Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pączuszek84

Moje odchudzanie w Nowym Roku 2009-Definitywnie i na 100!!!

Polecane posty

witaj eluteria:) kurcze ja bym chciala troche ryby zjesc ale jakos tak nie wiem jaka kupic jak przyrzadzic itd.. wiec wole jakies jogurty jesc czy cos..:P a wiem, ze to niedobrze:P kurde laski jem nie az tak duzo a czuje sie pelna:( od polowy lutego bede miec karnet na basen, silownie, TBC,ABT i inne i bede chodzic codziennie to mam nadzieje ze strace w 2-3m-ce z 8kg i juz bede o niebo lepiej wygladac:) narazie do 10 lutego sam orbitrek i to co mi sie uda zrobic czyli moze jakies bieganie, plywalnia raz na jakis czas no i cwiczenia domowe.. zwaze sie dopiero 5 lutego.. po miesiacu odchudzania.. zobaczymy czy cos zleci:) moim marzeniem jest zejsc z 79 na 75 do tego 5 lutego:) jak tam wasze jadlospisy i plany cwiczeniowe? paczuszku gdzie sie podziewasz?

Kasiu!z rybą to nie ma filozofii-gdyby była to bym nie jadła bo nienawidzę gotowania.Ja najbardziej lubię pangę-gotuję ją i już mi smakuje.Albo smażę na małej ilości tłuszczu,do tego starta marchewka,cebula i koncentrat.Ten sos podsmażam i zalewam rybę.A moje ukochane śledzie po prostu kupuję gotowe.Tak samo jak łososia.Za to mam problem żeby wcisnąć w siebie jogurt-nie przepadam-pewnie dlatego,że słodki.

no i właśnie na obiad o 15 zjadłam jednego śledzia w oleju,pół skibki czarnego chleba z twarogiem i surówkę z kapusty pekińskiej

Cześć dziewczynki:) Ja też próbowałam sie do was odezwać, chciałam sie znów pożalić na siłownię, na którą się zapisałam, wczoraj właścicielka była odpicowana jak lala w kozaczkach do uda i cały czas grała na laptopie w jakąś durną grę ignorując przy tym klientów. No cóż...ale solidnie poćwiczyłam: 50 min - trening aerobowy (stepper, orbitrek, rower) 20 min - trening siłowy Dzień zaliczyłam na 6 !!:) A dziś podobnie, trzymam się sumiennie dietki, mimo że byłam w lildu i patrzyłam na moje ulubione przysmaczki, to nawet nie pomyślałam o ich zjedzeniu, mimo, że dostałam dziś okres!!! To jest niesamowite.... Mój jadłospis Śn: Omlet hiszpański (mniam mniam jajka roztrzepane z mlekiem i tartym serem żółtym+ulubione przyprawy) O: Śledzik w zalewie octowej K.: ?....może znów omlet hiszpański Popijam sobie dzisiaj colę light, ma 0 węgli:D Na siłownię nie wiem czy pójdę, na razie mnie trochę boli brzuch przez tą @...ale może do 18-19:00 przestanie, wtedy pójdę. Nawet będąc napuchnięta, mając \"trudne dni\" czuję że schudłam!! I to całkiem sporo...już nie mogę sie doczekać poniedziałkowego ważenia!! Buziaczki kochane:*:*:* Jesteśmy wszystkie super-dzielne i wytrwałe babeczki!!

paczuszku jestes wspaniala:) ja tez nie umiem doczekac sie swojej silowni:) wtedy bieznia i rowerek u mnie pojda w ruch oj pojda:D a teraz ten orbitrek to jakos tak sie nie mecze... musze chyba zwiekszyc czas.. ale to powoli o nie chce sie zniechecic.. do niedzieli dalej 20 minut a od pon przez nastepny tydzien zaczne jezdzic 23 minuty:) ja postanowilam ze bede wazyc sie co miesiac zeby nie zwariowac:) takze waze sie 5 lutego dopiero i bardzo bym chciala miec 75:) oby!:) jestescie wspaniale.. :)

Berta_kasia orbi jest dla mnei zabójczy,ja ledwo wytrzymuję 10 min, strrrasznie się na nim męczę....to jaką Ty musisz mieć kondyche!!! Dziewczyno!! :) Na bank zobaczysz 6 na wadze...już 5 lutego:) 69 będzie!! Przy takim reżimie....możemy się założyć:P

heh:P nie no na pewno nie.. oby 75 bylo i bedzie cudnie, potem w marcu 71, a w kwietniu 69.. ale bym tego pragnela..:) ciezko mi tracic kg bo biore tabl anty choc nie wiem ile w tym prawdy:) wiem, ze to dopiero niecaly tydzien diety wiec jeszcze nie bedzie nic wiodac, tluszcz jest spalany dopiero po 3 tyg diety i cwiczen:)

paczuszku, ja nie mowie o twojej determinacji i mozliwosciach.. stracisz szybciutko zbedny balast.. zazdroszcze ci tego karnetu, ale mam nadzieje, ze po sesji egzaminacyjnej i ja bede miala taka szanse.. tak sie boje tej sesji:(

A na którym roku jesteś?? Bo ja na V i w sumie nie mam nic do zdawania :D Także mam 2 tyg. sesji + tydzień ferii = 3 tygodnie laby!! :)

A co tu taki przestój? :) Nie poszłam dzis na siłownie, jednak się paskudnie czuję, nawet się nie skuszę na ćwiczenia Abs...robię sobie dzień odpoczynku. Na kolację (ok. 17) zjadłam znów omlet hiszpański i chyba się zaraz idę kąpać i do łóżka, taka jakaś śpiąca jestem, ale chyba skumulowało się zmęczenie z całego tygodnia, codziennie pobudka 7:30, w porywach nawet 6:30... Dzisiejszy dzień na 5, obniżam o jeden stopień za brak codziennych ćwiczeń.

Gość kitenka_irl
witajcie kochane:)tak sobie podczytalam wasze posty i jestem z was dumna, no i chyba pierwszy dzien z siebie tez ,bo dzis dietke mialam idealna ,no i w koncu zapisalam sie dzis na silownie , mam bardzo dobre wrazenia z wizyty, chlopak oprowadzil mnie po calym centrum i pokazal co i jak:)jesli chce zanim zaczne trening zmierza mi bmi, wage i opracuja plan cwiczen ktory sprawdza po 6 tygodniach jakie zrobilam postepy i w ogole:)tak ze super a we wtorek pierwszy aqua aerobik, juz nie moge sie doczekac! jutro ide na silownie i do miasta kupic czepek:)))

hello:) klientka- witaj i powiem ci ze szczesciara z ciebie:) pewnie niech ci wszystko opracuja i bedziesz wiedziala co i jak:) swietna sprawa:) paczuszku- przepraszam, ze mnie wczoraj nie bylo.. wczoraj bylam tak potwornie zmeczona, ze o 21 poszlam spac.. zaraz po cwiczeniach myslalam ze nie dojde do lazienki, leb mi pekal:( ale dzisiaj postanawiam sie poprawic! w ogole mam dzisiaj ochote na ogorasy kiszone hehe:D mam nadzieje ze gdzies znajde, kupie sobie chlebek pelnoziarnisty czarny i bialy serek do smarowania pieczywa i zrobie sobie na obiad mmm ale juz mam na to smaka a to dopiero kolo 14:D hehe:D 😘

Witajcie dziewczynki:) Powiem wam że ja wczoraj byłam potwornie senna wieczorem, no ale jakoś tam się jeszcze nie kładłam spać. Chyba ciśnienie robi szalone skoki, ja jestem uczulona na takie zmiany w powietrzu . Kitenka_irl jak ja Ci zazdroszczę Twojego trenera.....Cóżż tu dużo mówić-ja trafiłam na wyjątkowo beznadziejnych ludzi prowadzących tą siłownie, jak chodziłam tam parę lat temu, to byłam zupełnie inaczej potraktowana. A teraz to porażka, a co najgorsze będę tam chodzić 3 miesiące:O Trzymam za Ciebie kochana kciuki i serdecznie Ci dopinguję!! Ja dziś rozpoczęłam dzień puszką śledzia w oleju (jakoś mi nie smakowało, zaczyna mi sie powoli nudzić to jedzenie, ale wytrwam 2 tygonie!), 2 plasterki szynki i kilka oliwek zjadłam, żeby poprawić sobie smak po śledziu:P Jak tylko to przetrawię, lecę na moją beznadziejną siłownię, po ciuchu liczę, że dzis będzie 2-ga zmiana personelu, której jeszcze nie znam, ale może się okaże bardziej gościnna i skora do pomocy. Miłego dnia dziewczątka!!! :):)

obys trafila na kogos kompetentnego pączuszku!:) ja kolo 14 ide na spacer po zakupy na obiad:) wiec troche kalorii spale:) cwiczyc bede dopiero jak zwykle wieczorkiem po kolacji:) potem kapiel i prosto wysmarowana balsamem do lozka:) hehe odzywajcie sie tam Pączuszku- daj znac jak tam po silowni!

Neta niestety nie mam na moim kompie, a od ojca kompa się wolę trzymać z daleka. Tak więc powrócę po weekendzie i przeczytam wszystko. Dziś stanełam na wadze i 2kg w dół! Bardzo się cieszę. Wiem, że pewnie to w większości pewno woda, ale oby tak dalej. No nic niedługo sie odezwę a Wy się trzymajcie:)

cześć dziewczynki!przed wczorajszym maratonem zgrzeszyłam i przy gotowaniu obiadu dla męża zjadłam jego smażony makaron-tak ze trzy łyżki.To wszystko przez to,że skończyły mi się ziemniaki,których nienawidzę i które mogę bez ryzyka gotować,a makaron uwielbiam.Za karę po spacerze na kolację wypiłam tylko szklankę soku warzywnego.A w nocy potwornie bolał mnie brzuch-to druga kara-żołądek nie przyzwyczajony do smażonego. Dzisiaj wg planu-rano ryba po grecku-niestety się skończyła,na drugie śniadanie dwie łyżki sałatki warzywnej-tej z majonezem-ale już się skończyła.Za 20 minut obiad-jeszcze nie wiem co.

Aha! Ja mam pytanie. Czy któraś z was która robi te 8minutowe ćwiczneia na brzuch też ma takie problemy z karkiem i ogolnie całą szyją? 2 miesiące temu jak robiłam 6w to tez to miałAM. Czuje sie jakbym miała nieiwem... Ale strasznie. Głową ledwo ruszam... Ktoś coś n to poradzi? A \"najlepsze jest to\", że mój brzuch wogole nei boli - mam duuużo tłuszczu ale brzuch mam wytrzymały. Ktoś ma jakiś pomysł na ćwiczenia na brzuch i uda, ale bez używania szyji?

ananasku- zle robisz cwiczenia! koncentruj sie na tym by ciagnac miesniami brzucha caly tulow a nie szyja, a zobaczysz z jakimi zakasami na brzuchu wstaniesz:D ja od 11 nic nie jadlam teraz zjem na obiad jakies 250 kcal:) mniam mniam:D taka glodna juz jestem masakra:D

to mowie sprobuj dzisiaj nie koncentruj sie na tym zeby jak najwiecej szyje podniesc, szyje musisz mec w takiej pozycji jakbys miala piłkę kortowke pod broda (jak masz to sobie wez i wloz):D i wtedy ciagniesz tylko i wylacznie miesniami brzucha:)

Nie mam i dziś mam dom pełen gości. Jeszcze raz podejdę do tego w poniedziałek. Ale dziekuje za podpowiedź może poszukam czegoś podobnej wielkości:)

moze byc choby jablko, byle nie ciagnac broda do klatki piersiowej- stad ten bol szyi i glowy na nastepny dzien:) po prostu patrz w sufit jak cwiczysz i tyle:D

Zazdroszcze. Ja bez codziennego warzenia bym zwarioała. Nawet jak si enei odchudzam to nieumiem bez wagi. Uzależnienie.

bardzo zle uzaleznienie..:/ nie powinnas tak robic, mozna zeswirowac.. wez niech ktos zabierze ta wage i sie odzwyczaisz, wiem co mowie. jak sie kiedys odchudzalam to tez tak mialam, ale jak chcesz to wyjdziesz z tego