Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chance

odchudzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Gooosiiiek
chance to powiesz nam co się dzieje, że taka nerwowa??:)

dentystka spaprała mi prawdopodobnie zęba i teraz mnie boli.Prawdopodobnie będzie leczenie kanałowe.

DASZ RADE TEZ MIAŁAM MIEĆ KANAŁOWE ALE POSZŁAM NA LASER 5 MIN JAKIŚ ROK TEMU I NIE BOLI ANI NIC SIE NIE DZIEJE:)) A JEŚLI ZACZNIE BOLEC MAM WIZYTĘ BEZ KOLEJKI WIEC CHOĆ MAM NADZIEJE ZE NIE BĘDĘ MUSIAŁA.....

Mocna -na jaki laser o co chodzi, napisz więcej bo mnie zaintrygowałaś

Ja dieta 1000 kal:) Sama decyduje kiedy i co zjem ale oczywiscie bez przesady:) Na obiedzie o 16 koncze moje posiłki:) Jak narazie minął tydzien i jest ok:) Dzis na obiadek porcja spaghetii dlatego do jutra koniec z jedzonkiem:) jedna kawka bz/c i to wsioo:)

POSZŁAM DO DENTYSTKI PO PRZEGLĄDZIE ZROBIŁA MI PRZEŚWIETLENIE I POWIEDZIAŁA ZE KANAŁOWE ZOBACZYŁA PEWNIE ZE SIE WYSTRASZYŁAM I POPROSIŁA ŻEBYM PRZESZŁA DO 2 POKOJU ZAŁOŻYŁA SPECJALNE OKULARY I NAŚWIETLIŁA MI GO LASEREM 5 MINUT I DO DZIŚ NIE BOLI CHOĆ ŚLAD JEST TAK JAKBYŚ MIAŁA NORMALNA DZIURĘ W ZĘBIE ALE NAPRAWDĘ NIE BOLI ZAPŁACIŁAM ZA WSZYSTKO I LUZ......I MAM NADZIEJE ZE TAK POZOSTANIE:))

Gość Cosmopola
Cześć dziewczyny! Ja od jutra przechodzę na kopenhaską, ale zmodyfikowaną tak żeby można ją było stosować dłużej i żeby nie było jojo. Dam wam znać czy efekty są tak spektakularne jak na czystej kopenhadze. Byłam na niej dwa albo trzy razy super szybkie efekty i super szybkie jojo :) życzcie mi powodzenia.

powodzenia Cosmopola!!!!!!!!!!!! Mocna powiem ci szczerze ,że nie słyszałam o takiej metodzie.Tzn że masz wypaloną dziurę w zębie? i chodzisz z taką dziurą , to ci nie przeszkadza, nie wchodzi ci tam jedzenie?serio? naprawdę jestem w szoku, no ale nic.Jeśli chodzi o odchudzanie to dzisiaj u mnie święto, moje dziecko obchodziło urodziny i trochę zaszalałam.

NIE NIC NIE WCHODZI MAM JA Z BOKU WIEC LUZ I NIE JEST ONA AZ TAKA WIELKA MOŻE WIELKOŚCI ZAPAŁKI LUB MNIEJSZA....A LASER NIE BYŁ ŻADEN SPECJALNY{CHYBA} BO TAKIM SAMYM LECZONO MI MARTWICE PO ZNIECZULENIU. JEŚLI JESTEŚ Z KRK DAM CI NAMIAR DO KWIETNEJ DENTYSTKI PRYWATNEJ I SUPER DROGIEJ ALE ŚWIETNEJ:)) WIADOMO COŚ ZA COŚ.... A CO DO ODCHUDZANIA TO U MNIE TEZ ŚWIĘTO ZNÓW RODZINKA WPADŁA Z PLACKIEM I TO MOIM ULUBIONYM BISZKOPT WIEC MAM NADZIEJE ZE BĘDZIE LUZ....JA JAK NA TA CHWILE SCHUDŁAM 1 KG.....A JAK WAM IDZIE? NAWET NIE JESTEM GŁODNA ROBIE SOBIE JOGURT Z JABŁKA I BANANA I POPIJAM CAŁY DIEN WIEC LUZ...I NAWET MNIE NIE CIĄGNIE NA JEDZENIE ALE CZASEM MAM OCHOTĘ COŚ POGRYSC POROSTU:))

Nie mocna nie jestem z Krakowa, ale dziękuję za szczere chęci.Chociaż przyznam ,że jeżeli to ona zafundowała ci martwicę po znieczuleniu to chyba bym się jej obawiała,to kolejna rzecz o której nie słyszałam w swoim długim zyciu.Brzmi okropnie.Ja teraz jadę na działkę wiec zafunduję sobie spacery po lesie i postaram się nic nie jeść.A od jutra kopenhaska.Mocna ile masz lat jeśli można spytać?

MARTWICA JAK MARTWICA KOBIETA TEGO SPECJALNIE NIE ZROBIŁA O CZYM ŚWIADCZY CHOĆBY FAKT ZE SPECJALNIE DLA MNIE SPROWADZIŁA MAŚĆ Z WROCLAWIA CHYBA I NIE WZIĘŁA ZA TO ŻADNYCH PIENIĘDZY ORAZ LECZYŁA MNIE LASEREM TEZ ZA DARMO A JAK JUŻ NIE CHCIAŁAM PRZYCHODZIĆ BO NIE BYŁO PO NIEJ SALDU {POROSTU NIE CHCIAŁO MI SIE W TE UPAŁY JAKIE WTEDY PANOWAŁY PRAŻYĆ W AUTOBUSIE} TO DZWONIŁA I WYPYTYWAŁA JAK SIE CZUJE WIEC SAMA WIDZISZ ZE SIE PRZEJĘŁA. A CO DO MOJEGO WIEKU TO MAM 22 LATA.....

Gość Cosmopola
Hej Chance! Zyczę powodzenia na kopenhaskiej. Napewno na efekty nie będziemy długo czekać ale uważaj potem. Ja dziś ma pierwszy dzień na zmodyfikowanej kopenhaskiej zobaczymy jakie będą efekty. start mam niestety z 59,5 kg a Ty? Może jutro się wynikami pochwalimy nawet jeśli nie będzie czym. A wy dziewczyny: Mocna, Girlicious, Gooosiiiek? napiszecie jutro swoje kilogramy?

czesc dziewczyny, chciałabym sie do was dołaczyc w walce z kragłosciami. tluszczykiem, niby nie tragedia ale wiadomo chce sie czuc dobrze we walsnym ciele, zalozyc latem bez zadnych kompleksow bikini, krotka spodniczke, no a lato niby tak daleko ale jesli chodzi i zmiany w cm trzeba sie teraz o to zainteresowac, jeszcze w czerwcu mam brata wesele, chce ładnie wygladac..... a wiec troche o mnie, mam naimie paulina lat 22, na codzien srudiuje chemie, teraz sesja, wiadomo stresy, wiec ciagnie strasznie do słodyczy ale w sumie mnie od pazdziernika ciagnie i jem je na okraglo, moja obecna waga to gdzies 69kg no moze 68 przy wzreoscie 168, a wiec dobra do dzieła, jutro jem juz inaczej, kupuje sobie chlebek razowy, jakies warzywka, mam wode mineralna, a po sesji biore sie porzadnie za siebie:) pozdrawiam

Gość Cosmopola
Hej! Coś nam topik siada! Chance a jak ten herbalife na ciebie działa? Jak byś chciała tabelkę do wpisywania wyników to ja mam taki program excelu napisany który po wpisaniu wyników oblicza BMI %tkanki tłuszczowej i kreśli wykresy tylko nie wiem jak ci to przesłać? jedynie na maila.

Gość Cosmopola
Hej nosek! Witamy u nas. Fajnie że się dołączyłaś no to powodzenia i czekamy na twoje pierwsze sukcesy, a na swoje-jescze bardziej :))

ja jak do tej pory schudłam 1 kilogram porostu masakra.....:( mam coraz mniejsza motywacje :/

Gość szasz
Ktoś tu się odchudzał jedząc same kisiele przez 2 tygodnie?Bo ja jestem tym zainteresowna.Ile schudła ta osoba?

Gość Cosmopola
Moja koleżanka tak schudła jedząc nie póżniej niż o 18 cały garnek kisielu tzn. całą saszetkę czyli jakieś 0,5 l podobno następnego dnia rano pierwsza była w kiblu :) i takie to działanie tegoż specyfiku :)

witam wszystkich.Nowo przybyłych również. Jutro kopenhaska.mam nadzieję że coś ruszy u mnie.Na razie ważę 74 kg:( i nie mogę schudnąć więcej.Jutro się odezwę.Do "zobaczenia"

Gość JA TEŻ CHCe
Chcę sie dołączyć! Biorę tabletki formoline, ale na diecie nie jestem!!! A powinnam!!!!!! możecie mi wytłumaczyc co to za dieta kopenhaska???? Aaaa chce schudnać!!!!!!

Gość Cosmopola
Raaany!!!! Jeść mi się chce!!!!!!!!!! chance jak tam pierwszy dzień na kopenhadze? Dzisiaj mamy stek prawda? mój się przypalił więc niewiele zjadłam. Macie jakiś sposób żeby stek nie był twardy jak podeszwa? Ja od wczoraj schudłam 0,5 kg zobaczymy co będzie jutro. Dziewczyny ale bym coś zjadła! Jak tak ma wyglądać reszta mojego życia to ja chyba wolę być gruba. No i widzicie jaką mam słabą wolę :(

Gość Cosmopola
co do pytania o kopenhaską - to bardzo restrykcyjna dieta, owszem skuteczna ale tylko na czas kiedy się ją stosuje dlatego ja ją sobie zmodyfikowałam. Niejedzenie śniadań u mnie bardzo obniżyło przemianę materii. teraz wystarczy że zjem byle bułkę i tyję dosłownie w oczach.

Gość Cosmopola
chance! Chcesz ten program do wpisywania wyników? Mocna jak u ciebie?

Gość Cosmopola
HEJ! gdzie jesteście?

witam wszystkich.Cosmopola na razie nie chcę tej tabeli, znowu mam podłamkę i nic mi się nie chce, też jestem głodna.Ja też sobie trochę zmodyfikowałam kopenhaską.Ale musimy się trzymać.Nie wiem co u reszty,może MOCNA się odezwie

U MNIE ZUPEŁNY BRAK WYNIKÓW POZA TYM 1 MARNYM KILOGRAMEM....... A NIE DOŚĆ ZE NIE JEM TO JESZCZE ĆWICZĘ I CO Z TEGO MAM? NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIŚ MAŁO CO NIE ZADZWONIŁAM PO PIZZE MATKO JAKA JA GŁODNA JESTEM DZIŚ JOGURT Z JABŁEK I BANANA{SAMA ROBIŁAM} I 5 STEROPIANKOW ;/

Gość Cosmopola
Chance nie załamuj się! zobaczysz że efekty na kopenhaskiej przyjdą szybko, tylko radzę jeść śniadanie ja jem serek wiejski 3% i seler naciowy. Mocna wiem co przeżywasz, naprawdę! ja miałam to samo dlatego zdecydowałam się na tę diete. Spróbuj jeść ostatni posiłek o 18 idaj znać bo myślę że to zadziała. Powodzenia!

Gość Cosmopola
Coś doktorowej ostatnio nie widać co?

alez jestem moje drogie:) zawiesiłam sie bo wpadł mi w rece 4sezon skazanego,wiem ze zacofana jestem,ale 2 lata bylam zapracowana w NL, ja ten serial ogladam az nie padne i Was troche zaniedbałam sorki:) diete tez, za co siebie przepraszam:( wiec tak, u mnie ograniczeje jedynie do zdrowej zywnosci nic nie dało!!! waga ani drgnie,moj organizm potrzebuje wycisku,doslownie, wiec mu go zapewnie,po tym szoku moze ruszy bo mial sie zadobrze poza granicami widze ze tu kopenhaska poszla w ruch,niestety ja nie znosze tej diety,sałata z olejem i cytryna..brrr,nie dla mnie ale wiem ze skuteczna i trzymam za Was kciuki

Gość Cosmopola
no cześć doktorowa dawno Cię nie było! Ja też nie cierpię tej sałaty od niej gorszy jest tylko stek :) Nie załamuj się! Zobaczysz na wiosnę wszystkie będziemy laski jak ta lala... daj Boże :)