Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowlijjkaa

nudaaa-siedzenie w domu

Polecane posty

Gość nowlijjkaa

mam przeziębioną córeczkę, będę w tym tygodniu na zwolnieniu...starsze w szkole, a ja potwornie nudzę się, gdybym musiała tak siedzieć cały czas to bym zwariowała...pracuję 20h tygodniowo... co robicie by zapełnić czas czymś ciekawym ? pozdrawiam :D

Gość poradzcie mi dobre kobiety
ogladaj dr house

Gość a może by tak
za sprzątanie gotowanie się zabrać co :P

No, weź się za gotowanie- w ciągu tego tygodnia zrobisz zapas do następnych świąt hehehehe A posprzątać to zdążysz nie tylko u siebie, ale wszystkim dokoła też:P

Gość paulcia
heh ja właśnie gotuje:)

Z nudów pogrążam się w papierosowym dymie, Z nudów nie mogę już, nuda zabija mnie, Nudny teraz jest świat wokół ludzi tłum, Nudna dziewczyna chce umilić życie me. Z nudów pogrążam się w papierosowym dymie, Wypijam kolejny łyk, alkohol dławi krzyk Ona rozbiera się, rozbiera także mnie I jak automaty kochamy się. Z nudów zabijam ją, po ścianie płynie krew, A martwe oczy jej wpatrzone w moją twarz, NIE mogę tego znieść, odwracam się I z nudów patrzę, patrzę na kraty. Nuda to choroba XX wieku Dzięki niej na świecie tyle zła Nuda to choroba XX wieku Dzięki niej na świecie tyle zła

Gość paulcia
jestem przerażona:) fajny wiersz

Gość nowlijjkaa
jakoś nie mam ochoty na telewizję a sprzatanie z dzieckiem, które marudzi i czepia się nóg jest za uciążliwe, przynajmniej dla mnie... no cóz muszę jakoś przetrzymać :)

Gość nowlijjkaa
kiedyś przeczytałam, ze nudni ludzie nudzą się, więc z tego wynika, ze jestem nudna :(

Gość paulcia
zaraz od razu nudna!! włacz muzyke tancz, powygłupiaj sie....

poczytaj jakieś gazety, np. porady domowy czy coś w tym stylu. Dowiesz się czegoś przydatnego, albo jakieś kolorowe czasopisma z ploteczkami i innymi bajerami ;] Może zobacz co w szafie piszczy, może czas zobaczyć w czym się będzie chodzić a w czym nie. ;] Wiosna niebawem ( pocieszam się) Jakieś porządki w kosmetykach. ;] O! jakaś lektura ciekawa! zaraz, zaraz co ja ostatnio czytałam... hm... z racji tego że w tym roku mam maturę a mój temat to DRAMATYCZNIE SPOTKANIE CZŁOWIEKA Z RZECZYWISTOŚCIĄ NA PODSTAWIE LITERATURY WSPÓŁCZESNEJ czytałam takie jakieś książki ;D http://www.ksiazka.net.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1397 to jest dobra książka ;] A może jakieś zajęcie które możesz robić wspólnie z dzieciaczkiem? jesteś kobietą, masz zapewne sporo pomysłów ;D Trzymam kciuki :D

Gość nowlijjkaa
napewno cos bym wymysliła np czytanie książki, czasopisma ale córa ma czternaście miesięcy, no i jak to przy chorobie marudzi, tak ze wszystkiego się odechciewa.... może zrobię przegląd szafy :)

ja tez chora i na zwolnieniu ..ale najbardziej cieszy mnie to ,ze córcia juz wydobrzała a mi pozostał tylko ból wszystkich mięśni ; ] i ciesze sie ze moge z nia sobie tak poprosto pobyc w domku i wygłupiac sie w łózku czy turlac po dywanie :)