Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaaja

pomózcie mi dokonać wyboru

Polecane posty

Gość no hope
ta drązowa jesst ciekawa, ale chya jednak czerwona ;>

Gość a to na pewno
nie koszule nocne?

a może ten krój czerwonej w czarnym kolorze? zdecydowałam ze brazowa juz odpada ale moze czarna? nie jest zbyt pospolita? mam miseczki 75b i boje sie ze biust bedzie zbyt wyeksponowany

Gość myszzzzzzzzz
Dalej dodatki ecru lub kremowe dodadzą jej lekkości ;) Będa się komponować z tym paskiem pod biustem. Oczywiście możesz postawić na czarne, ale wtedy będzie dośc nudno. No i bezpiecznie.

a co z butami? takie masywne odpadaja nie? chciałam takie z wycieciem na palec ale juz nie wiem...

Gość myszzzzzzzzz
Będą ok :) Mogą byc atłasowe czolenka w kolorze starego złota, możesz tez założyć czarne skórzane buty (z wycięciem na palec lub sandałki), a wtedy torebkę ecru, sztuczne perły dla rozjaśnienia kreacji. Pomyśl także nad odpowiednim szalem/etolką. Zupełnie przykładowo: http://www.allegro.pl/item513037990_zlote_atlasowe_eleganckie_i_kobiece_roz_38.html Żeby uspokoić - od dawna nie nosi się torebek pod kolor butów, więc w tej kwestii istnieje większa swoboda.

Gość gwóźdź programu
No trochę jest ;) Szkoda, że nie możesz jej wcześniej przymierzyć.

no szkoda. jak bedzie tragicznie to ją sprzedam i kupie inną. A na sukienke np bolerko? musze w takim razie odwiedzic pare razy solarium bo bez tego tak blado przy tej czerwieni bedzie