PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mialem tak samo jej po prostu klepki czasmai nie stykaja a raczej chciala sie popisac przed nowymi hejterami bo juz nie bylo nikogo i nie miala z kim gadac to sie przymilala do meneli i koni wyzywajac tych ktorych nie ma. Tobie to ona nawet podlizywała się, teraz złapała się za gieni nogawkę to myśli, że musi pluć bardziej od niej żeby się wykazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu Co do ocen to odpuściłabyś sobie naprawde, Ewka dziś pięknie przypomniała jaka wygrywka ty jesteś - ghostowana przez brzydkich szczyli z tindera, boi sie wyjść bez makijażu, wymyślona praca i wakacje, wielokrotne wpadki na kłamstwach co do powyższych itd. Serio chcesz isc w jakies podsumowania kto jaka jest osoba i jakim jest wygrywem? Gołym okiem widać, ze jesteś frustratka, a to szczekanie wraz z największymi pośmiewiskami tego forume to twoja jedyna aktualnie dostępna forma terapii. jestes kompletnie zalosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: W zamian dostawała całkiem wyważone odpowiedzi, nawet jak rozsyłała nudesy po forum. Przegięła jak zaczęła bez powodu wyzywać ludzi, matki, żony itp Ale to tylko moje zdanie nie do dyskusji całonocnych. Pomyśl jak Krejzi, a potem się wypowiadaj o Dumbo, bo ewidentnie chccie zmienić rzeczystość w inny spośób niż myśląc gówką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a na czym się znasz? skąd ja śledzia wezmę No połowu śledzia pomorskiego to nie bede uczyc żadnego monczyka. Na wszystkim i na niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) I uj z błędami nie chce mi się już Was edytować Spójrzcie na siebie potem na innych! Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Boze jakie toto żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G. Sterling napisał: Wszystkie są prawdziwe, bo tak zapewniala magdalena kon znana z prawdomownosci i intelektu to forum nawet wtedy nie istnialo pewnie bylo od 2002. kafeteria to nie tylko forum stad tam masz penwie gdzies rok 1999 czy gdzie go znalazl kon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Wszystkie są prawdziwe, dlatego tak cię to boli. Coś jeszcze wieśniaro, bo przynudzasz. Serio nie bierz opowieści Magdy czy Widmoka za fakty. Jeden myślał 15 lat że żyje w dzikiej Kanadzie, druga że Krakowskie Przedmieście jest w Krakowie. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Tobie to ona nawet podlizywała się, teraz złapała się za gieni nogawkę to myśli, że musi pluć bardziej od niej żeby się wykazać raz sie podlizywala a za chwile wyzywala ale ostatnio zaczela same obelgi pisac ciagle wiec jej sie ulalo troche szczerosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Pomyśl jak Krejzi, a potem się wypowiadaj o Dumbo, bo ewidentnie chccie zmienić rzeczystość w inny spośób niż myśląc gówką Sam nie nadstawiasz policzka gdy cię lżą i coś tam próbujesz się odwinąć. Także ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Pomyśl jak Krejzi, a potem się wypowiadaj o Dumbo, bo ewidentnie chccie zmienić rzeczystość w inny spośób niż myśląc gówką Dokładnie nawet nikt jej nie zjechał tak jak możnaby za rozsyłanie piczy gościom robiącym sex lalkę ze spodni matki. a ta znudzona hipokrytka odwdzięcza sie srajac na ludzi którzy nigdy jej złego słowa nie powiedzieli. i żeby było jasne, nie mam problemu z tym, ze mnie nie lubi czy coś. Tylko jak zaczyna szczekać jak najwięksi hejterzy i nazywac mnie tutka jak oni dosłownie za nic, żeby podlizać sie komuś to to jest po prostu żałosne. Jak ma coś do mnie konkretnego - bardzo proszę. Ale niestety wyglada to jak czysta hipokryzja znudzonej, która mocno przedawkowała forum. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ma kompleksy, przytrafiła sie przegrywka Gienia w czarniejszej duupie, wiec upatrzyła sobie idolkę, przy której czuje sie bezpiecznie. kumam mechanizm, natomiast nie będę sobie dawała byle komu srac na głowę, bo miał trudne dziecinstwo, bo nie jestem matka Teresa z Kalkuty i nigdy nie aspirowałam. Edytowano 1 godzinę temu przez Co tam kwękasz, DumbPusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Ma kompleksy, przytrafiła sie przegrywka Gienia w czarniejszej duupie, wiec upatrzyła sobie idolkę. kumam mechanizm, natomiast nie będę sobie dawała byle komuś srac na głowę bo nie jestem matka Teresa z Kalkuty i nigdy nie aspirowałam. No nie jesteś. Jesteś za to tutka paryska haaa hahahaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Sam nie nadstawiasz policzka gdy cię lżą i coś tam próbujesz się odwinąć. Także ten Ty się wypinasz nawet przed Widmo i ośmieszasz od lat, więc kto jest mądrzejszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Cyce i farfeluny i monczyki już podniecone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ty się wypinasz nawet przed Widmo i ośmieszasz od lat, więc kto jest mądrzejszy ? Chciałeś błysnąć a przegiąłeś. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Dokładnie nawet nikt jej nie zjechał tak jak możnaby za rozsyłanie piczy gościom robiącym sex lalkę ze spodni matki. a ta znudzona hipokrytka odwdzięcza sie srajac na ludzi którzy nigdy jej złego słowa nie powiedzieli. i żeby było jasne, nie mam problemu z tym, ze mnie nie lubi czy coś. Tylko jak zaczyna szczekać jak najwięksi hejterzy i nazywac mnie tutka jak oni dosłownie za nic, żeby podlizać sie komuś to to jest po prostu żałosne. Jak ma coś do mnie konkretnego - bardzo proszę. Ale niestety wyglada to jak czysta hipokryzja znudzonej, która mocno przedawkowała forum. Nikt, ale jak pisałem kobietka ma kłopoty i może potrzebuje wsparcia w inny sposób niż hejt pomyślałyście o tym ? Ty też Krejzi masz swoje za uszkami jak kazdy z nas, więc może więcej empatii do innych co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Pokaz worek i otworek zamiast molestowac mlode oraz stare inernetowe prostytutki podstarzały lowelasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, G. Sterling napisał: Wszystkie są prawdziwe, dlatego tak cię to boli. Coś jeszcze wieśniaro, bo przynudzasz. To wszystko na co cie stać? Powtarzanie jak katarynka ze jakies mitomanstwa hejterow ułomnych ‚są prawdziwe’ (a skad ty to wiesz gnomie? Ile ty tu siedzisz w ogóle, pol roku?) i ‚wiesniaro’ jak jakis bachor z podstawówki? no otępienie poalkoholowe jak nic. wez mnie nie cytuj jak masz takie goowno pisać, bo sie czuje jak w podstawówce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Chciałeś błysnąć a przegiąłeś. Nara. Widmo przegiął w twoja stronę sto razy bardziej wiesz jak nazwając Cię, a Ty się dajesz cały czas i jeszcze go po pleckach klepiesz. Nara zakochana wariatko Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Zal patrzeć jak ci szajba odpjerdala na stare lata i kontakt z kosmosem zostaje nawiązywany poprzez snop światła z jukonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: To wszystko na co cie stać? Powtarzanie jak katarynka ze jakies mitomanstwa hejterow ułomnych ‚są prawdziwe’ (a skad ty to wiesz gnomie? Ile ty tu siedzisz w ogóle, pol roku?) i ‚wiesniaro’ jak jakis bachor z podstawówki? no otępienie poalkoholowe jak nic. wez mnie nie cytuj jak masz takie goowno pisać, bo sie czuje jak w podstawówce xD Wstawaj, bo się zesrałaś. To nie Paryż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nikt, ale jak pisałem kobietka ma kłopoty i może potrzebuje wsparcia w inny sposób niż hejt pomyślałyście o tym ? Ty też Krejzi masz swoje za uszkami jak kazdy z nas, więc może więcej empatii do innych co ? Potrzebuje wsparcia i prosi o to hejtowaniem i pluciem. Weź idź już spać człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, G. Sterling napisał: No nie jesteś. Jesteś za to tutka paryska haaa hahahaa. ty masz jakies orzeczenie powiedz? Może ten mow to jako pacjent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, G. Sterling napisał: Wstawaj, bo się zesrałaś. To nie Paryż. Tęga riposta, uciekam z forum, znowu pojaśnilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Widmo przegiął w twoja stronę sto razy bardziej wiesz jak nazwając Cię, a Ty się dajesz cały czas i jeszcze go po pleckach klepiesz. Nara zakochana wariatko Ty masz jakieś papiery na głowę? Pytam, bo nie chcę obrazić niepotrzebnie, a pyertolisz jak potłuczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Potrzebuje wsparcia i prosi o to hejtowaniem i pluciem. Weź idź już spać człowieku Zawsze taka jest ... nie a Ty co robisz chodząc za Widmo jak cień, chociaż ma Cię za faceta Spójrz na swoje zachowanie najpierw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Makaron ..... napisał: Nara zakochana wariatko Ty tez jesteś ostro odklejony widze. Twoja trzeźwa ocena sytuacji jest odwrotnie proporcjonalna do spożytego alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, PachnidłoPiżmaka napisał: Zal patrzeć jak ci szajba odpjerdala na stare lata i kontakt z kosmosem zostaje nawiązywany poprzez snop światła z jukonu Tak, w końcu po obu przyjadą starożytni kosmici ambulansem z pasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach