz膮" uwa偶am, delikatnie m贸wi膮c, za chamskie i pozbawione empatii. To taki argument, kt贸ry g艂upiemu daje z艂udn膮 i kr贸tkotrwa艂膮 satysfakcj臋, a biednego poni偶a w spos贸b bezmy艣lny (na pozosta艂ych uczestnikach dyskusji nie robi 偶adnego wra偶enia, poza chwilowym rozbawieniem). 呕eby nie by艂o - nie idealizuj臋 biednych i nie pot臋piam w czambu艂 maj臋tnych. Po prostu uwa偶am, 偶e minimum szacunku nale偶y si臋 ka偶demu. Kropka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka tradycja
Moja mam m贸wi艂a mi, 偶e istnieje tradycja(zwyczaj), 偶e pier艣cionek zar臋czynowy powinien kosztowa膰 1/3 miesi臋cznej pensji ewentualnego narzeczonego. Wed艂ug mnie to zdrowe podej艣cie chocia偶 oczywi艣cie nie jedyne akceptowalne. Juz wcze艣niej przytoczone zdanie: To ma by膰 SYMBOL a nie wyznacznik mi艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

A co to TY jeste艣 jakas Paris Hilton? Watpliwa sprawa w ogole i w szczegole -pewnie daleko ci do niej ;P!!! Wiesz co ci laska powiem ???Mam z tego niezl膮 bombke!:D A co do pierscionka z brylantem ... Najwidoczniej, jezeli twoj men posiada full hajsu a nie kupi ci pierscionka z brylantem za 2000 tylko za 200czy 500 zl to nie jestes w jego oczach az tyle tego nawet warta !!! :D Bylo powiedziec ze w 2000 Euro ksiezniczka sobie zyczy pierscionek z brylantem! !!! Lans blans i cukierki haha !Tak przykozaczyc przed przyjacio艂eczkami chcesz ... no ba! jakiegos chinskiego szajsu nie zalorzysz bo ty jestes ze zlota ;D ....hehe dobre sobie ! A tak na marginesie to ludzie ktorzy maja hajs to sie tym nie chwal膮 bo jest to zachwanie nietaktowne co do ich spolecznego statusu....ty najwidoczniej masz w glowce troche zle wytlumaczone ... I jeszcze mu to w oczy powiedzialas ze za tyle i tyle ....P.S No i co z tego ze taka bogata jak taka glupia .Glupota az razi po oczach !!!Teraz masz odpowiedz czemu facet ci tylko za 200 zloty kupi pierscioneczek...Wsadz na Youtuba te swoje zareczyny to sie wszyscy posmiejemy z naszje ksiezniczki z kafeterii! :D Tylko daj zna膰 moze rodzina tez sie ustawi :D :P Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

podszywy pewnie ju偶 nie maj膮 si臋 pod kogo podszywa膰 ale na pewno s膮 tu jeszcze zazdro艣nice i czekaj膮 na kogo艣 komu mog膮 ubli偶y膰 i w ten spos贸b si臋 dowarto艣ciowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszzzzzzzzz
wiesiek - a na co Ty czekasz? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka tradycja
Oj cz臋sto i g臋sto spotykam na NK zdj臋cia kole偶anek z "Tej najwa偶niejszej chwili w 偶yciu", gdy pier艣cionek wk艂adany jest majestatycznie na palec. Wiem 偶e sa gusta i gu艣ciki ale aran偶owane zar臋czyny moim zdaniem tra膰a sw膮 magi臋 i wyj膮tkowo艣膰. Takie wywalanie osobistego 偶ycia w stylu taniego brukowca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
myszzzzzzzzzzzz ja nie widz臋 tu 偶adnego wie艣ka! A Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
dlatego nie figuruje na nk dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszzzzzzzzz
taka tradycja - co kto lubi. Skoro one si臋 z tym czuj膮 szcz臋艣liwsze, to nic mi do tego... Ja z kolei nawet konta na NK nie mam :D (Wiem, wiem, to na pewno dlatego, 偶e nikt mnie nie lubi i nie mia艂abym 偶adnych znajomych :P) czesiek - najwyra藕niej mam zwidy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doomsdaymadafaka
ale on powiedzia艂 偶e sta膰 go na pier艣cionek za 500 z艂 a nie za 2 tys. No to mo偶e znaczysz dla niego 500 z艂 a nie 2000 z艂? Nie pomy艣la艂a艣 o tym?

Udost臋pnij ten post