Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, dumbusia napisał: sobie znalazla celebrytke wiesniara hejterska A ty se kogo znalazłaś do dopjerdalania i leczenia kompleksow od dobrych paru miesięcy, hubo drzewna bez honoru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: A druga ofiara abuzywow to biedna dumbusia. Tej to mi szkoda. Gienek chce pisać, ale dostaje reakcje. Tamta chce reakcje, a zostaje jej tylko pisanie głównie sama do siebie o innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Tej to mi szkoda. Gienek chce pisać, ale dostaje reakcje. Tamta chce reakcje, a zostaje jej tylko pisanie głównie sama do siebie o innych To mowie, ze bidula a biednemu zawsze wiatr w oczy. Biedna dumbusia już sama siebie przechodzi w odklejce (zeskrinowalam co nieco jak znowu będzie sie stawiać w pozycji ofiary), żeby zwrócić na siebie uwagę, a jedyne co osiągnęła to utrata statusu dziecko specjalnej troski, które sie omija i nie komentuje. Edytowano 4 godziny temu przez Co tam kwękasz, DumbPusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: To mowie, ze bidula a biednemu zawsze wiatr w oczy. Biedna dumbusia już sama siebie przechodzi w odklejce (zeskrinowalam co nieco jak znowu będzie sie stawiać w pozycji ofiary). Obtapetuj sobie profil tymi screenami jak koleżanka, wiesniaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: Obtapetuj sobie profil tymi screenami jak koleżanka, wiesniaro. Nie potrzebuje a wiesniare to sobie obejrzyj w lustrze, spuchnięta alkoholiczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: To mowie, ze bidula a biednemu zawsze wiatr w oczy. Biedna dumbusia już sama siebie przechodzi w odklejce (zeskrinowalam co nieco jak znowu będzie sie stawiać w pozycji ofiary). Najlepsza jest jak przyłazi o 8 rano, na forum jeszcze pustki, a ona już żali się sama.do siebie że jej kolejny dzień pisać i żyć nie dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Śliwka is Back napisał: Co ci daje spamowanie tematami na które w 99 procentach ludzie mają wyyebane? menele zwykle nie lubi pic w samotnosci pewnie chce z kims pogadac bo napic sie wirtualnie nie napije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Nie potrzebuje a wiesniare to sobie obejrzyj w lustrze, spuchnięta alkoholiczko. 🫷ziew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Najlepsza jest jak przyłazi o 8 rano, na forum jeszcze pustki, a ona już żali się sama.do siebie że jej kolejny dzień pisać i żyć nie dają To nie jest śmieszne Śliwa, bo Dumbo fajna kobietka jest, ale ma problemy jak każdy z nas i zamiast hejtować mogłabyś jej dobre słowo powiedzieć ... Niestety nie potrafisz Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Najlepsza jest jak przyłazi o 8 rano, na forum jeszcze pustki, a ona już żali się sama.do siebie że jej kolejny dzień pisać i żyć nie dają Tak tak. Abuzywy zyc nie dają. też dumbusia: ‚aż sie dziwie ze takie kwoki żyją i sie nie wieszaja’. koniec dobroci dla dziecka specjalnej troski, trzeba jak tępego bachora nauczyc, ze za bełkot jest konsekwencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 478 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, PachnidłoPiżmaka napisał: A ja lubię i chùi ale masło i chùi czy margaryna i chùi i czy to się zawsze łączy? tyle pytań i tak mało odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Tak tak. Abuzywy zyc nie dają. też dumbusia: ‚aż sie dziwie ze takie kwoki żyją i sie nie wieszaja’. koniec dobroci dla dziecka specjalnej troski, trzeba jak tępego bachora nauczyc, ze za bełkot jest konsekwencja Konsekwencją jest twój stan psychiczny i to, co sobą prezentujesz. Niech to będzie przestroga dla innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: ma problemy jak każdy z nas i zamiast hejtować mogłabyś jej dobre słowo powiedzieć Nikt jej wiele miesięcy czy lat złego słowa nie mówił za szambo, jakie z siebie niejednokrotnie wylewa, ale wszystko ma swoje granice. Jak ma problem, to niech go leczy. jak nie masz pojęcia o czym mowisz, to sie nie wtrącaj chociaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale masło i chùi czy margaryna i chùi i czy to się zawsze łączy? tyle pytań i tak mało odpowiedzi... Masło chùi i margaryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: Konsekwencją jest twój stan psychiczny i to, co sobą prezentujesz. Niech to będzie przestroga dla innych. Poki nie kleje śledzi do parapetu i pijana nie ozoruje sie z randomami z netu krzycząc mamo ja nie chce, mysle ze jest git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: To nie jest śmieszne Śliwa, bo Dumbo fajna kobietka jest, ale ma problemy jak każdy z nas i zamiast hejtować mogłabyś jej dobre słowo powiedzieć ... Niestety nie potrafisz Ja jej nigdy nic nie pisałam. A nawet w miarę lubiłam. To zaczęła mnie opluwać kij wie po co. Odpowiedzi na jej ściany wyzwisk nie uważam za hejtowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Nikt jej wiele miesięcy czy lat złego słowa nie mówił za szambo, jakie z siebie niejednokrotnie wylewa, ale wszystko ma swoje granice. Jak ma problem, to niech go leczy. jak nie masz pojęcia o czym mowisz, to sie nie wtrącaj chociaz. Krejzi z cały szacunem, bo wiem o co Ci chodzi, ale skoro ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych osób, a w zamian co dostała ? sama widzisz Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Krejzi z cały szacunem, bo wiem o co Ci chodzi, ale skoro ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych osób, a w zamian co dostała ? sama widzisz nic nie szukam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Poki nie kleje śledzi do parapetu i pijana nie ozoruje sie z randomami z netu krzycząc mamo ja nie chce, mysle ze jest git Jak tam związek przez kabelek? Baba 40 lat a bawi się w wirtualne relacje z jakimś przegrywem, co gnije tu od 1999 roku. Dużo to mówi o tym, jak miałka musisz być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych osób Jak szukala? Jeżdżąc po ludziach, którzy nic jej nie mowili złego, by przypodobać sie odpadom społecznym typu widmok? wybacz, ale nikt nie ma obowiązku bycia caritasem dla psychicznie zawichrowanych i dawać sobie ustawicznie sraac na głowę, bo jakiejś lasce sie odkleilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Krejzi z cały szacunem, bo wiem o co Ci chodzi, ale skoro ma problemy i nie chce iść gdzieś by je rozwiązać, to może szukała odpowiedzi tutaj od normalnych osób, a w zamian co dostała ? sama widzisz W zamian dostawała całkiem wyważone odpowiedzi, nawet jak rozsyłała nudesy po forum. Przegięła jak zaczęła bez powodu wyzywać ludzi, matki, żony itp Ale to tylko moje zdanie nie do dyskusji całonocnych. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka is Back 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 478 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PachnidłoPiżmaka napisał: Masło chùi i margaryna nie mam margaryny no trudno - nikt nie jest idealny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 4 godziny temu Nie zesrąj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Ja jej nigdy nic nie pisałam. A nawet w miarę lubiłam. To zaczęła mnie opluwać kij wie po co. Odpowiedzi na jej ściany wyzwisk nie uważam za hejtowanie mialem tak samo jej po prostu klepki czasmai nie stykaja a raczej chciala sie popisac przed nowymi hejterami bo juz nie bylo nikogo i nie miala z kim gadac to sie przymilala do meneli i koni wyzywajac tych ktorych nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie mam margaryny no trudno - nikt nie jest idealny... To wysmaruj śledzia masłem. Co ja ci poradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: Jak tam związek przez kabelek? Baba 40 lat a bawi się w wirtualne relacje z jakimś przegrywem, co gnije tu od 1999 roku. Dużo to mówi o tym, jak miałka musisz być. Haha żaden z powyższych ‚faktow’ powtórzonych po Madziach i widmokach nie jest prawdziwy. Ale czego sie spodziewać po wiecznie nafuranej typiarze, która całe dnie spędza na forum bratając sie ze społecznym marginesem. Na pewno nie samodzielnego myslenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 487 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale masło i chùi czy margaryna i chùi i czy to się zawsze łączy? Nie zawsze, ale byli tacy co połączyli. "Ostatnie tango w Paryżu" i słynna scena z masłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Jak szukala? Jeżdżąc po ludziach, którzy nic jej nie mowili złego, by przypodobać sie odpadom społecznym typu widmok? wybacz, ale nikt nie ma obowiązku bycia caritasem dla psychicznie zawichrowanych i dawać sobie ustawicznie sraac na głowę, bo jakiejś lasce sie odkleilo. Wiesz co oznacza taki stan? czy mam Ci wytłumaczyć, bo nie sądzę bym musiał Nikt nie ma fakt, ale hejtem też nikt nie ma obowiązku operować, ale to robi i o ile jest to pod wpływem alko, czy prochów lub w depresji, to normalność na przykład. Twoja mówi mi, że masz się za lepszą choć sama odpiedzielasz yaya prawda ? Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 478 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, PachnidłoPiżmaka napisał: To wysmaruj śledzia masłem. Co ja ci poradze a na czym się znasz? skąd ja śledzia wezmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Haha żaden z powyższych ‚faktow’ powtórzonych po Madziach i widmokach nie jest prawdziwy. Ale czego sie spodziewać po wiecznie nafuranej typiarze, która całe dnie spędza na forum bratając sie ze społecznym marginesem. Na pewno nie samodzielnego myslenia Wszystkie są prawdziwe, dlatego tak cię to boli. Coś jeszcze wieśniaro, bo przynudzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach