Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzagu

Dietka Grejfrutowa!!

Polecane posty

zrobilam jeszcze sałatke, ze wszystkiego, fasolka, kukurydza, papryka, jajko, szczypiorek, szynka, i nie wiem co tam jeszcze wrzucialm. zjadlam mala miseczke na kolcje. a teraz robilam zupke an jutro, wyszla przepyszna :D pokroilam pomidory na polowki, te zwykle i koktajlowe, pokrolam czosnek na paseczki i powtykalam w pomidory, duzo przyprawilam bazylia i posypalam cebulka, wstawilam do piekarnika na jakies 1,5 h. wyjelam i zdjelam skorki, wrzucilam do garnka, wlalam kubek bulionu i zmiksowałam. doprawilam jeszcze pieprzem, nie spodziewalam sie takiego smaku :D nawet nie wyglada jakby byla z pomidorów, to moj debiut kulinarny. pyszne! i jak malutko kalorii, jakies 3-4 pomidory i gars koktajlowych, kilka zabkow czosnku i cebulka mała. ile to moze miec kalorii :)?

Gość patunia87
hey ja też WAS WITAM SERDECZNIE:) jA Z CHęCIą JEśLI MOGE OCZYWISCIE DAC TU JAKIS GLOS...JA Z CHECIą ZWAZE SIę TEGO 20 TEGO;) DIETKE MAM CO PRAWDA OD DZIś ALE ZAWSZE TRZEBA OD CZEGOś ZACZąć:)

heh ! zapewne mało ; ) ja jutro będe gotować ! ; d jeszcze nie wiem co .. witam ! ;) nowe Panie . ach , ja mam zamiar sobie jutro tak : rano zjeść jajko , może dwa na obiad : serek wiejski i pomidorka i ogórka na kolacje : jajko . hmm. :D i jabłko do tego ^^ albo i dwa . to sa moje zachcianki dzisiejsze :D ;** . i bede cwiczyc , jeszcze raz cwiczyć ;D

ach , właśnie ja mam takie fajne ćwiczonka, mogę wam napisać :) jeżeli chcecie ,tak jakbyście miały wolny czas ,zawsze można poćwiczyć . po jednym sa straszne zakwasy . ale to tam po 2 dniach przejdą ;d ja mam nowe postanowienie ,bede wstawac o 5 cwiczyc , prysznic , ubiore sie i do szkoły ! ; )

ja chętnie zobacze co to za cwiczonka :) dzis szukalam czegos w google, na uda i tyłek, ale jest tego tyle ze nie wiem za co sie wziasc ;)

ja mam taki b. fajny zestawik ; ) na uda i tyłek . podam wam jutro z rana :)! :* i mam też na płaki brzuszek .heh ^^ są sprawdzone ;P

No to dziewczynki jestesmy umowione 20 stycznia pierwsze wspolne wazenie!! Ale sie ciesze!! Super ze tu jestescie!!! Ja bardzo bym prosila na plaski brzuch :) bo mi odstaje hehe :) Pozdrawiam was!!!

witajcie :) a więc : ~~~~*Uda i pośladki *~~~~ 1 . zgrabne kształty : stań stopami na szerokość bioder. wykonaj przysiad cofają biodra, tak jakbyś siadała na krześle . pamiętaj o tym ,aby kolana nie wychodziły przed palce stóp . powróć do pozycji wyjściowej mocno napinając pośladki . powtórz ćwiczenie 15-20 razy w trzech seriach . 2 .Smukłe nogi : stań stopami na szerokości bioder . wykonaj wypad cofając jedną nogę tak aby w obu kolanach był kąt prosty . następnie zmień nogę . naprzemiennie wykonaj 20 powtórzeń . 3 . jędrne uda : stań stopami w szerokim rozkroku , kierująć palce stóp lekko na zewnątrz . wykonuj przysiady , pamiętając o tym aby kolana nie wychodziły przed palce stóp . powtórz 15 -20 w trzech seriach . 4 . mocne nogi : w klęku podpartym oprzyj przedramiona na podłodze . kolana powinny znajdować się idealnie pod biodrami a łokcjami ppod barkami . unoś nogę nieco powyżej poziomu pośladka . powtórz 20 razy a natępnie zmień nogę . 5 . w klęku podbartym oprzyj przedramiona na podłodze . kolana powinny znajdować się pod biodrami a łokcie pod barakmi . unień nogę do poziomu pośladka a następnie zginaj ją w kolanie napinając tylną część uda . powtórz 20razy i wykonaj to samo na drugą nogę. 6 . połóż się na plecach . ramiona oprzyj wzdłuż tułowia . ugnij nogi w kolanach . rozpoczynając od bioder odrywaj kolejno kręg po kręgu od podłogi, aż biodra utworzą jedną linie z udami . napnij mocno pośladki wykonaj w tej pozycji wdech i wydech a natępnie kręg po kręgu opuść plecy na podłogę . wykonaj 8-10 powtórzeń . ~~~~*Płaski Brzuch*~~~~ 1 . spięcia na dobry początek : połóż się na plecach . ugnij nogi w kolanach opierając stopy na podłodze . dłonie oprzyj z tyłu głowy. unoś głowę i odcinek piersiowy kręgosłupa nad podłowgę wykonując tzw . spinanie mięśni brzucha . ćwiczenie powtórz 15-20 w trzech seriach . 2 . dół brzucha bez fałdek : w leżeniu na plecach ramiona przenieś za głowę i oprzyj na podłodze. ugnięte w kolanach nogi unieś do pionu . na wydechu unoś biodra nad podłogę wykorzystując siłę mięśni brzucha . wykonaj 3 serie po 15 powtórzeń . 3 . mocny brzuch : połóż się na plecach . ugnij nogi w kolanach i unieś nad podłogę , tak aby w kolanach i biodrach był kąt prosty . ramiona połóż wzdłiż tułowia . wykonaj wdech nosem torem żebrowym ( tak aby dolne żebra rozeszły się na bok ) i jednocześnie unieś ramiona lekko nad podłogę . na wydechu opuszczaj ramiona i wciagaj pępek w kierunku pleców . ćwiczenie wykonaj wolno , w tempie swojego oddechu , do 10 powtórzeń . 4 . talia osy : w leżeniu na plecach unieś ugięte nogi nad podłogę . w trudniejszej wersji unieś nad podłogę także głowę .wykonaj wdech nosem torem żebrowym a na wydechu przyciągnij jedną nogę do klatki piersiowej a drugą prostuj tuż nad podłogą . ponownie wykonaj wdech i na wydechu zmień noegę . powtórz do 10 razy . hmm . ;) to na tyle . : )

Wiatm. Dawno mnie tu nie bylo :(:( Ale za to widze kilka nowych pan :))) Witam ;* Co to tego wazenia rowniez dolacze sie. Mialam dzisiaj sie zwazyc bo minal tydzien jak jestem na diecie ale poczekam na wiekszy efekt. Boje sie troche jak zwaze sie i nie bedzie duzego efektu... Ja dzisiaj na sniadanie zjadalm 2 kromki chleba ciemnego z szynka do tego wypilam herbatke zielona.Na obiad zjadlam mala miseczke zupy warzywnej a na kolacje zrobilam sobie salatke z: makaronu ryzowego, ogorek kiszony, tunczyk, oliwki, pomior, jogurt naturalny , pietruszke, koperek, i szczypior. chyba to wszytsko :P aaa i jeszcze zjadalm jogurt ze zbozami :] A dzisiaj jak bylam na zakupach widzialam na ogloszeniach ze bedzie prowadzi taka jedna babka stepup i postanowilam sie na to zapisac. Chodzila ktoras z was na takie cos??

ja przechodze jakieś załamania .:( wszystko idzie tak jak chcę ,aż nie przyjdzie 17 : 30 , o tej poże musze coś zjeść ;/ i czesto przeginam . nie wiem czemu . ale od teraz juz koniec . nie bede jesc od 17 ; 30 :) więc moze ta zasada mnie uchroni przed zbędnymi kcal. ^^ kupiłam sobie dziś błonnik jabłkowy :) i będzie smacznie ; ) hehe . nie chodzilam i nie wiem co to jest . ja ide poćwiczyć ; ) a jak tam Wam minął dzień ?

Gość patunia87
HEY :) sylvinaaaaa--------Ja chodziłam na te stepki:) fajna sprawa:) polecam bardzoo ale to przedewszytskim na nogi:) Ja zapisałam się na basenik i te nieszczęsne brzuszki robie... JA DZIś ZJADłAM CHYBA Z 6 KROMEK CZARNEGO CHLEBKA Z SZYNKA I POMIDOREM ,3 POMARAńCZE I PIJE TE MOHE HERBATKI ODCHUDZAJąCE... mój cel to 15-20 do Maja....myślicie że się uda?

Gość madra tola
to chyba pomaga w osiagnieciu tak upragnionego celu? www.thermacuts.ocom.pl

patunia87: Napewno sie uda :) musi sie udac :P Ja tez mam zamiar schudnac tak z 15 -20 kg:] Ale jak ja to zrobie to nie wiem. Nio na nogi to tez mi sie przyda :)) i do tego troche ciwczen z aerobiku bo pamietam je bo chodzilam tylko ze samej nie za bardzo bedzie mi sie chcialo cwiczyc.

Gość patunia87
Mnie tak samo nie chce się samej:/ więc muszę się zapisać na jakiś fittt:) Będzie dobrze:) bo warto powalczyć NAGRODA jest wspaniała za ten wysiłek:)

Hejka dziewczynki :-D Ja sie tak od piatku nie odzywalam ,bo tak jak mowilam u mnie weekend to jest sila destrukcujna dla diety....I tak w piatek bylismy z moim chlopakiem w markecie na zakupach w efekcie czego wieczorkiem do filmu jedlismy chipsy i byla tez czekolada...Tak wiec kalorii nawet nie licze,bo bylby to szok,ale pod wzgledem diety piatek -porazka.... Wczoraj porazki ciag dlaszy....bo bylismy w plenerze polazic i na winku grzanym a wieczorem,kiedy siedzielismy u mnie w domu odwiedzil nas moj kuzyn,ktorego dawno nie widzialam,bo byl w irlandiim...i bylo piwo,nawet kilka...potem kanapki takie full wypasne...znaczy i serek i wedlina i kethup i salatka i majonez....no krotko mowiac bomba kaloryczna....i mama ciasto piekla (znowu).....i zjadlam tez ze 2 kawalki.... Tak wiec u mnie masakra....dzisiaj mam nadzieje jesc jak najmniej sie da.... Co do wazenia 20 rowniez sie wpisuje na liste chetnych :-D

Dziewczynki to bardzo sie ciesze ze w wiekszosci z was odpowiadac ta data. Dzisiaj u mnie w miescie jak i we wszystkich prawie jest duzy festyn z okazji WOSP mam nadzieje ze jak tam zawitam to nic takiego sie nie skusze :) wczoraj to ja tez troche przesadzilam. Zjadlam i jogurt i obiad fakt dwa malutkie kawalki mieska + surowka (bez ziemniakow) pozniej batona fitness kiwi kawalek ciasta z 6 kromek chrupkiego z tego dwie z jajkiem na twardo pomidorem i odrobina majonezu i znowu jogort i kiwi. Mialam takie wyrzuty sumienia ze postanowilam pocwiczyc ale czy to cos dalo to nie wiem... Pozdrawiam i zycze wszystkim udanej niedzieli odezwe sie wieczorkiem!!!

witajcie :) ja zjadłam activie truskawkową , troszkę startego serka żółtego i 3 ogórki . ; ) jak narazie . o 14 zjem gotowaną marchewkę i troszkę rosołu . a potem przyjeźdżają goście . mam nadzieje że się na nic nie skuszę !!

witam dziewczyny ja wczoraj zjadlam talerzyk zupki mojej i jedenen kawalek suszi. dzis rano pol kebaba. bez bułki i talerzyk zupy. no i od jutra szkoła. wiec bede jadla jeszcze mniej :D

tak ! ja wypiłam jeszcze sok pomidorowy cały 1 litr .^^ i zjadłam jedną łyzke sałatki i jestem z siebie dumna .tak fakt , jutro szkola jeszcze mniej jedzenia ! ;) a u mnie sie szykuje impreza w piątek wiec bede tanczyc i schudne z 2 kg .:) pomoze mi to w dietce !! ;D heh . jestem z Was Dumna !! :*

Gość patunia87
Nio nio dziewczynki:) super:)GRATULUJE:) a ja zjadlam dzis przez cały dzien 6 kromek 3 z szynka i czarnym chlebem i 3 z papryka i czarnym chlebem ..na obiad skrzydelko gotowane i duuzo herbatju SLIM FIGURA ---polecam jest super:)

hej ;*;* A ja na sniadanko zjadlam platki , na obiad troszke rosolku, jogurcik ze zbozami bo tylko takie jem a na kolacje z 4 marchewki ;p patuniu jak dlugo pijesz ta herbatke?

Hej,hej.... Widze,ze Wam weekend dietki nie popsul,w kazdym razie nie tak bardzo.... U mnie poczawszy od piatku wliczajac takze niedziele,weekend to porazka w pelni.... wkurza mnie to.....

Gość patunia87
HEY;) sylvinaaaaa-- moja droga ja piję ją jakieś 7-10 na dzień:) hih może za dużo..ale widzę ze działa:)jeszcze ten moj trening:) ojjj mam nadzieję że się uda:) Ja dziś zjadłam na śniadanko 2 kromki z szynką i papryką:) oczywiście do tego herbatkę na obiad zjem chyba mandarynki i mam zamiar na dziś już nic nie jeść ide na uczelnie wróce ok 21 więc nic juz nie zjem:P Buziaki Gwiazdki i nie poddawać się czasem przychodzą chwile załamania ale pomyślcie o upragnionej figurze i napewno sie uda;) Miłego Dnia:)

Gość ja tez na diecie amerykanskiej
hej moge sie przyłączyc ?:) ja podobnie jak Klaudia na amerykanskiej dzis pierwszy dzien czy mozna do tej diety pic czerwona herbate?

Gość ja tez na diecie amerykanskiej
160 cm waga 66 kg cel 54 kg

Witam. Pewnie ze mozesz do nas dolaczyc. A co do Herbatki to nie wiem bo ja jestem na Grejfrutowej :) wiec trzeba sie zapytac Klaudii :) ja dziewczynki wczoraj wypilam jedno piwko czytalam ale nie wiem w co wierzyc bo na jednej stronce pisali ze 0,5 l piwa ma 350 kacl a na drugiej ze 150 kcal wiecie cos o tym i do tego 3 skrzydelka z kurczka smazone... chyba przesadzilam :) hehe

hej:) dawno mnie tu nie było, bo byłam max zajęta. no i miałam kryzys dietowy..pewnego wieczoru w \"te\" najgorsze dni nie wytrzymałam i (z braku lepszego słowa) nawpieprzałam sie wszystkim czym sie dało bułki, owoce, SŁODYCZE, lodzik... na szczęscie/nieszczęście mój organizm nie miał zamiaru tego przyjąć i noc spędziłam w toalecie...Dało mi to dość sporą nauczkę i zpowrotem wróciłam do \"poprzedniego odżywiania\"- czyli mojej dietki.. pozdrawiam:)!!!

Dziewczyny dzisiaj jak bylam w sklepie to zauwazylam ze sa grejfruty zielone tzw. SwEEt i musze wam powiedziec ze sobie kupilam na wyprobowanie czy mi zasmakuja i musze sie przyznac sa pycha!!! Slodziutkie jak nie wiem cooo :) a wiec mysle ze teraz to bede jadla ich dwa razy wiecej!! :) pozdrawiam

Hejka dziewczynki :-D Ja robie kolejne podejscie zmagan ze zbednymi kiloskami,znaczy w sumie kontynuuje,po prawie 3 dniowej porazce....ale coz...bywa....mam mocne postanowienie w ten weekend nie spaprac wszystkiego.... A propos grejfrutow SWEET tez nabylam dzisiaj kilka sztuk,ale u mnie byly żółte....i chociaz juz poznawo sprobuje jednego,bo raz ze to owoc a dwa,ze bardzo mam ochote go sprobowac.... Jutro sie podziele raportem co do poziomu jego słodkosci :-D Tymczasem dobranocka :-D