Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość paulisska
witam Was moje kochane chudzinki :) Ja równiez dolacze do waszego grona. Otóz mam 168 cm/w waze 50kg i niestety ani kg wiecej, myslalam ze przytyje od hormonów ale niestety, schudlam 2 kg :-) Jem dosć dużo, a przede wszystkim na noc i w nocy, o 23 zjadam kolacyjke, a w nocy podjadam ciastka ( słodycze) ale to juz przez sen hehe, i nie moge przytyc :-(

Gość gsugiao
Bydle, dzieki za tak rozbudowana odpowiedz:D Ale wiesz, uzywasz tam niekiedy takich zwrotow o miesniach, ze nie za bardzo wiem co dokladnie mam robic. Nie mam za bardzo czasu, ani pieniedzy aby trenowac na silowni. Moze podpowiedzialabys mi tak prosto, co moglabym robic sama w domu. Przysiady z obciazeniem, hantelki i cos jeszcze?

no tak masz racje, teraz to wszytko szkodzi... :D a co do peritolu to sorki zle zerknelam zle Cie zrozumialam myslalam ze chodzi Ci o cos innego sorki jeszcze raz.. przykro mi trzeba udac sie doi lekarza jednak i ladnie poprosic....i jakosik przekonac zeby przepisal

Gość Bydle XLL
Trening domatora to przedewszystkim przysiady, trening ze sztangielkami, cwiczenia z expanderem (niestety nie wiem jak z expanderem poradzi sobie kobitka bo jednak trzeba miec niezłą krzepe zeby go roźciągnac, chyba ze jest gumowy to co innego, bo metalowego nie poskromisz). Pompki to najpopularniejsze cwiczenie w domu ale nie wiem jaki efekt mogą przyniec na wygląd piersi więc jedynie na swoją odpowiedzialnosc. Tu jest co nie co ale boje sie ze to bardziej dla męzczyzn jednak http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm

Gość Bydle XLL
No i najwazniejsze ! Trening miesni brzucha! Spięcia, unoszenie nóg w leżeniu, nożyce, brzuszki pełne. Silne miesnie brzucha to podstawa w dodatku miesnie brzucha też ważą, i ich rozbudowane zwiększy twoją wage a przy okazji brzuch bedzie płaski nawet jak troche tłuszczu złapiesz. Miesnie ważą 2 krotnie wiecej od tłuszczu

Gość JapataŁopata
Tak sobie czytam no i mimo że mam 160cm wzrostu i ważę 52 kg to też słyszałam od ludzi chudzielec ;) No i trochę mieli racji. Mój brat miał jednak sposób... dietę. Dużo ryżu, jadł go na potęgę. Bardzo szybko przybrał na wadze. Może próbowałyście jakiejś diety? Po co się truć jakimiś specyfikami, które nie pomogą a zniszczą żołądek? Dajecie zarabiać firmom farmaceutycznym na środkach, których tak naprawdę nie potrzebujecie. Leki na receptę przepisuje się na choroby monitorowane przez lekarzy. A lekarzy z powołaniem jest niestety garstka. Oni przepisują recepty tylko po to, żeby mieć was z głowy i szukają najprostszego rozwiązania które nie jest najlepsze. Dieta!!!!!!! No kurczę, nie chodzi o to, żeby jeść fast-foody czy inne złe żarcie od którego się człowiek staje otyły. Jest tyle naturalnych rzeczy do zajadania od którego da się nabrać prawidłowej masy ciała-no bo o to wam chodzi prawda? Ja nie próbuję przytyć bo czuję się lepiej niż kiedykolwiek w swojej wadze, nie ruszają mnie komentarze ludzi, zwłaszcza, że często jest tak, iż ludzie nie znają się na rzeczy a gadają. Mogą to robić z zazdrości bo sami próbują schudnąć i nie mogą się przemóc :) Pozdrawiam was serdecznie :)

aa chcialam powiedziec ze dziewczyny tu mowily ze peritol w niektorych aptekach mozna kupic bez recepty :P

Gość chudzinka91
Hej dziewczynki,dużo tu napisałyście od mojej wczorajszej wizyty...i nawet studenta medycyny mamy ;) super

Gość pyszneertrt
hej kochane nareszcie watek dla mnie! tez jeste mza chuda i nie ma osoby na swiecie która by mi tego nie mowila i nie wysmiewala sie ze szkieletor jestem oto me wymiary : biust :97 cm talia :75 cm biodra:94 cm wzrost 170 cm waga nie wiem jaka niestety bo wagi nie posiadam udo u samej góry mierzone na stojaka pod posladkiem 54 cm

Gość chudzinka91
witaj pyszneertrt, cieszymy się że jesteś z nami. Brałaś coś na zwiększenie swej wagi?a jak tam Twój apetyt?masz normalny,czy raczej nie masz go wcale?

Gość pyszneertrt
mam wielki ..ciagle jem coś i ciagle kaloryczne rzeczy i nie tyje wcale.. no porazka..:(

Gość chudzinka91
to tak jak ja ;( mam zamiar brac peritol...zobaczę, czy to cos da

topic przeniesiony i widze ze odrazu sie ozywil,ciesze sie ;) ja mialam zamiar kupic odzywke mass xxl ale nie chodzic na silownie i bez zadnych cwiczen.poprostu tak zeby przybrac na tkance tluszczowej.czyli odzywka miala mi sluzyc jako takie dodatkowe kalorie.slyszalam (ale nie wiem czy to prawda) ze odzywka dodaje energi.jesli ta energia nie zostaje wykorzystana poprzez wysilek czyli cwiczenia silowe odklada sie ona w postaci tluszczu.moze cos przekrecilam.teraz jednak mysle ze to chyba nie jest dobry pomysl.oczywiscie myslalam tez zeby chodzic na silownie i brac odzywke zeby nabrac miesni.ale w tym to wcale sie nie widze :( pozatym jak bylam na silce i jak patrzalam w lustro to czulam sie taka gorsza i tylko plakac mi sie chcialo.co do peritolu to moze i udaloby mi sie zalatwic recepte ale czy warto truc sie chemia? ka_ha tak fajnie mowisz ze Ci to pomaga razem z kreonem..az zazdroszcze..ale jakie sa te efekty? naturalnie wygladasz? a co jak za duzo przytyjesz ;p Bydle jest studentem,wie co mowi,i ma zapewne lepsze pojecie o tym niz my.i ja widze w tym co mowi duzo sensu (z ta dieta) ale ja i tak mam wrazenie ze mi nie pomoze :(

Dziewczyny mam pytanko peritol lepiej brac po czy przed posiłkiem hmm.. A i czy ten kreon to czasem nie poprawia przemiany materii bo tam jest napisane że poprawia trawienie

Bydle z pewnością ma dużo racji ale wszystko ma swoje dobre i złe strony. Ja wolę się troche pofaszerowac chemią i przetyc niż tego nie zrobic i przez swoje najlepsze lata czuc się nieatrakcyjna i wyglądac jak kościotrup.

Ja niedługo znów idę do lekarza, poproszę o kreon i peritol. Jak byłam ostatnio i pytałam o te leki - kreon i peritol - (ale nie pamiętałam nazwy), to lekarka powiedziała, że czegoś takiego po czym przytyję nie ma, jedynie syropy poprawiające apetyt. No ale teraz jak już znam ich nazwy zapytam znowu. Podobno jeszcze powinnam zbadać tarczycę - chociaż nie jestem pewna, czy nie miałam jej badanej, bo rok temu miałam multum badań (oprócz badań morfologicznych gastroskopię, usg). Dałabym się pokroić za te 10 kg :D A przynajmniej 5

Gość Marcioszka79
Cześć dziewuchy. Biore peritol juz czwarte opakowanie wraz z kreonem. Mi pomaga, przytyłam z 47 na 54, ale po Sylwestrze spadła mi waga o te dwa kilo i teraz mam 52. Moja wymażona waga była 55, ale teraz chce ważyc 60. Powiem wam, ze te 7 kilo prawie wogóle nie widziałam. Troszkę w uda mi poszło i wysadziło brzuch. Jadłam jak opętana, zwłaszcza w śwęta. Mam tak, ze jak nie przestaję jeśc to nie czuję sytości, dopiero jak przestanę. Więc nieraz jak zacznę to mogę godzinami jeśc, aż mnie zacznie brać na wymioty. Wydaje mi się że dużo mi daje ta kaszka przed snem z lmlekiem modyfikowanym, oprócz kolacji duza taka miska przed snem i git. Mimo to, że przytyłam znajomi nadal mają mnie za chuderlaka, ale ja lepiej się czuję psychicznie i fizycznie. Chce tak przytyc do 60 kilo. Od tego tygodnia zaczynam jeszcze na siłownię chodzić. Mam nadzieję, że waga mi nie będzie już spadac. Jak mi spadły te dwa kilo to miałam doła, tyle się staram , obzeram się, co nie zawsze jest fajne, bo np. ryżu czy makaronu nie lubie, ale jem, bo wiem ze to dobre na mase a tu ciach jedna większa imprezka i dwa kilo sru.

Gość gsugiao
Bydle, a ile godzin dziennie powinnam cwiczyc? Godzina starczy? Po jakim czasie mogą pokazać się pierwsze efekty, czy juz po miesiacu bedzie cos widac? Wiem, ze jestem niecierpliwa:P

oj cosik dzis nie zaduzo ludzisk tutaj :P wczoraj bylo tu o wiele wiecej :P pewnie siedza przy lodowce i sie objadaja :D :D :D

Haha :D Możliwe... :D Ja w każdym razie tak. Skonsumowałam kajzerkę z serem białym i suchą krakowską, wypiłam szklankę kefiru i zjadłam napoleonke :)

Gość chudzinka91
cześć wszystkim...mam doła znowu nie mam apetytu... ;(

Gość chudzinka91
a ja 46 ;(

ja sprobuje z kozieradka,do tego regularne jedzenie o tej samej porze no i oczywiscie witaminki

Gość ewelina chuda
Witam ponownie wszystkich, fajnie, że ktoś przeniósł temat. Teraz się dopiero dowiedziałam...U mnie waga bez zmian 46kg i 166 cm. Lekarz powiedział, że nie przepisze mi żadnego petrolu bo wszystkie wyniki mam dobre i nie ma po co się truć. Zapytał czy jem normalnie czy mam jadłowstręt powiedziałam , że normalnie to mi powiedział, żebym się głupotami nie przejmowała i się zakceptowała taka jaką jestem...Łatwo powiedzieć gorzej zrobić:(

Gość a ja chcę schudnąć
Chociaż ważę 52 przy 170 :( i wyglądam grubo, bu.

Gość ewelina chuda
Dziewczyno nie dobijaj mnie z czego Ty się chcesz odchudzać?Zastanów się...

Gość a ja chcę schudnąć
Poważnie, wyglądam na 60 kg. Tak więc zazdroszczę wam, że jakimś cudem wyglądacie chudo...