Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiaa zakochanaaaaaaav

czy potrafilybyscie

Polecane posty

byc z facetem 8 lat starszym ktory ma zone i dziecko?? dodam tylko ze z nimi nie mieszka i widuja sie na raz na jakis czas tylko bo jak nie trudno sie domyslic lacza ich rozne sprawy. Ty -16 lat on- 24 w tym najwiekszy problem chyba? potrafilybyscie tak? kochajac go nad zycie oczywiscie. ?

Gość minkaminnie
Potrafić - potrafiłabym pewnie,ale czy byłabym szczęśliwa,to wątpię. A może najpierw lepiej,żeby wziął rozwód,hm...////??

Gość najpierw niech zrobi
porządek z własnym stanem cywilnym.

a jeli ona mu nie chce go dac? pozatym czy napraawde taki wazny jest jakis papierek skoro nie zyja jak malzenstwo, nie zyja razem? dodam ze to tylko slub cywilny...

Gość wolę jasną sytuacje
nie wyobrażam sobie być z facetem, który ma żonę i dzieci.

Gość minkaminnie
Widzisz,to niby papierek,ale jakby nie było,to trochę głupia sytuacja mieć żonatego chłopaka,prawda? A czemu nie chce mu dać rozwodu,skoro nie są razem?

nie znam szczegolow, po prostu nie chce rozwodu a z nim byc tez nie chce. co do tego ze widuja sie bardzo rzadko jestem pewna... a czy cos robia czy nie to mam watpliwosci czasami.. ale jesli mu o nich mowie to od raazu mowi ze przykro mu ze nie mam do niego aufania i takie tam ;/ naprawde go kocham....

no niektore Niewiasty sa tak niebogie , że trudno je posadzac o posiadanie mzgu. miłóśc nie jedne imię ma!

Gość minkaminnie
ooooj,no to jeśli nie znasz szczegółów tak istotnej sprawy,to już powinnaś nabrać podejrzeń. Jesteś młodziutka,i najprawdopodobniej chłopak cie wykorzystuje. Twoją naiwność. Niestety. Napieraj bardziej na niego,wypytuj. I daj do zrozumienia - albo rozwód,albo koniec znajomości.

czasami wydaje mi sie ze faktycznie jest tak jak mowicie... niby jest czuly,twierdzi ze mnie kocha [ dopiero nidawno to sie zmienilo bo wczesniej otwarcie mowilv ze tak nie jest] taki kochany dla mnie czasami ze brak slow ale ciagle chce sexu a wrcz sie o niego prosi czaami... tlumaczy to tym ze ma swoj wiek i ze wczesniej zjak byl zona robil to czesto i teraz trudno mu przestac ;/

jestem dociekliwa i sprawdzam rozne sprawy ktore wydaja mi sie podejrzane tysiace razy, analizuje wsyztsko itd. ale zawsze wychodzi ze jednak mi sie zdawalo albo on jakos to tlumaczy a ja nie mam zadnych dowodow ;(

Gość minkaminnie
Nie,daj sobie z nim spokój. Napewno fajna jesteś dziewczyna,znajdziesz kogoś,kto nie będzie Cie zwodzil i wykorzystywał ! Po Twoim ostatnim poście jestem już pewna,że rozwodu i tak nie weźmie,i chce tylko seksu. Swego czasu spotykalam się z żonatym,tyle że byl w moim wieku. Twierdził,że za wczesnie sie ożenił,i nie jest szczęśliwy,a jego żona to chodzący koszmar,i że się rozwiedzie. Ale chodziło mu tylko o seks. A przynajmniej głównie o to. No i powiedziałam mu papa. Od seksu ma żonkę :-)

Gość jbij
daj sobie spokój, ma cię tylko do łózka

a jak wytlumaczyycie mi to,ze znamy sie jakies 2 lata, od roku od kad nie jest z zona sie spotykalismy ale raczej tak luzno jeszcze przez jakies 8 miesiecy, opiero od sierpnia jestesmy blizej a nawet bardzo blisko i jeszcze do listopada mowil jasno i otwarcie ze mnie nie kocha a teraz nagle mnie rzekomo pokochal??

po co nagle stwriedzil ze mnie kocha skoro i tak sie z nim kochalam? potwierdza to przy jego znajomych i przy moich a wrecz wyglada to tak jakby sie tym chwalil ze w koncu mnie kocha?!

boje sie z nim zerwac :( nie wiem jak sobie poradze z tym, czy w ogole sobie poradze...

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Po pierwsze - facet starszy aż o 8 lat, to facet dla mnie za stary. Po drugie - 24 latek mający już żonę i dziecko jest hmmm, dziwny, ale jeszcze dziwniejszy, skoro ich małżeństwo tak szybko się sypie. Czyżby nie myślał przed podjęciem decyzji? Po trzecie - nie mam ochoty się dzielić z facetem. Niech stanie na głowie i się rozwiedzie. Po czwarte - jeśli jeszcze tego nie uczynił, a chce wejść w nowy związek, możliwe, że jest słaby psychicznie albo kłamie. Po piąte - nie wyobrażam sobie bycia matką dla cudzego dziecka ani naszych wzajemnych stosunków... a TY WZIĘŁAŚ JE POD UWAGĘ?

ja to wszytsko przemyslalam tysiace razy ale nie umiem podjac innej decyzji ;( boje sie ze wroci do zony a mi zaoferuje stanowisko koachanki no bo myslac przyszlosciowo ile mozna bawic sie z jakas malolatka w jego wieku? szczegolnie ze jeszcze jak nie bylismy razem mowil ze chcial by z kims sobie zamieszkac itd. watpie ze bedzie czekal do 30 na mnie ..

to ze stac mnie na kogos innego nie znaczy ze bede szcesliwa. mialam przed nim wspanialego chlopaka, to byl taki niewinny zwiazek spacerki za raczke,pocalunki... on mial 18 lat,byl przystojny, wsyztskie dzieczyny na niego lecialy i mi go zazdroscily, a najwazniejsze ze naprawde widzialam ze mnie kocha,nie naleal na sex. do tej pory twierdzi ze mnie kocha i wrecz prosi o spotkanie, a jednak zostawilam bo nie mgolam zyc z mysla ze kocham kogos innego. mimo iz wtedy nic nie zapowiadalo ze sa jakies szanse na zwiazek z tym zonatym...

tylko dlaczego to cholerne zauroczenie trwa juz dwa lata?? nie bylismy razem i przez dwa tygodnie sie nie odzywal dlaczego byly to najgorsze tygodnie w moim zyciu?? dlaczego kazde jego slowo znaczy dla mnie wiecej niz wsyztskich innych razem wzietyh? dlaczego mysle o nim 24h na dobe? dlaczego po tym wsyztskim co mi zrobil [ trudno to sobie nawet wyobrazic ile tego bylo] nie moge dac sobie z nim spokoju??

a czy jesli jest tak jak mowicie to zazdrosc z jego strony jest na porzadku dziennym?

nie moge nawet pisac smsow z kolega. nie pozwala mi spotykac sie z najlepsza przyjaciolka bo twiersdzi ze jest dziwka..;/

Gość szkoda mi ciebie bo
za krótki czas będziesz bardzo cierpiała przez tego człowieka. ewidentnie chce sie toba zabawic..zalezy mu tylko na sexie... a ty myslisz, ze nie wiadomo co z tego bedzie... czasem trzeba sie kierowaz rozumem, a nie sercem... nie wiem za bardzo czego ty od niego oczekujesz... jeszcze chwila i zaraz tobie zrobi dzieciaka i bedzie...kolejna ciezarna nastolatka....a pozniej rzuci... po co ci to DZIEWCZYNO?????? pomysl !!

jesli teraz to zrobie i tak bede cierpiala. wiec nie wiem co za roznica szczerze mowiac, a tak przynajmniej moge byc jeszcze troche szczesliwa..........

wiem ze to glupie ale juz sama nie wiem jak mam to wytlumaczyc co robie..

Gość szkoda mi ciebie bo
nie bede juz nic pisala, bo widze, ze i tak ci do rozumu nie przemowimy... coz...jak widac kazdy musi uczyc sie na wlasnych bledach :o:o smutne, ale prawdziwe . idz do ginekologa po tabletki, bo jak tak dalej pojdzie, to twoj ukochany bedzie drugie dzieciatko bawil, skoro trafia na tak malo asertywne kobiety w swoim zyciu....

chcialabym, ale nie mam na tyle sily.

Gość traaageeediaaaa
no to skoro nie masz siły to leć do niego jak posłuszny piesek i tkwij w tym chorym układzie aż tego ostro pożałujesz :o:o my tu juz nic nie pomozemy 🖐️

juz kilka osob mi powiedzialo tak wiec zdaje sobie sprawe ze cos w tym jest. zbiore sie w sobie to cos z tym zrobie. mimo wsyztsko dziekuje za rozmowe i ze mnie od razu nie wzyzywaliscie jak to czesto sie zdarza.