Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Pozwoliłam sobie założyć kontynuację naszego tematu, z racji tego, że poprzedni wątek był już nieco przeciążony.

Gość WOlska wolaa
ooj, 50 kg za dużo! ja mam 158 cm i chce schudnąć własnie z 50 do 46

Ja mam 162cm i 42 więc także bieda. A Ty się ciesz tymi swoimi 50 kg bo lepiej miec lekką nadwagę niż duża niedowagę. Chociaż nie twierdzę że akurat Ty masz nadwage bo tak napewno nie jest.

Gość nunia
a ja 164 i waze 55kg

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja mam 172cm waga 57-58kg stosowalam juz wszystko i malo co dziala teraz biore peritol i kreon jak ktos polecil na starym watku ale bez rezultatow a biore juz 2op jestem zalamana tak bardzo chcialabym przytyc kiedys wazylam 62kg i czulam sie bosko wygladalam tez lepiejna teraz? ale to bylo w anglii nie wiem czy to ich jedzenie mnie utuczylo czy moze ta praca -ciezki wysilek fizyczny teraz wybiore do konca leki i chyba dam sobie spokoj bo trace tylko pieniadze a rezultatow brak:(

Czesc kochane :) mało mam czasu jak widac, ale cos Wy tez czesto nie piszecie.. z moją waga tak sobie.. ale sie staram:) co u Was?? jesli jest tu jeszcze ktoś ze \'\'starych\'\' forumowiczek ;)) Buziaczkii:*

Mi lekarz nie chciał przepisac tego peritolu a on jest niestety tylko na receptę. Ma ktoś może na sprzedanie???????????????????????

Gość u u u
upup

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ten peritol to mi nicnie pomaga a kosztuje butelka ok 23zl starcza na 1,5 tyg:(

Gość idzcie do mcdonalda ITP
duzo weglowodanow polaczanych z tluszczem ja tak przytylam na poprawe apetytu to lykajcie te swoje medykamenty albo palcie maryske

Mi nawet McDonald ani żadne Pizze, KFC nie pomaga ;) Będąc w szkole podstawowej przynajmniej raz w tygodniu (!) byłam w McDonaldzie. I (nie)stety nie wyglądam jak typowe amerykańskie dziecko... :D Dzisiaj kupiłam sobie kaszkę, będę jeść przed snem. Poza tym oczywiście staram się jeść regularne posiłki - na śniadanie kanapka z szynką, kiełbasą albo serem białym, w między czasie jakiś baton, owoc, na obiad coś konkretnego: mięso z sosem, na kolację jakieś sphagetti... A waga stoi (tzn waha się od 38-41).

a mi to kilogramy same leca w gore.....i dobrze moze bede miec kiedys okazje wkoncu sie odchudzac :p nigdy tego nie robilam... :) ide za jakis czas na USG bzucha :) zobaczymy czy juz ze mna ok :) pozdrowionka

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
kaha a jak ci sie to udalo? ja marze o 5kg wiecej juz nie wiem co robic jestem zalamana

ale super teraz od razu wskakuja posty :P a na tamtej stronce lipa byla... :P do WTF su[er ze to zrobiles teraz mozna czesciej tu pisac :) i nie czekac tyle czasu ...

u mnie to bylo tak ze odkrylam ze mam wrzody... waga mi caly czas spadala i nie wiadomo bylo czemu... nie moglam przytyc ani grama a teraz .... biore peritol i kreon tak mi zalecila lekarka zeby przybrac troche masy ktorej nie milam :P wczesniej bralam sam peritol zanim zaczelam sie leczyc ale przytylam po nim gora 4-5 kg i nie bylo nic widac ....

Gość chudzinka91
no hej dziewczynki, ja mam ten sam problem,waze 45 kg przy wzroscie 165cm. mam 18 lat ;(

Gość chudzinka91
nic na mnie nie wchodzi no ;( tak bardzo chce przybac kilka kg...

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
kaha ja biore juz 2 opakowanie kreon 10000 a peritol lykam 1 dziennie glownie przed obiadem bo wtedy nie mam apetytu a tak inne posilki jem normalnie po obiedzie biore kreon ale efektow nie widac moze ja zle to robie?

Gość chudzinka91
a Wam lekarz sam przepisal peritol, czy go o to poprosilyscie?

mi lekarka zalecila brac kreon pod koniec obiadu jedna tabletke i 3 razy dziennie peritol 20 min przed jedzieniem. ja biore dodatkowo tabletki na wrzody Nolpaza.... teraz peritolu ood dluzszego czasu lykam tylko jedna tabletke...a nie jem nawet duzo jem mniej niz dotychczas i jest jak narazie zadowalajaco :P

jak poszlam do lekarza rodzinnego to poprosilam i bralam dlugo peritol ale z przerwami. a teraz pani gastrolog przpisala mi z wlasniej woli :P

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
zazdroszcze ci kaha ja jestem juz zrezygnowana:(:(

Gość chudzinka91
a dziękuję bardzo ;) a słyszałam że po peritolu bardzo chce sie spać?też tak miałyście?

Gość chudzinka91
ewelinkaaaaaaaa- głowa do góry,uda się napewno!!trzymam kciuki za Ciebie.

oj uwierz ze ja bylam starsznie zalamana juz nie wiedzialam co mam robic ze soba... nie moglam patrzec na siebie i inne kobiety ktore mialy super figury.. :P i non stop mojego chlopaka meczylam :D a teraz sie ze mnie smieje ...:)

Gość chudzinka91
cieszę sie ze Tboie sie udało...tylko u nas taki zrypany lekarz,nie wiem czy mi to przepisze...

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
chudzinka dzieki:) ja za ciebie tez ale juz mamdosyc jem staram sie regularnie 5 posilkow dziennie biore leki a nie tyje:(:( stalo sie tomoja obsesja juzo niczym innym nie mysle tak bym chciala 5 kg wiecej a tak wygladam jak szkielet

Gość chudzinka91
ja tez jak szkielet...nosze najmniejszy rozmiar ktory czasem i tak jest za mały..czasem to az rycze z tego powodu

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
mi lekarz przepisal 6 op peritolu:0 jeden plus tej sytuacji

mozesz posciemnaiac ze bierzesz te tabletki na alergie ( bo tez sa na alergie) a nie ma Twojej pani doktro a wlasnie Ci sie skonczyly ja tez czasami janilam :P