Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz Cienia

Kobiety ,ktore mysla inaczej..

Polecane posty

Gość smelly nelly
Ja tam marze o takim mezczyznie ale mysle, ze nie ma takich. Wszyscy, ktorych znam to zadufani w sobie panowie swiata i samozwancze medrki (nie wspominajac juz o mamisynkach). Nie mowiac juz o tym ze 99% traktuje kobiety przedmiotowo z czego 1/2 robi to z premedytacja a druga 1/2 nieswiadomie bo bezmyslnie powiela lansowane wzorce.

Gość Mistrz Cienia
Filuterna napisalas "ja jestem inna " heh juz widze :D..Wiele Kobiet tak mowi :D.A ja tego nie znosze.. Jesli mowisz wlasnie nia jestes to zastanow sie 100 razy jesli ci sie chce..A poza tym .Piszesz ,ze pod opis nie podpadasz..Czyli tylko wykreslamy optymistka i reszte sie zgadza ?..:D..heh..

Gość Mistrz Cienia
Filuterna...Bo szukam przyjaciela ,ktoremu moge zaufac.. Przyjaciela prawdziwego..Nie tylko ze slowa..

Gość rosen.
Mistrz Cienia: zakładaj takie wątki ;] miło jest porozmawiać o życiu. I w sumie mamy takie same poglądy, po prostu nie potrafię do końca napisać tego, co bym chciała.

Gość niech będzie że taka sama P
mam 25 lat. Od zawsze wpajano mi że moim życiowym celem powinien byc dom, czyli mąż, dziecko ,pies kot i cholera wie co jeszcze.To bzdura.Dla czego dziwczynki bawią się lalkami, przebierają je i karmią? Bo od mała tresowane są do roli matki.Ok to coś pięknego to całe macierzyństwo itd ale to nie moze byc do cholery celem w życiu. Chcę się bawi , poznawa świat takim jaki jest a nie znac tylko taki jaki mi opisali, namalowali.

Gość Mistrz Cienia
smelly nelly..piszesz ,ze marzysz o takim , a jaka jestes Ty ?

gowno mnie to obchodzi szczerze mowiąc, pisze jak sie czuje, czy ci sie to podoba czy nie p.s. czemu mam wrazenie, ze jestes zakompleksionym metalowcem w długich włosach? :-O

Gość rosen.
i takich osób jakie opisujesz(przyjaciele) , raczej nie ma. przynajmniej ja w to nie wierzę. już przestałam szukać takich osób: dość w swoim życiu spotkałam osób fałszywych.

a prawdziwego przyjeciela na prawdę trudno znaleź.Bo czy ktoś kto Ci porzyczy stówkę gdy na koncie zero to od razu jest Twoim przyjacielem?

przyjaciel powinien Cię wspiera i by zawsze przy Tobie bezinteresownie.Znacie takich? Bo ja nie.

Gość smelly nelly
Do Mistrza Cienie: wsrod ludzi nie znajdziesz takiego przyjaciela, bo takim przyjacielem moze byc tylko Pan. Czlowiek jest slaby i przewrotny i mysle, ze tylko Ci kotrzy oparli sie o skale a nie buduja na piasku moga prawdziwie podeprzec drugiego czlowieka.

Gość inessaaa_25
"Płynie się zawsze do źródeł pod prąd, z prądem płyną tylko śmieci...." - to moje motto życiowe... "bycie innym" jest przez każdego odbierane indywidualnie, dlatego nie możesz uogólniać, że nie ma tu takich osób... każdy na swój sposób, czuje się wyjątkowo inny... a prawdziwa miłość to nie patrzenie sobie w oczka, tylko patrzenie w tą samą stronę... czyli rozpoznanie w drugim człowieku, ze jego "inność" jest najbardziej podobno do mojej własnej...

Gość Mistrz Cienia
rosen.. Hmm.. Nie chce sie lizac ,wiec oszczedze sobie pewnych tekstow ,ale zapytam tylko o jedno..W jakim jestes wieku ?.. Dobrze sie z Toba pisze i pisalo... niech będzie że taka sama P..Hmm .Mam pytanko.. Wiec nie chcesz sie wiazac ?..Masz prace czy lubisz leniuchowac ? :]..AA i jeszcze... Tak duzo jesz tych slodyczy ?.

hehe...pracuję, uczę się na błędach, i uwielbiam słodycze w każdej postaci....jestem troszkę idealistką i moge sobie na to pozwolic ;)

a ztym wiązaniem się to nie ma mowy o żadnej smyczy.Jeśli chcę to z kimś jestem bo sprawia mi to przyjemnoś, jeśli mam ochotę poszale to to po prostu robię.Żadnych ograniczeń.Tylko moralne które sama sobie wytyczam a nie inni.

Gość rosen.
18. Jeśli coś masz na języku to pisz. Nie cierpię kiedy ktoś coś zaczyna i nie kończy.

Gość smelly nelly
W oczach swiata jestem osoba,ktora przegrala zycie ale ja czuje, ze wygralam ;) Kiedys bardzo marzylam o takiej prawdziwiej przyjazni gdzie takie slowa jak honor, lojalnosc, umiejetnosc przebaczania, szczera zyczliwosc sa wcielane w zycie a nie sa tylko slowami. Ciagle tesknilam posiadaniem takiegoprzyjaciela. Az postanowilam , ze zamiast czekac i byc smutna stac sie taka osoba dla innych z jaka sama bym chciala miec do czynienia.

Gość ohohohoooooo
Mistrzu Cienia Kobieto, kogo chcesz sprowokować? Czemu ma służyć ten krzyk \"rozpaczy?\" :)

Gość zaciekawiona_____
mitsrzu ,a ile masz lat?

Gość Mistrz Cienia
Filuterna..nie nie..:D..Mylisz sie.hehe... rosen..wlasnie wiem i coraz bardziej w to watpie ..;/ niech będzie że taka sama P..Co do stowki to jestem pewny ,ze to nie bylby przyjaciel..Zwykla przysluga dobrego czlowieka.A co do przyjaciela to masz racje..powinien byc Tobie bezinteresownie.. smelly nelly..tez mi sie tak wydaje..Tylko Pan..lecz moze ,dy jestes sprawiedliwy/a to Ci zesle takiego przyjaciela ;/..

Gość zaciekawiona_____
smelly jestes idealistka;)

nie ma ideałów...są tylko ludzie których wad nie zauważamy. Ale żeby zanleźc taką osobę szanse to jak wygranie w totolotka.

Gość Mistrz Cienia
Ludzie nie wiem jak mam odpisywac..nie nadazam..:D.;/ Nic takiego ..Nie chcialem sie lizac ,jak nie wiem kto..Chodzilo ,ze jestes..Jestes ..eh.Nie wazne..Juz mi sie wszystko mota .. smelly nelly.. stalas sie taka bo nie moglas znalesc takiego przyjaciela..ja tez.. ohohohoooooo nie rozumiem.. Ja nie jestem kobieta.. zaciekawiona_____ aaa..A czemu pytasz ?

Gość Siemka Darkman

Gość smelly nelly
Prawdziwy przyjaciel jest wielkim skarbem.... nie wiem czy sama znajde takiego ale juz sie tym nie martwie. Samotnosc okazala sie byc dla mnie bezcennym i bardzo owocnym darem. Poznac siebie to poznac czlowieka i poznac swego Stworce. Pozdrawaim, jeszcze pogadamy kiedys chyba, ze zmienisz nika i rozpoczniesz zupelnie inny temat a wtedy moge pokazac zupelnie inna strone....

Gość rosen.
Mistrz Cienia: ważne.bardzo ważne. Co chciałeś powiedzieć? Że jestem małolatą, która nic nie wie o życiu? (nie chcę się kłócić)

Gość Mistrz Cienia
niech będzie że taka sama P wiem ,ze to jak wygrac w totolotka ,ale czasami jestem szalony i lubie szukac ,rzeczy niemozliwych... Zawsze mam dobra mysl ,ze moze Pan mi kiedys pomoze i ja znajde..

Gość zaciekawiona_____
kazdy z nas jest wyjatkowy - na swoj sposob... nie chodzi o to zeby wszystkim sie podobac,zeby wszyscy nas akceptowali ... lepiej miec jednaego przyjaciela niz dziesieciu pseudo:O to co pisales mistrzu w pierwszym poscie..jest bardzo ogolnikowe.. zapewne podczas rozmowy z kobieta, mozesz sam ocenic czy jest taka jak inne czy tez ma cos co ja wyroznia... rozumiem,ze ktos taki jak ty sam sobie dobiera przyjaciól..

samotnośc jest ucieczką, zabija w nas to co najcenniejsze....tylko dla czego ludzie potrafia tak mocno zranic kogoś kogo rzekomo kochaja, uważają za przyjeciela?