Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka 1983

Stawianie kart tarota

Polecane posty

Gość tak pytam bo jestem
witam! czy miedzy nami jest jakies uczucie? czy powinnam sie do niego odezwac? jak to wyglada. agnieszka 18.11.1989 a krzysztof 23.06.1986

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam :) chciałabym mieć nową dającą szansę na jakąś karierę i lepsze pieniądze pracę. Czy uda mi się znaleźć taką. Obecnie pracuję, ale chcę zmiany. Czy w tym roku znajdę taką pracę?

Gość tak pytam bo jestem

Gość Dorotea Dadaaa
dziekuje Karolino, jestes naprawde kochana, ze zrobilas dla mnie ten wyjatek :-) 🌼 👄

Gość hadziajka84
Karolinka 1983 czy w tym roku zajdę w ciąże, czy to będzie chlopiec? Jak będzie układało mi się z mężem? Ja 06.04.1984, on 01.09.1983 pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

Gość nikty
karolinka prosze o postawienie tarota mam na imie magda i mam 28 lat

Gość nikty
ja 9.02.1981 on 16.03.1976

Bardzo bym chciała wejśc na tą stronke niestety nie bardzo mogę prosze odpowiedz mi czy bedziemy mieli chłopca ja 26.07.1983 on 2.06.1982 .ja jestem ola mój mąż bartosz. BARDZO PROSZE NAPISZ 3 MIESIĄCE TEMU STRACŁAM DZIECKO BARDZO BYM CHCIAŁ DAĆ MĘZOWI SYNA!!

olga55 - tak, będziecie mieć syna, jednak w ciążę zajdziesz najprawdopodobniej dopiero w drugiej połowie tego roku. Życzę powodzenia, trzymam kciuki:)

Kochana Karolinko bardzo się ciesze ,że tak wyszło niemoge sie doczekać kiedy .Co do połowy roku to masz racje mamy zamiar zacząć starania w czerwcu mam nadzieje że sie uda i sprawdzi sie to co napisałaś .POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ,ŻE DAŁAŚ MI ISKIERKE NADZIEJI!!!

Przepraszam ,ale tak mnie kusi by zapytać cię czy b edziemy mieli jakieś jeszcze dzieci i ile 2-3 i jakiej płci .Jeśli byś mogła prosze napisz mi. Niesamowite jakie to piekne uczucie mieć chociaż odrobine nadzieji. Dziekuje ci zato..

Gość asia10
niedawno rozstałam się z mężem powodem jest inna kobieta mam pytanie czy ten związek przetrwa czy będziemy razem?

Gość Z kim bede
z młodszym szatynem czy starszym brunetem 20 05 1975 co widza karty prosze o wrózbe

Zmieniłam nick, bo tamten mi zablokowali, nie wiem dlaczego. Nie wróżę, bo spodziewam się dziecka (bliźniąt), a kobieta w ciąży nie powinna wróżyć. Przykro mi, musicie zapytać kogoś innego:) Pozdrawiam

Gość kaskull
Ja: 22.03.1991r. on: 03.04.1991r. Czy coś z tego będzie?Czy mam się w to zaangażować czy to zostawić?? Czy żywi do mnie jakieś uczucia?Jakie? Z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość martusia81
jesli ktos to czyta:-( i potrafi mi odpowiedziec,czy bede w koncu szczesliwa ,miała rodzine i dziecko?

Gość martusia81
czy jest ktos dzis kto pomogl by mi ?

Gość AgateX22
martusia81, trudno jednoznacznie odpowiedzieć na takie pytanie, może sama spróbuj sobie postawić tarota - podpowiedzi, interpretacje i przykłady z życia wzięte znajdziesz w Internecie, np. na tej stronie: http://www.karty-tarota.com.pl/

Gość Mariolka

Ja dużo zrozumiałam po rozmowie z tarocistą Piotrem (tutaj jest do niego namiar – abrahadabra.pl). Już wiem skąd w moim życiu tyle problemów z ułożeniem sobie związku, skąd tyle problemów z utrzymaniem się w kolejnych firmach na stanowisku...MOgę zacząć układać sobie życie od nowa na dużo lepszych podstawach.