Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzagu

Dietka Grejfrutowa!!

Polecane posty

Witam :-) Czyżbyscie jeszcze nie powstawały spiochy małe??? Ja juz wstałam i własnie popijam kawke :-) Zastanawiam sie jednoczesnie jak polaczyc ta cala dietke z codziennoscia aby dała efekt,bo jak wiadomo powszechnie jesli caly dzien jestem na uczelni i po powrocie sie najem to lipa wyjdzie z dietki ...dlatego musze koniecznie miedzy zajeciamy wmontowac sobie jakas salatke mala i owoce zeby po powrocie do domu nie rzucac sie łapczywie na wszystko....a do tej pory wlasnie w ciagu dnia w zasadzie prawie nic nie jadlam a jak juz to pizze albo cos z kfc,bo mamy blisko z uczelni i wszyscy tam chodza......a potem w domu poznym popoludniem spora porcja obiadu i w krotkim odstepie czasowym jakas potezna kolacyjka....ale najwyzsza pora to zmienic.... A jest mi o tyle trudniej,ze wlanie moj chlopak tez nie chce abym schudla,wrecz jest niezadowolony....nie wiem czy to na serio czy tak tylko...w kazdym razie jestesmy razem 3 lata i bywalam w tym okresie juz szcuplejsza,grubsza nie...ale szczuplejsza tak i wcale sie nie krzywil z tego powodu,wiec jestem przekonana,ze tym razem tez bedzie ok. Napiszcie moje drogie jak tam u was nastroje w poniedzialkowym ranek??Jak zapal dietkowy i w ogole??

Kurcze.... troche sie zapuscilam ,bo latem wazyłam 64/65 kilo....bylo niezle....ale od jesieni poszlam do szkoly i do tego minione swieta i jest efekt w postaci jakichs 5-6 kilo wiecej....Dlatego bardzo chce to zrzucic...

Wiatjcie!! No to tak ja dzisiaj wstalam o godzienie 12 hehe mam wolne takze moge troche poleniuchowac :) Wiec na sniadanko zjadlam jedna kromeczke chupkiego pieczywa Wasa bez zadnej margaryny i masla z salata platerkiem szyneczki i ogorkiem. Pozniej grejfrut oczywiscie no i o 15:30 obiadek normalny no ale o polowe mniejsza niz zawsze jadam nie moglam sie opszec schabowym mniam :) no ale teraz juz do godziny 18 nic nie wcisne moze pozniej grejfucika oczywiscie. :) a jak tam u was :) W sumie to jestem z siebie zadowolona bo narazie mam w sobie jakies 600 kcl z tym obiadkiem :)

witajcie ; ). ja wróciłam o 17 do domu . dzaguś : a dziękuje ;) . byłam w górach ,u znajomych . powiecmy .. i tak jakoś on nie miał jak pojechac ,zadużo nauki i tak dalej . heh . ;] ma teraz egzaminy jakieś .. i tak wyszło że , jak ja wróciłam to On gdzieś pojechał .. ech . ;) ale się widzieliśmy dziś rano przed szkołą , w szkole . i wpadnie o 18 . ;) gratuluje , to i tak mało !! bardzo mało .. :) trzymaj tak dalej ! każdy z nas ma małe pokusy , którym nie odpuści . ale ważne by wiedzieć ile nam można by nie przytyć ,tylko schudnąć :) trzymaj się! słodka_kukurydzka : również dziękuje . :) i gratuluje wytrwałości . to jest aktywność i nie ma na co narzekać! :) heh . teraz powinnaś się jeszcze bardziej do tego palić i biegać z przyjemnością . ach , ja też lubie ciasto ^^ takie maślane .pychota :) gratuluje ze zjadłaś mniej ! widac ze masz silna wolę ;) wszyscy którzy zaczynają się odchudzać i wjakimś stopniu chudną ją mają . OBY DWóM JEJ GRATULUJE ! ja się trzymam . jutro rano wejdę na wagę . ; ) wczoraj nic już nie zjadłam . a dziś 520 kcal . i mam zamiar zjesc jeszcze tylko małą kanapeczkę z serkiem żółtym , bo strasznie go uwielbiam . albo sam kawałek serka . zapić go herbatką i nic więcej ; ) . troche mi burczy w brzuszku ,ale się trzymam i wy też się trzymajcie ! co to tego wazenia . to ja bede sie wazyc co kilka dni i zakladam sobie kalendarzyk i przy datach bede wpisywac kg .; ) oby spadały . jestem juz po jednym dniu i czuje sie o niebo lepiej ! Miłego dnia też życzę ;** . odezwę sie tak koło 21 :)

Witam bardzo serdecznie|:D czy można się dołączyc?:P Mam zawsze problem z tym aby zacząc dietę od poniedziałku, dziś pilnowałam się choc były wpadka w postaci 3naleśników:D ale ostatecznie trudno jest odrazu wszytsko rzucic, co nie?:) na kolację mam grejfrucika;] nie mam bardzo pomysłu na dietę to tak będę jadła jak widac w stopce;] powodzenia:***

Hej dzieczynki :-) Ja sie wlasnie rozsiadlam przy komputerku z kublem herbatki.Musze jeszcze konspekt napisac na jutro.... Ale co do dietki to jestem z dzisiejszego dnia zadowolona.Wszyscy poszli do kfc w przerwie i ja tez,ale wypiłam tylko sok pomaranczowy i zjadlam sałatke,nwet nie wiedzialam,ze tam maja salatki inne niz taka majonezowa colesław....Poza soczkiem i sałatka wypiłam dzisiaj jedno cappucino rano i czekolade z automatu i zjadlam miseczke taka okol 350 ml zalewajki( z tym,ze nalozylam sobie tylko kilka plasterkow kielbachy i malutko ziemniakow.I to chyba bedzie juz wszystko.

może i tez bym spróbowała dietki G. mam w mieszkaniu gdzieś schowane grejpfruty, nie używałam ich od bardzo dawna;) ale dietę sobie przekształce na swój własny sposób:D Tak więc jutro na śniadanie grejpfrut.A może i pół. na drugie śniadanie niech jest banan. I na obiad grejpfrut:D I to na tyle. Lubie każda nowa diete zaczynac rygorystycznie;D pozdrawiam wiek: 17 waga: 54 wzrost: 1,53

Witam dwie nowe zmotywowane kobietki :) bardzo sie ciesze ze sie zmotywowalyscie :) Dietka grejfrutowa jest naprawde super ja dzis sobie zakupilam tak duzo rzeczy i same grejfrutowe. Musze wam powiedziec ze ten grefrut (ale czerwony - bo zolty jest baaardzo goszki) nie jest taki zly :) i jak sie je sam miazsz ze srodka to super :D jutro na sniadanko zjem znowu kanapeczke i pol grejfruta na obiad kawalek mieska gotowanego i znow grejfruta a na kolacyjke zrobie suroweczke z kapusty pekinskiej papryczki ogorka i poleje dwoma kroplami oliwy z oliwek naprawde smaczne!! :D i oczywiscie grejfrucik :) Kupilam tez sobie herbatke wspomagajaca odchudzanie mam nadzieje ze cos pomoze :) Klaudia12345 no to dzis sie dzialo z twoim chlopakiem co po 2 tyg nie widzenia sie hehe :) pozdrawiam !!

Gość Znikającaaa
Cześć Dziewczyny ! Mam 17 lat i chętnie sie przyłaczę . Mogę ?? Nie bede stosować grejfrutowej ,ale z ograniczoną ilością kcal. Szczerze powiem ,ze nie czytałam topicu , bo nie mam teraz jak , musze lecieć ,ale jutro poczytam wsyztsko :)) Dobranoc :)

Dzien dobry moje drogie dziewczynki :-) Ja przed chwila wstałam....Dzisiaj na sniadanko mam musli takie Fitella z miętową czekolan.jakas edycja specjalna czy cos.... Pozniej na 9:30 znowu do szkolki,ale dzisiaj tylko do 16 :-D Juz sie nie moge doczekac soboty,bo wtedy mam w planach pierwsze wazenie dietkowe....Bardzo jestem ciekawa czy chocby kilogram mi zleci....Bo powiem wam,ze mnie przytyc jest bardzo łatwo,ale schudnac to masakraaaaaa!!!! Pozdrawiam i milego(mroznego,bo u mnie jest teraz -18)dnia!!! buziaczki :-*

Gość Dzagu
Witam!! Szkoda ze zadna z was nie chce stosowac diety grejfrutowej bo nawet nie mam z kim wymienic sie doswiadczeniami i relacjami z tej diety!! no ale coz... Chyba boicie sie grejfrutow hehe ;] a one nie sa takie zle!! :)

Dzagu ja stosuje grejfrutową! :) dziś 2 dzien, tylko wczoraj byla to taka grejfrutowa bez grejfrutow, bo nie było w sklepie kolo mojego domu a jest zbyt zimno zeby biegac i szukać ;p wczoraj rano -27! :D pozdrawiamw as gorąco :)

witajcie :) ja dziś zjadłam 460 kcal i mam zamiar znów zjeść jeszcze serek żółty . dziś weszłam na wagę (więc ) : dzień 3 waga - 63, 5 kg !! i oby dalej leciała : ) Dzagu : gratuluje . ja mam zamiar wprowadzic sok grejfrutowy do swojej diety ;) i może na kolacje grejfruciki bede jeść ; ) tak aby było Ci raźniej ^^ ja również piję herbatki wspomagające odchudzanie . może one nie dają dużo ,ale napewno działają na psychikę :). Słodka kukurydza : gratuluje wytrwałości . powiem tak : dieta ,to jest coś nowego dla Nas , ale też dzięki temu dowiadujemy się czesto o sprawach , rzeczach ,które wcześniej były przez Nas nie zauważalne ^^ tak właśnie jak to u Ciebie z sałatkami :) . Witam Każdą z nowych Pań i ciesze się niezmiernie , że juz Nas jest tak dużo ! hmmm ... dzis mam zamiar wskoczyc na rowerek stacjonarny i troche pojeździć :) . żeby szybciej mi \"uciekały \" te kilogramy . jutro mam luźniejsze zajęcia , wiec nie muszę się tak bardzo przygotowywać . :) co tam dziś jadłyście ? :) ja mam straszna ochote na jajecznice , nie wiem czemu . mam zamiar zjeść jutro na obiad ,by nie \"zburzyć diety\" .

cześć:) tak jak sobie założyłam, zjadłam dzisiaj jednego grejpfruta i jednego banana. Jutro nie moge już tak zrobić bo mam dużo zajęć, a też chce się odżywiać może ciutke zdrowo, tak więc na jutro sobie szykuję diete kosmonauty:D musze sprawdzić jak to szło, ale co dwie godziny: łyżka topionego sera; jajo gotowane; kawałek gotowanego mięsa; kawałek chudego sera twarogowego; lampka czerwonego wina. a to wszystko bez soli i cukru. coś tam chyba jeszcze było, sprawdze to jak tylko bede mogła. jestem z siebie dumna że wytrzymałam dzisiaj:)

Gość Znikajcaaa
Witam. Nie podejmuje się diety grejfrutowej ,ponieważ nie wiem za wiele na jej temat , w zasadzie nic nie wiem hehe :)) Niestety jestem bardzo zła na siebię ,ponieważ nie wytrzymałam i zjadłam troche za dużo niż zakładałam. Obiecuje sobie ,że od jutra zacznę być bardziej Konsekwentna. Oto mój ścisły plan : 7.01 - 14.01 500 kcal 14.01 - 20.01 600 kcal 20.01 - 27.01 700 kcal 27.01 - 03.02 800 kcal 03.02 - 10.02 900 kcal od 10.02 do osiągnięcia upragnionej sylwetki 1000kcal, a potem wyjście. Musiałam sobię to porozpisywać ,aby mieć wszytsko czarno nabiałym. Mam nadzieje ,że znajdę więcej czasu i bede mogła regularrnie śledzić ten topic ;)) Pozdrawiam dziewczęta i życzę dużo wytrwałości :))

Witam wszystkie panie:D dolaczam sie do was:)) Ja swoja dietke zaczelam od 03,01 . moja dietka to jedzenie warzyw, owocow, mieso tylko gotowane lub pieczone w piekarniku, duzo ryby hmmm ii cio tu jeszcze aaa i pije duzo wody ,zamiast kapuczino to kawe ricore poniewaz ma blonnik, a zamiast zwyklej herbaty to pije zielona :) jak narazie zgubilam kilka cm w pasie,wazylam sie na pocztaku i mam 78kg a za tydzien zwaze sie jeszcze raz zeby zobaczyc wiekszy efekt.:))

:) . oby tak dalej . ^^ damy radę . tak jak do powiedziała Dzagu , uda Nam się , schudniemy ,a później na tym forum bedziemy pisać o przyjemniejszysz sprawach :) !

Hejjj....:-) Ja wrocilam dzisiaj przed 17 do domu i jako,ze na jutro nie mam az tak duzo i az tak strasznych rzeczy to z tej okazji postanowilam sobie pocwiczyc.Na poczatek pol godzinki stepper i zestaw cwiczen z plytka pt\"Joga Dance\" A co do jedzonka to dzisiaj tez jestem z siebie zadowolona,bo zmiescilam sie w zalozeniu 600-700 kcal. :-) Tak wiec jest fajnie :-D Jak na razie :-) Wierzem,ze uda sie nam wszystkim :-D Poza tym u mnie dzisiaj potwornie zimno.....rano bylo -24 a w ciagu dnia -17.....Ponoc mroz ma sie utrzymac do okolo czwartku a od piatku dalej bedzie mroz ,ale w dzien ponioc ma nie przekraczac minus 8.... W ogole ogolnie jestem dzisiaj w dobrym nastroju :-D

Kurcze....swoja droga moze znacie jakies skuteczne cwiczonka do wykonania w domu na talie i bioderka???Bo to miejsca na ktorych wyszczupleniu najbardziej mi zalezy...nooo...moze jeszcze troche udka moglyby miec mniej cm.....

Kurde dziewczyny wspolczuje wam takiego mrozu. Fakt u mnie tez zimno no ale max -15 w nocy mieszkam w woj. zachodniopomorkim ;] a co do dietki to dzisiaj jadlam na obiadek miesko smazone ale bez panierki okolo 16 a pozniej okolo 19 kromke chrupkiego chlebka z almette i ogoreczkiem no i wypilam 2 herbatki odchudzajace a na sniadanko oczywiscie byl grejfrucik :) Pozdrawiam!!

czesc dziewczyny! ja własnie wcinam jajeczniczke z indykiem (zamiast bekonu) a jak dojade zjem grejfruta. mam jeszcze wolne do niedzieli wyobrazacie to sobie ;p? no ale od dziś do roboty. wiec i szybciej dni beda leciały! :) miłego dnia!

Dzien dobry :-D Dzisiaj u mnie jest -16 ,wiec troszeczke mniejszy mroz. Zaraz bede piła kawke,ale ogolnie dzisiaj mam w miare luzny dzien...Mam nadzieje,ze z tego powodu nie beda mnie kusily za bardzo jakies przysmaki... Mam tylko 3 wyklady dzisiaj i to na 11 do 16 ...i juz sroda czyli 4 dzien dietki :-D Mnie na razie jakos idzie ;-D Dzagus ja mieszkam na ślasku i jest naprawde zimno,ale za to fajnie skrzypi sniezek pod nogami jak sie chodzi :-) W ogole co by sie chociaz troche pod dietke grejfrutowa podpiac zakupilam sobie wczoraj kilka grejfrutow i bede zjadala coedziennie chiciaz jednego :-) syvinaaaaa wiesz co?Moja rada....zielona herbata ok,ale sobie nie przesadz...ja kilka lat temu nie w celu wspomagajacym odchudzanie,ale tak po prostu zdrowotnie rozpijalam sie w zielonej herbatce...nakupilam sobie roznych mieszanek smakowych tejze herbatki i pilam chyba z 5-6 kubkow ....i wierz lub nie,ale zaczely mnie po jakims okresie nerki od niej bolec...Serialnie....dlatego teraz uwazam i nie pije wiecej niz 1...czasem 2 kubki.A tak poza tym to podziwiam Cie z rezygnacja z cappucino na rzecz Ricore...Ja bym sie za zadne skarby nie porafila obejsc bez kawki cappucino albo rozpuszczalnej z odrobinka czekolady....Ricore to jest zdaje sie na bazie wyciagu z cykorii i zbożówki,nie??? klaudia kurcze..a Ty juz schudlas??No pieknie...gratulacje :-) A jak tam apetyt na jajeczniczke??? Karmelkova a Ty to niezla jestes...caly dzien o jednym bananie i grejfrucie???Ja bym nie wyrobila....

Maaatko....a co tu tak pusto???? Ja przed momentem wrocilam,bo nas w ogole profesorek zwolnil pol godziny wczesniej z wykladu.... Planuje dzisiaj pocwiczyc tez troszke.... Jak na razie zjadlam w granicach 600 kcal,mysle ze moze jeszcze jakies jabluszko albo moze grejfrucika sobie strzele i moze szklaneczke soku z marchewki sobie sama w sokowirowce zrobie i to by bylo na dzisiaj wszystko...Ja tak w ogole mam zamiar ze 3 tygodnie jechac w przedziale 600-800 i po tym okresie zaleznie od efektow albo zostac w tych samych granicahc jeszcze ze 3 tygodnie albo zaczac delikatnie zwiekszac... Noooo....a wy to sie odzywajcie mordki kochane,bo wcale niefajnie tak do siebie pisac....:-(

heh . ta ,schudłam i się dziś załamałam . mam z dzisiejszego dnia az 950 kcal . jestem na siebie strasznie zła .ale moze mi to nie zaszkodzi .. :( heh . ^^ z herbatkami trzeba uważać ; ) ja mieszkam na dolnym śląsku :D . heh . u mnie tez strasznie zimno . :) a dziś zemdlałam w szkole ,sama nie wiem czemu . ehh ;d

Wiatm:)) Mam nadzieje ze jeszcze ktos dolaczy sie do nas :P:P jestem z siebie dumna bo dzisiaj mam zrobila na obiad frytki a ja sie powstrzymalam i nie zjadlam. Predzej jak probowalam schudnac to sobie odpuszczalam \"tylko dzisiaj zjem i od jutra nie jem\" a teraz mowie stanowczo nie:)) Az sie zdziwilam ze wytyrzymuje :P U mnie rano bylo -23 ;/ jak czekalam na autobys myslalam ze zamarzne... aaa mam pytanko co dotej dietki grejfrutowej na czym ona dokladnie polega ?? Mam jesc caly czas grejfruty ? A co do tych cwiczen chodzilam na aerobik ale niestety zlikwidowali bo zamalo osob chodzilo a samej nie chce mi sie cwiczyc;p ale za to chodze raz w tygodniu na salne. Fajnie po tyy sie czuje. polecam :)))

a ja juz nic nie zjem dziś . i jutro bede sie strasznie pilnowac ,zjem na sniadanie sucharka i herbate wypije . w szkole nic nie zjem . potem wypije znow herbate i troche marchewki utartej z jabłkiem ^^ to też kocham jeść i zjem znów sucharka i wypije herbate . iciagle bede piła wodę . :) dam radę^^ wy też ; * . u mnie jest - 29 , rano było . teraz jest - 21 . w autobusie byly zamarzniente szyby ; ] . odezwe się potem !

ach właśnie ,ja po sałnie mam zawroty głowy .. i jest mi potem źle ,ale jak jestem na basenie to tak na chwile zawsze wskocze , potem do zimnej wody . :D osobiście bardzo lubię zimno...