Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka 1983

Stawianie kart tarota

Polecane posty

Gość wangrafka
27.03.65 czy zamieszkam z moim obecnym partnerem

Gość wangrafka
27.03.65 czy zamieszkam z moim obecnym partnerem

Karolinko,czy moglabys jeszcze raz podac mi swoj email?ten chyba jest nieprawidlowy,bo wiadomosc nie doszla.czy mozna poprosic cie o dokladniejsza wrozbe,to znaczy o bardziej ogolna?

Gość skądskąd
skąd jesteś Karolinkon i czy mozna sie z Toba spotkać na seans?

Gość DOBRA RADA STARSZEJ
mam pytanie kiedy znajdę pracę? szukam juz jej pol roku? jak ulozy mi sie związek z 1982-09-22? co mnie czeka w zyciu? ja 1981-02-27 pozdrawiam i z gory dziekuję.

Gość skądskąd
za daleko:(

Gość olabogaaa
Co mnie czeka w tym roku w sferze uczuc i finansow.Czy uda mi sie znalesc mieszkanie?Czy bede w koncu mama?10.11.1984

Gość fiki miki123
Ja tez chciałabym się dowiedzieć co mnie czeka w najbliższym roku np. czy znajdę lepszą pracę od tej co mam, czy w małżeństwie będę szczęśliwa (dodam, że niedługo mam ślub), i kiedy zajdę w ciążę, bo tak bardzo bym już chciała? 30071984 Pozdrawiam!

Gość *****annlenka*****
Aneta 1981 Czy karty widzą w najbliższym czasie (rok, dwa) u mnie ciążę? Czy będę miała dziecię? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość ona12222222222222222
Karolinko :) czy się pobierzemy ? czy będziemy mieli dziecko w najbliższym czasie ? 22.03.1983 i on 03.07.1984

witaj Karolinko,czy mozesz napisac mi cos wiecej o mojej pracy??? moze powinnam ja zmienic,jest dla mnie bardzo stresujaca:( bardzo ci dziekuje:)

Karolinko czy mozesz powrozyc mojej przyjaciolce??? Kasia 28/01/1981-co mnie czeka w najblizszej przyszlosci?dziekuje

Gość ja tez poprosze
czy karty widza u mnie ciąże w tym roku,kiedy?Co z moim zdrowiem w tym roku? Aldona 09.06.1985 Z góry dziekuje

DOBRA RADA STARSZEJ - pracę powinnaś otrzymać w ciągu kilku najbliższych miesięcy 2-3. Związek z tym mężczyzną będzie szczęśliwy, pojawiła się karta ciążowa, co oznacza że będziecie mieć dzieci.Co Cię czeka? Jeszcze w tym roku zajdziesz w ciążę i będzie to chłopiec. dzika kotka - raczej nie jest wam pisane bycie razem, ale powtarzam że karty to nie wyrocznia, wszystko zależy od Ciebie. olabogaaa - w sferze finansów pojawił się korzystny dla Ciebie układ, co oznacza że w tym roku nie będziesz miała kłopotów z brakiem pieniędzy.W sferze uczuć widzę miłość. W najbliższych kilku miesiącach znajdziesz mieszkanie, mniej więcej w ciągu najbliższych 3 miesięcy.Mamą powinnaś zostać jeszcze w tym roku. fiki miki 123 - odpowiedziałam Ci już na moim forum *******annlenka***** - jeszcze w tym roku powinnaś zajść w ciążę, najprawdopodobniej w ciągu 6 miesięcy zajdziesz w ciążę, będzie to dziewczynka. ona1222222222222222 - tak, pobierzecie się ale w najbliższych miesiącach niestety nie widzę ciąży w kartach. angioletto - Jeśli ta pracą, którą masz jest stresująca dla Ciebie, powinnaś ją zmienić. Obecnie jest na to korzystny czas, bo wszystko, czego teraz się podejmiesz, uda Ci się zrealizować i doprowadzić do końca. angioletto -oczywiście, że mogę. w tym roku widzę możliwą ciążę, oraz oficjalny związek, więc możliwe są zaręczyny lub ślub. ja tez poprosze - odpisałam Ci już na forum, więc tam zapraszam po odpowiedź:)

czy znajde w ciagu najblizszycz 2-3 miesiecy jakas prace? basia 30 09 84 dziekuje! :)

Gość bobek999
Witam :) Proszę o wróżbę Czy on o mnie myśli? Czy odnowimy znajomość? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986

Gość Doroteaaa
co dalej z nami?? ja 1.09.70 on 17.10.75 czy on mnie kocha i ma sile,by trwac w zwiazku?? co powinnam zrobic,aby bylo miedzy nami mniej napiecia emocjolalnego..? prosze, pomoz mi..

Gość Dadaaaa
jakie wazne wydarzenia czekaja mnie w tym roku? 1.09.70

Gość Doroteaaa Dadaaaa
szkoda, bo korzystam z internetu via telefon i nie akceptuje mi funkcji zarejestrowania sie na twoim forum :-(

Doroteaaaa Dadaaaa - On naprawdę Cię kocha i uwierz, ma tyle siły że wytrwa przy Twoim boku. Napięcie emocjonalne, które jest między wami, minie. Starajcie się szczerze rozmawiać o tym co was cieszy, martwi, czego się obawiacie, a wszystko będzie ok.

Mam pytanie kiedy sie poprawi moje zdrowie psychiczne kiedy sie skończy ten \"dramat\" bo ja już nie mogę!! I trzy zdam maturę i kiedy znajdę pracę stała 04 12 1987 Katarzyna

Gość mam pytanie do pani od ta..
ja 14 luty 84 on 27.1.80 czy coś ich bedzie łączyło? co mnie czeka w miłości