Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

A druga ofiara abuzywow to biedna dumbusia.

Tej to mi szkoda. Gienek chce pisać, ale dostaje reakcje. Tamta chce reakcje, a zostaje jej tylko pisanie głównie sama do siebie o innych 🙂

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

Tej to mi szkoda. Gienek chce pisać, ale dostaje reakcje. Tamta chce reakcje, a zostaje jej tylko pisanie głównie sama do siebie o innych 🙂

To mowie, ze bidula a biednemu zawsze wiatr w oczy. Biedna dumbusia już sama siebie przechodzi w odklejce (zeskrinowalam co nieco jak znowu będzie sie stawiać w pozycji ofiary), żeby zwrócić na siebie uwagę, a jedyne co osiągnęła to utrata statusu dziecko specjalnej troski, które sie omija i nie komentuje.

Edytowano przez Co tam kwękasz, DumbPusia?

1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

To mowie, ze bidula a biednemu zawsze wiatr w oczy. Biedna dumbusia już sama siebie przechodzi w odklejce (zeskrinowalam co nieco jak znowu będzie sie stawiać w pozycji ofiary).

Obtapetuj sobie profil tymi screenami jak koleżanka, wiesniaro.

To mowie, ze bidula a biednemu zawsze wiatr w🤣 oczy. Biedna dumbusia już sama siebie przechodzi w odklejce (zeskrinowalam co nieco jak znowu będzie sie stawiać w pozycji ofiary).

Najlepsza jest jak przyłazi o 8 rano, na forum jeszcze pustki, a ona już żali się sama.do siebie że jej kolejny dzień pisać i żyć nie dają 🤣

2 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Nie potrzebuje a wiesniare to sobie obejrzyj w lustrze, spuchnięta alkoholiczko.

🫷🏻ziew.

3 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Najlepsza jest jak przyłazi o 8 rano, na forum jeszcze pustki, a ona już żali się sama.do siebie że jej kolejny dzień pisać i żyć nie dają 🤣

To nie jest śmieszne Śliwa, bo Dumbo fajna kobietka jest, ale ma problemy jak każdy z nas i zamiast hejtować mogłabyś jej dobre słowo powiedzieć ... Niestety nie potrafisz :classic_cool:

Edytowano przez Makaron .....

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Tak tak. Abuzywy zyc nie dają. 

też dumbusia: ‚aż sie dziwie ze takie kwoki żyją i sie nie wieszaja’.

koniec dobroci dla dziecka specjalnej troski, trzeba jak tępego bachora nauczyc, ze za bełkot jest konsekwencja 😉 

Tak tak. Abuzywy zyc nie dają. 

też dumbusia: ‚aż sie dziwie ze takie kwoki żyją i sie nie wieszaja’.

koniec dobroci dla dziecka specjalnej troski, trzeba jak tępego bachora nauczyc, ze za bełkot jest konsekwencja 😉 

Konsekwencją jest twój stan psychiczny i to, co sobą prezentujesz. Niech to będzie przestroga dla innych. 

Przed chwilą, Makaron ..... napisał:

ma problemy jak każdy z nas i zamiast hejtować mogłabyś jej dobre słowo powiedzieć

Nikt jej wiele miesięcy czy lat złego słowa nie mówił za szambo, jakie z siebie niejednokrotnie wylewa, ale wszystko ma swoje granice. Jak ma problem, to niech go leczy.

jak nie masz pojęcia o czym mowisz, to sie nie wtrącaj chociaz.

1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

ale masło i chùi

czy margaryna i chùi

i czy to się zawsze łączy?

tyle pytań i tak mało odpowiedzi...

Masło chùi i margaryna

Przed chwilą, G. Sterling napisał:

Konsekwencją jest twój stan psychiczny i to, co sobą prezentujesz. Niech to będzie przestroga dla innych. 

Poki nie kleje śledzi do parapetu i pijana nie ozoruje sie z randomami z netu krzycząc mamo ja nie chce, mysle ze jest git 😉 

1 minutę temu, Makaron ..... napisał:

To nie jest śmieszne Śliwa, bo Dumbo fajna kobietka jest, ale ma problemy jak każdy z nas i zamiast hejtować mogłabyś jej dobre słowo powiedzieć ... Niestety nie potrafisz :classic_cool:

Ja jej nigdy nic nie pisałam. A nawet w miarę lubiłam. To zaczęła mnie opluwać kij wie po co. Odpowiedzi na jej ściany wyzwisk nie uważam za hejtowanie

2 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Nikt jej wiele miesięcy czy lat złego słowa nie mówił za szambo, jakie z siebie niejednokrotnie wylewa, ale wszystko ma swoje granice. Jak ma problem, to niech go leczy.

jak nie masz pojęcia o czym mowisz, to sie nie wtrącaj chociaz.

Krejzi z cały szacunem, bo wiem o co Ci chodzi, ale skoro ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych osób, a w zamian co dostała ? sama widzisz :classic_cool:

1 minutę temu, Makaron ..... napisał:

Krejzi z cały szacunem, bo wiem o co Ci chodzi, ale skoro ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych osób, a w zamian co dostała ? sama widzisz :classic_cool:

nic nie szukam xd

Poki nie kleje śledzi do parapetu i pijana nie ozoruje sie z randomami z netu krzycząc mamo ja nie chce, mysle ze jest git 😉 

Jak tam związek przez kabelek? Baba 40 lat a bawi się w wirtualne relacje z jakimś przegrywem, co gnije tu od 1999 roku. Dużo to mówi o tym, jak miałka musisz być. 

Przed chwilą, Makaron ..... napisał:

ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych ob

Jak szukala? Jeżdżąc po ludziach, którzy nic jej nie mowili złego, by przypodobać sie odpadom społecznym typu widmok?

wybacz, ale nikt nie ma obowiązku bycia caritasem dla psychicznie zawichrowanych i dawać sobie ustawicznie sraac na głowę, bo jakiejś lasce sie odkleilo. 

2 minuty temu, Makaron ..... napisał:

W zamian dostawała całkiem wyważone odpowiedzi, nawet jak rozsyłała nudesy po forum. Przegięła jak zaczęła bez powodu wyzywać ludzi, matki, żony itp

Ale to tylko moje zdanie nie do dyskusji całonocnych.

Edytowano przez Śliwka is Back
  • Thanks 1

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Ja jej nigdy nic nie pisałam. A nawet w miarę lubiłam. To zaczęła mnie opluwać kij wie po co. Odpowiedzi na jej ściany wyzwisk nie uważam za hejtowanie

mialem tak samo jej po prostu klepki czasmai nie stykaja a raczej chciala sie popisac przed nowymi hejterami bo juz nie bylo nikogo i nie miala z kim gadac to sie przymilala do meneli i koni wyzywajac tych ktorych nie ma. 

Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

nie mam margaryny 😕 

no trudno - nikt nie jest idealny...

To wysmaruj śledzia masłem. Co ja ci poradze

Przed chwilą, G. Sterling napisał:

Jak tam związek przez kabelek? Baba 40 lat a bawi się w wirtualne relacje z jakimś przegrywem, co gnije tu od 1999 roku. Dużo to mówi o tym, jak miałka musisz być. 

Haha żaden z powyższych ‚faktow’ powtórzonych po Madziach i widmokach nie jest prawdziwy. Ale czego sie spodziewać po wiecznie nafuranej typiarze, która całe dnie spędza na forum bratając sie ze społecznym marginesem. Na pewno nie samodzielnego myslenia 😉 

5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

ale masło i chùi

czy margaryna i chùi

i czy to się zawsze łączy?

Nie zawsze, ale byli tacy co połączyli. 

"Ostatnie tango w Paryżu" i słynna scena z masłem 🤭

3 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Jak szukala? Jeżdżąc po ludziach, którzy nic jej nie mowili złego, by przypodobać sie odpadom społecznym typu widmok?

wybacz, ale nikt nie ma obowiązku bycia caritasem dla psychicznie zawichrowanych i dawać sobie ustawicznie sraac na głowę, bo jakiejś lasce sie odkleilo. 

Wiesz co oznacza taki stan? czy mam Ci wytłumaczyć, bo nie sądzę bym musiał :classic_cool:

Nikt nie ma fakt, ale hejtem też nikt nie ma obowiązku operować, ale to robi i o ile jest to pod wpływem alko, czy prochów lub w depresji, to normalność na przykład. Twoja mówi mi, że masz się za lepszą choć sama odpiedzielasz yaya prawda ? 

Haha żaden z powyższych ‚faktow’ powtórzonych po Madziach i widmokach nie jest prawdziwy. Ale czego sie spodziewać po wiecznie nafuranej typiarze, która całe dnie spędza na forum bratając sie ze społecznym marginesem. Na pewno nie samodzielnego myslenia 😉 

Wszystkie są prawdziwe, dlatego tak cię to boli. Coś jeszcze wieśniaro, bo przynudzasz. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się