Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annuszja Gangrena

Kafeteryjny Klub Plotkarek

Polecane posty

Gość Annuszja Gangrena
Jakie powody? Plotkować na własny temat także można.

Gość Annuszja Gangrena
Jakbyś ty jedna właśnie miała okres... Uśmiechnij się, kobieto!

Gość Luśka z W...
No a ta zagajka o wyszukanej plotce przez doże P? skoro wystarczy otworzyć "paszczękę" to znaczy, że nie trzeba silić się na odpowiedni poziom plotkowania? No chyba, ze niektórzy maja juz taką zdolność wrodzoną i tylko takich przyjmujesz do klubu ;-)

Gość Annuszja Gangrena
To nie dopuść do następnego okresu i zajdź w ciążę.

Gość Annuszja Gangrena
Trzeba trzeba. Z jednej strony szybkość, z drugiej strony kaliber i jakość plotki się liczą.

Gość Annuszja Gangrena
He, he... No i mamy mały temacik na początek. Okres u Tamari.

jak można o sobie to ja napisze, że rzuciłam robotę z małym przytupem i teraz muszę szukać nowej. i mi się taaak nie chcceee. szkoda że pieniążki z nieba nie spadają.

A jeśli już w temacie okresu, to nie wiem czy zaobserwowałyście taką prawidłowość, że u kobiet długo razem przebywających, np. pracujących razem, terminy okresu z czasem się prawie "nakładaja" ???

Gość Luśka z W...
Ja ostatnio słyszałam za kulisami, że wiele kobiet bywających na kafeterii aktualnie się odchudza. Stąd wniosek, że tylko szczupłe kobiety będą miały wzięcie tej wiosny. Chyba nawet w zwiazku z tym trendem sama wystąpię z deklaracją, że ja też do takich wkrótce dołączę :D

Gość Annuszja Gangrena
Pieniążki z nieba nie spadają ale gwiazdki i owszem. Co to za robota, którąś rzuciła?

to taki mechanizm się wykształcił podczas ewolucji dla zachowania gatunku. bo żaden facet by nie wytrzymał w domu gdzie stale ktoś ma okres (co przy 3 kobitach już możliwym jest) dlatego wszystkie muszą odfajkować w jednym czasie :D

Gość Annuszja Gangrena
Zauważyłyśmy. Przecież już w dziecieńctwie, w szkole, wiele z nas latało do kibelka nie w pojedynkę ale z kumpelą albo i większą liczbą koleżanek.

Gość Annuszja Gangrena
Jeden mój znajomy nie wytrzymuje faktycznie. A w chałupie ma tylko jedną kobietę, znaczy jeden okres.

jestem analitykiem statystykiem i rzuciłam robotę w firmie badań rynku. bo mnie wkurwili podejściem do nas, małych mróweczek analityków. gorzej, ze mnie ta praca zniechęciła do mojego zawodu i teraz tylko marzę by żyć z lepienia misek.

O własnie 1kobiety z kafe sie odchudzają 2Tamari wysłała zdjecie Gogiemu i sie b.spodobała 3nie mam okresu(ale jest w planach za pare dni) 4Imperia ''olała'' Złotego 5Kwiatek ostatnio normalnie pisze ups to chyba tyle(ociera pot z czoła):P

Gość Luśka z W...
Gwaizdki, niezła teoria :D Ja znam sposób na pozbycie się PMS, trzeba zdrowo się odżywiać, a objawy stają się praktycznie niezauważalne. Natomiast w trakcie to nie wiem jakie można mieć problemy poza organizacyjno-prewencyjnymi. Na szczęście nie wiem

Sami - to się dziewczyno spracowałaś :) Same newsy :) chociaż ja tutaj od niedawna więc tylko Kwiatek mi się obił o pisanie :o

Gość Annuszja Gangrena
Tamari wysłała zdjecie Gogiemu i sie b.spodobała Imperia ''olała'' Złotego Rozwiń te tematy. Zapowiadają się ciekawie.

Gość Luśka z W...
Ach, wiec cierpliwość Gogiego została wynagrodzona. Jaki ma szczęśliwy początek roku :D

Gość Annuszja Gangrena
o kurde przypomniałyście mi ze miałam się odchudzać...cholera A waga koleżanki, to ile wynosi? I przy jakim wzroście?

Nie moge rozwinąć bo nie mam czasu hmmm ide na spotkanie pa🌼