Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz Cienia

Kobiety ,ktore mysla inaczej..

Polecane posty

Gość niech będzie że taka sama P
przykro mi, ja powoli tracę nadzieję że spotkam kogoś kto zasługuje na moje uczucie, poświęcenie, bezcenny czas :( Żyję chwilą, biorę z życia garściami to co daje mi los i staram się nie ogląda za siebie bo wspomnienia ranią do dziś. Trzymam kciuki za to mżeby Tobie się udało.

Gość zaciekawiona_____
niech będzie że taka sama P samotnośc jest ucieczką, zabija w nas to co najcenniejsze....tylko dla czego ludzie potrafia tak mocno zranic kogoś kogo rzekomo kochaja, uważają za przyjeciela? dlaczego uwazasz ze samotnosc zabija w nas to co najcenniejsze? co masz konkretnie na mysli.. jakie cenne cechy? ( bo chyba tak to powinnam zrozumiec?), a czemu sie ranim,y? bo jestesmy tylko ludzmi....

Gość Mistrz Cienia
smelly nelly... Mozemy pogadac ,ale czasami mozemy sie minac . ja mam trzy nicki..:D rosen..Nie..heh..ze jeses malolata ?.. Gdybyscie wszyscy wiedzieli ile mam lat to zkonczylibyscie pisac.... Za pare miesiecy mam 18 ;/..Ale nie to mnie nie interesuje bo wiem o sprawach Milosnych wiecej od innych ,starszych ode mnie.. A to przez jeden zwiazek przez ,ktory wiele sie nauczylem choc nie byl dlugi.obserwuje ludzi i biore z tego doswiadczenie..Umiem obserwowac i wyciagac z tego wiele rzeczy.po prostu..Robie wszysttko ,zeby sie popelnic bledu.. Wiele przeszedlem i troche wiem na rozne tematy..

tylko ludzmi? Raczej aż ludzmi.Mamy wolną wolę, duszę która nikt nie zawładnie, mamy prawo wyboru, decydujemy którą życiowa ścieżką iśc....a co do samotności to nie można zamknąc się w domu, uciec przed całym swiatem, trzeba stawic czoła problemom i starac sie je rozwiązac.

Gość zaciekawiona_____
niech będzie że taka sama P tylko ludzmi? Raczej aż ludzmi.Mamy wolną wolę, duszę która nikt nie zawładnie, mamy prawo wyboru, decydujemy którą życiowa ścieżką iśc....a co do samotności to nie można zamknąc się w domu, uciec przed całym swiatem, trzeba stawic czoła problemom i starac sie je rozwiązac. owszem tylko ludzmi... niedoskonalymi ludzmi

Mistrzu Cienia wiek nie gra roli, nie odzwierciedla tego co przeszliśmy, jaki bagaż cierpień niesiemy ze sobą.Jak byś miał np 13 to zastanawiał bym się czy wszystko z Tobą ok, ale jak nie to bez znaczenia czy 18 czy 30.

Gość rosen.
hm... w moim przypadku: mam okazję żeby się związać. Ale nie chcę- trochę doświadczeń (przeważnie tych złych) mam i nie chcę oberwać jeszcze bardziej od życia. Niby ciągle mam nadzieję, ale jakoś już nie mam tej chęci typu "A może teraz się uda."( I w razie co, nie chcę wyjść na jakąś ofiarę losu. Po prostu mówię jak jest.)

gdyby wszystko i wszczyscy byli doskonali życie nie miało by sensu.

co do związków to jest to mtrochę bez sens...ludzie wiąża się przysięgami,papierkami, a po co komu to ? Po co by z kims, oszukiwac go i samego siebie równiez ze jest sie szczęśliwym bo kiedyś się przysięgał coś podpisało i by bo tak trzeba.Lepiej spędzi kimś krótką chwilę bo się tego pragnie niż całe życie bo trzeba.

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P..ahh.. Dzieki ..I tak czuje sie jak malolat w tej sytuacji... Co do rosen.. Masz szanse sie zwiazac ,ale nie warto podejmowac dezyzji za szybko.. W tym wieku zobaczysz ,ze ktos zrobi Ci psikusa.. A ja to szkoda gadac.. heh..Ze mna to jest juz cos nie tak.. tyle sie zmienilo we mnie ,ze az sobie sie dziwie..

wszystko z Tobą ok....poprostu zaczynasz odkrywac że życie to nie bajka, nie film z haapy endem...cho tez mnie zawsze zastanawiało dla czego w bajkach na koniec i żyli długo i szczęsliwie nigdy nikt nie pokazał jak to jest później, jak sie bohaterowie zmagają z trudnościami życia codziennego.

Gość zaciekawiona_____
mistrzu, ty sie chyba niedawno obudziles z z jakiegos letargu... co ty myslisz ,ze zycie jest tak proste jak budowa cepa? szukasz idealu? nie przesadzaj z ta swoja wrazliwoscia i ocena... ludzi , swiata.. jeszce i tak wszytko przed toba

ja mam problem innego typu, znam już te ciemne strony związku i to nie to jest taraszne, obalam sterotypy, śmieję się życiu prosto w twarz bo wiem że i tak ma dla mnie niespodzianki zarówno te miłe jak i te które każą mi spaś gdy jestem prawie na szczycie...mężczyźni traktują mnie jak kobietę na jedną noc albo kandydatkę na zonę.A ja chcę czegoś więcej.Dużo więcej od życia.

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P.Wlasnie..heh ..Dlatego kazdy leci i robi tak jak w bajce ,ale nie wiedza ,ze pozniej znajduja 100 klopotow z ktorymi nie zawsze beda umieli sobie poradzic..A w bajce nigdy nie ma zakonczen.... Raczej poczatek... Zycie to nie bajka ,no masz racje..

pamiętaj Twoje życie to twoja historia która tylko i wyłącznie Ty napiszesz.Pamiętaj zawsse masz wybór i nawet jeśli nie dokońca bedzie słuszny będzie Twój.I nikt Ci tego nie odbierze.Nikt nie przeżyje życia za Ciebie.

Gość Mistrz Cienia
zaciekawiona_____..Nie wkurzaj mnie wielka krolewno po wielu przezyciach..Wiedzialem ,ze to zly pomysl podajac swoj wiek bo zawsze wyskoczy jakas madra glowa pokazujac co to ona nie przezyla i zwracajac mi uwagi ,ze wiele przedemna..Co jest przedemna..Praca ,utrzymanie ?.Klopoty?.. Co jeszcze..?!.Dziewczyno nawet nie wiesz co mowisz...

Gość rosen.
Mistrz Cienia: w moim przypadku nie ma sensu się z nikim wiązać, przynajmniej na razie. Muszę poznać ludzi, którzy nie żerują, na tym żeby kogoś zranić. A do tej pory przeważnie takich spotykałam- fałszywi...

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P..Wiem i masz racje.. Madre slowa..

Gość rosen.
Z tym wiekiem: zawsze tak jest. Zawsze zmienia się rozmowa, kiedy ktoś dowie się ile ma się lat.

Gość zaciekawiona_____
Mistrz Cienia zaciekawiona_____..Nie wkurzaj mnie wielka krolewno po wielu przezyciach..Wiedzialem ,ze to zly pomysl podajac swoj wiek bo zawsze wyskoczy jakas madra glowa pokazujac co to ona nie przezyla i zwracajac mi uwagi ,ze wiele przedemna..Co jest przedemna..Praca ,utrzymanie ?.Klopoty?.. Co jeszcze..?!.Dziewczyno nawet nie wiesz co mowisz... widzisz jak sie szybko irytujesz... owszem pewnie czeka cie to wszytko o czym napisales.... i wiele wiel innych rzeczy...ale faktycznie z racji roznicy wieku miezdy nami, twierdze,że przezylam wiecej... bo zyje dluzej niz ty.. to chyba logiczne...

Gość Mistrz Cienia
rosen...Rozumiem.. Ja juz to przemyslalem i wiem czego w zyciu chce ,wiem tez ,ze wszystkiego nie wiem ,zeby sie przed pulapkami zycia bronic ,ale wiem ,ze wiele jeszcze doswiadcze i wiele sie naucze.. Przepraszam za tamto ,ale wkurzylem sie.. Czasami mnie wkurzaja podobne teksty..mam wrazenie ,ze ktos pyskuje

Gość rosen.
zaciekawiona___ , myślę, że nie masz racji pisząć, że więcej doświadczyłaś bo dłużej żyjesz. Nie zawsze tak jest.

Gość Mistrz Cienia
zaciekawiona_____ :D.. Slucham ?.. ej.. Nie mowie ,ze wiecej przezylem ,ale mowisz ,zeto LOGICZNE ,ze dluzej zyjesz ode mnie i wiecej przezylas ?.. Kobieto..Myslisz sie i to jak z tad do nieba..

Gość Mistrz Cienia
rosen..I masz racje..

Gość Mistrz Cienia
popelnilem blad wczesniej ,ale chyba wiecie o co chodzi..

Gość -/- ...Aniol... -/-
Ojj heh..=D

Gość zaciekawiona_____
[zgłoś do usunięcia] Mistrz Cienia zaciekawiona_____ .. Slucham ?.. ej.. Nie mowie ,ze wiecej przezylem ,ale mowisz ,zeto LOGICZNE ,ze dluzej zyjesz ode mnie i wiecej przezylas ?.. Kobieto..Myslisz sie i to jak z tad do nieba.. po pierwsze... "stad" piszemy przez "s "i razem a nie" z tad"... po drugie owszem to logiczne, tak samo jak logczne jest to,że moja mama przezyla wiecej niz ja , bo zyje dluzej ode mnie.... co cie tak dziwi... szkoda,że masz tak ograniczone myslenie... otwórz swoj umysł....

Gość rosen.
Wcześniej takie tłumy były, a teraz... ;)

Gość zaciekawiona_____
ponad to ja nie napisałam nigdzie,że jestes " głupszy " czy tez mniej doswiadczony.. ja stwierdziłam jedynie,że wiele jeszcze przed toba.. natomiast, ty dodałes sobie całą reszte... masz kompleksy na punkcie swojego wieku?

Gość Mistrz Cienia
Dobra..Rosen i reszta pan.. Milo sie gawedzilo ,ale zaraz bede musial uciekac...Fajnie sie z wami pisze =D.. moze jakos jeszcze bedzie okazja i poduskutujemy..