Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz Cienia

Kobiety ,ktore mysla inaczej..

Polecane posty

Gość Mistrz Cienia

Hmm... Sa Kobiety ,ktore mysla inaczej niz wszystkie ? ..Ktore chca zyc inaczej ,cos zmienic ,byc innym czlowiekiem ,ktory nie dazy do zwiazku ,a jesli juz to calkiem innego niz tradycja przedstawia .Bez wielkich zabaw i takich tam.. Sa takie ?..Moze sa takie ,ktore szukaja PRZYJACIELA na zawsze.?. Jest ktos taki ,zeby nie uwazal wiekszosc swoich znajomych za przyjaciol ?. jest Ktos taki ,ktory ,szuka prawdziwej przyjazni?. Jest ktos wyjatkowy na tym zaklamanym swiecie ?!..Ktos kto chcialby wyjechac gdzies daleko i zyc inaczej ?!. Jest ktos sprawiedliwy ?.Jest ktos taki ?,.Optymista ?.Ktos komu mozna zaufac na zawsze .Jest jakis cud ?.Na pewno nie ma a tym bardziej na takich forach internetowych.. Bo kazdy idzie taka sama sciezka. Cholerni ludzie.. kazdy jest prosty bo zawsze wszystko z gorki .. To tak jak ze zwierzetami .Jedna rasa i wszystkie stworzenia takie same..pff..Ludzie.. I wszysktkie Kobiety jak to lubia mowic... " Jestem Inna "haha to juz mnie bawi ..Slyszalem takie teksty.Co za puste slowa..

imo każda kobieta mysli inaczej niz wszystkie..i w tym problem

Gość beeeeeeeeeeeeeee
a miszczjedyny taki inny od wszystkich... :D

Gość Mistrz Cienia
Ehh.Szkoda gadac.

Gość Mistrz Cienia
Ludzi nie da sie szanowac..Chyba ,ze w ukryciu.

Czemu myslisz, ze sie nie da? Ja szanuje wszystkich ;p Skoro natura dopuszcza ich istnienie, to czemu nie mialabym sie z nia zgadzac ;)?

Gość rosen.
część opisu się zgadza. ale nie powiedziałabym, że jestem jakimś cudem: przyjaciół zapewne będę szukać całe życie,a i tak pewnie nie znajdę. To co teraz mam to raczej "koleżanka do porad". I każdy w jakiś sposób podąża "swoją własną" drogą.

Gość Mistrz Cienia
Rosen..Pamietam Cie..:D.Wiec mowisz ,ze jestes taka osoba ?

nie uważam się za cud wiele osób, które chodzą własnymi ścieżkami i nie mają zbyt wielu przyjaciół (ja na przykład) ale żeby robić z tego wielkie halo i od razu mówić, że nie ma takich kobiet? poza tym tekst o optymizmie to hipokryzja ze strony autora

Gość niech będzie że taka sama P
Ja np. nie chcę miec swoich dzieci, bo po co, moge adoptowac, szukam partnera który będzie moim przyjacielem w dzień a kochankiem w nocy, nie uznaję żadnych świstków, papierkowych przynalezności, uwielbiam słodycze, jem je na obiad sniadanie i kolację, robię wszystko tak jak chcę i kiedy chcę a kiedy trzeba i dla kogo, głośno i wyraźnie mówię to czuję, mam wszystkie wady,z każdych po trochu a mimo to uważam że jestem idealna i nikt na mnie nie zasługuje ;P....ale czy jestem z tego powodu lepsza ? Prawdziwsza bo potrafię wymieni swoje wady? Bo jestem świadoma swojej siły?

Gość rosen.
a skąd mnie pamiętasz? MOŻE i jestem, ale to nie cud. Nie powiedziałabym, że idę jakąś wyjątkową drogą: po prostu życie mnie zmusza, że mam postępować w pewnych sprawach tak, a nie inaczej.

Gość ojoj.........
Ludzi TRZEBA szanować,jeśli chce się być szanowanym.Wiele razy człowiek dostaje nauczkę,ale nie znaczy to,że można generalizować i wsadzać wszystkich do jednego wora.Nikt nie jest tak zupełnie i do końca dobry,ani też zły!Pewnie też kiedyś do tego dojdziesz...

...i tak każdy patrzy tylko na swoją dupę, sprzeda Cię kiedy będzie musiał.A kobieta nie jest stworzona na przyjaciółkę.Ma znaleź silnego, zdrowego faceta, który spłodzi jeje dziecko i od czasu doo czasu oprócz kasy przyniesie wymuszone słowo jesteś piękna, jedyna i inne takie bzdury.

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P..Dobra wypowiedz :D..Dobre podejscie .heh A co do rosen.. heh..jestem pod innym nickiem ,ale rozmawialem kiedys z toba na jakims temacie o Milosci.. Co do ojjoj czy cos takiego... O tym worze to tez slyszalem nie raz jak zakladalem tematy o KObietach.. heh..A co do wszystkich..Nie piszcie takich rzeczy bo nie wiecie co piszecie..nie ma takiech osob jakich szukam..Wydaje sie wam ,ze wszystko do was pasuje ?. Dziewczyny..Jeszcze mi powiedzcie " Jestem Inna " wtedy padne na kolana..

tak było jest i będzie.

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P...Ale co ?

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P hehe ,ej a w jakim wieku jestes ?. Tak szczerze..

żyć inaczej? imo, 90% polskiego spoleczenstwa chcialoby żyć inaczej, a więc to nie wyróżnia z tłumu, to tworzy tłum. osobiście też chciałabym żyć inaczej... dążyć do związku? związki zaspokajają podstawowe potrzeby psychiczne człowieka, dają satysfakcję, uszczęśliwiają (o ile nie są to chore związki), a więc dążenie do związku nie jest niczym złym. dążenie do związku za wszelką cenę - to już jest szkodliwe. szukanie przyjaciela? heh, to też nie czyni człowieka wyjątkowym, bo większość ludzi szuka przyjaciół, najczęściej w obecnych partnerach życiowych. wyjechać gdzieś daleko i żyć inaczej? heh, od razu! ;] optymistow też jest wielu. to, co wg ciebie powinno wyróżniać, w rzeczywistości charakteryzuje bardzo liczna grupe ludzi, więc to całe biadolenie o poszukiwaniach kogoś wyjątkowego jest totalnie bezsensowne...

Gość rosen.
Mistrz Cienia- "yhy.." teraz już wiem ;] I teraz pewnie większość będzie pisać "jestem inna". Powtórzę się: każda kobieta jest wyjątkowa na swój sposób. Każda chce być wyjątkowa- i tak faktycznie jest.

hahaha :D dobra, pisałeś do reszty, więc w odpowiedzi odpiszę jako część reszty: nie uważam się za inną i nie napisałam, że odpowiadam twojemu opisowi :) więcej się nie wypowiadam tutaj, bo to ty szukasz i masz problem 🖐️

Gość Mistrz Cienia
fajnie... heh .. Zyj sobie prosto.. Zyj jak chcesz ..Mam to gdzies i nie wkurzaj mnie bo na te tematy latwo mnie zdenerwowac.. "niuł brend" heh.. Przestan.. To moze zle cos napisalem ..Moze i tak bo sie spieszylem.. Nie ma takich jakich szukam.. A co do Rosen heh.. wiec zaprzeczasz ,mowiac ,ze raczej to Ty jestes inna niz inne ?.:]

Gość zobaczymyiy
zastanawiasz się czy są takie kobiety? z takimi cechami jak wymieniłeś? Czyli mam rozumieć że taki też jesteś? za takiego się uważasz i szukasz kobiety z tymi cechami? Odpowiadam.....jesli TY taki jesteś , to są i inni tacy ludzie na tym świecie, są też takie kobiety, bo ty wyjątkiem jedynym na świecie nie jesteś. Ale jak spotkać taką kobietę, to nie wiem, choć z pewnością jest ich sporo w całej populacji ludzi na tej ziemi. Szukaj , może znaajdziesz, a jak znajdziesz to nie zawiedź jej i nie skrzywdź jej.

Gość Mistrz Cienia
zobaczymyiy..Tak taki jestem..A skad wiesz ,ze nie jestem wyjatkiem ?..Poznalas podobnych ?.Wiesz .Mozna sie klocic w kolo z Toba bo zawsze bedziesz mowila swoje..Jak znajdziesz taka osobe to pogratuluje. Ale wiesz czemu nie znajdziesz ?.. Bo jestes inna..

Gość rosen.
powtarzam: każda jest inna i wyjątkowa. więc ja też- chociaż w moim przypadku nazwałabym siebie nienormalną, choć także wyjątkową.

Gość Mistrz Cienia
Nie chce sie klocic..Powiem tak..Nie jestem wyjatkiem i mam to gdzies..Zyje tak jak chce zyc..Sam i niech tak bedzie..Przyjaciel ??..Chyba tylko Pan..Mam gdzies innych bo wiem ,ze nie znajde..Ehh. Chce tylko cos w tym zyciu zrobisz pozadnego i nie chce zyc wiecej..A reszta jak mysli inaczej i mysli tez ,ze jestem dziwakiem ,to niech zyje tak jak chce ,po swojemu ... DZawsze znajdziecie 100 klopotow w malzenstwie bo zyjecie tak jak wam karza..

Gość rosen.
Mistrz Cienia: więc uważasz się za wyjątkowego? Ja, prawdę mówiąc, nie spotkałam faceta o takim poglądzie(?) czy przekonaniu.

Gość Mistrz Cienia
ok rosen.Rozumiem.. nie zakladam wiecej tematow bo szkoda czasu.. Wydaje mi sie ,ze jak bym mial znalesc to bym znalazl ,albo znajde.. Meczy mnie takie zwykle zycie pod wladza papierow i wielkich rodzinnych zobowiazan

Gość Autorze
Autorze tego topiku, dlaczego tak dziwnie stawiasz znaki interpunkcyjne????