Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netkaa_a

doradźcie faja fryzure do tej sukienki.....

Polecane posty

Gość netkaa_a

wlosy mam długie, za polowe plecow, czarne... nie chce zadnych kokow bleee myslalam zeby wpiac tylko jeden zywy kwiat i albo luzem albo jakos te wlosy upiac...tylko wlasnie jak, zeby pasowalo do sukienki??? srednio ją tu widac, ale ogolnie jest to tzw. "rybka" kolor cos jak cappucino http://fotofoto.ovh.org/grafika/galeria/big/suknia_slubna_3926.jpg http://fotofoto.ovh.org/grafika/galeria/big/suknia_slubna_3939.jpg

pewnie tak:)... bo tak jak mowilam suknia sama w sobie jest strojna wiec fryzura moim zdaniem powinna byc skromna ..:),. co nie oznacza ze nie bedzie piekna:) wazne bys sie Ty dobrze czula

Gość modelka wygląda
jak rusałka w rozpuszczonych.

Gość incognito.
ja tez nie lubie kokow, to dla starych babc jest a do slubu sie powinno pieknie wygladac i zawsze tylko powinno sie byc w rozpuszczonych do slubu, ja nie wiem czemu wszyscy spinaja te kudły

ja również nie przepadam za kokami ale chyba tylko to mi pozostaje.. niestety mam tak ze strasznie mi sie poci skóra głowy co za tym idzie włosy i takie lużne upięcia mam tak mokre jakbym dopiero co włosy umyła a w koku nie mam takiego problemu i jest ok wiec moze dlatego spinały te "kudły" incognito;)

a ja uwazam ze delikatny kok nie nalakierowany z jakimis pierdolami loczkami itd jest elegancki i przesliczny tylko musi go zrobic dobra fryzjerka zeby to nie wyglądało wlasnie jak hełm a skromnie i delikatnie

a ja niewiem czemu wiekszosc rozpuszcza te "kudły" jak ktos napisał robią sobie loki a juz o 22 wlosy wyglądaja okropnie, jakby przetluszczone, poczochrane i wcale to ładnie nie wygląda :O Choc przyznac musze ze ta fryzurka co autorka dala do niej linka jest delikatna i naprawde urokliwa:)

Gość pani młoda
Kwiat na pewno nie będzie pasował do tej sukni. Proponuję angielskie loki w stylu J.Lo lub zupełnie gładko.

Gość netkaa_a
heheh no wygląda jak taka rusałka;)

Gość netkaa_a
myslaam o lokach ale jednak chyba nie pasuja... bardziej jakas gładka prosta fyzura. sukienka niby jest ozdobna a z drugiej strony z klasą:)