Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holly Golly

Wierzycie w to, że jest gdzieś na świecie lub z Wami Wasza druga połówka??

Polecane posty

Gość Holly Golly

I nie pasuje do Was żadna inna?? Bo jeśli tak, to obawiam się, że pozwoliłam tej swojej jedynej połówce spierdolić ;/.

Gość Holly Golly
Mieszkam na wsi w okolicach Grójca i marzę aby wyrwal mnie stąd jakiś młody ,przystojny i dobrze ustawiony przez rodziców , prawnik z Warszawy :(

Gość onalil
Każdy jakąś swoją połówkę ma... I wierzę w przeznaczenie.

\"Każdy jakąś swoją połówkę ma...\" to powiedz mi jaka połówka pasuje to niskiego, nudnego, brzydkiego, nieśmiałego, małomównego, nieimprezowego, nieciekawego, 25 letniego, prawiczka, nie potrafiącego znaleźć pracy 🖐️

Gość onalil
Nie powiem Ci, bo nie jestem wróżką.

Gość tamarra-x
ja moja polowke znalazlam w innym kraju.

18:35 [zgłoś do usunięcia] a ja wygrałem życie \"Każdy jakąś swoją połówkę ma...\" to powiedz mi jaka połówka pasuje to niskiego, nudnego, brzydkiego, nieśmiałego, małomównego, nieimprezowego, nieciekawego, 25 letniego, prawiczka, nie potrafiącego znaleźć pracy własnie taka: niska nudna brzydka nieśmiała małomówna nieimprezowa niciekawa mniej więcej 25letnia dziewica bezrobotna ? albo coś mniej więcej koło tego odpowiada Ci a ja...?

Gość onalil
Każdy musi mieć swoją połówkę. Nawet gdy są dwie niekompletne to i one mogą się połączyć. A gdybym miała taki dar, żebym mogła zobaczyć kto do kogo pasuje, wykorzystałabym go. Więc głowa do góry. :)

Problem polega chyba na tym, że nie każda druga połówka przyjmuje do wiadomości, że jest czyjąś drugą połówką :) Ale to się zdarza. Tylko czasem się to przegapia...

Gość dagda
Ja kiedys wierzylam w milosc wierna i prawdziwa.Teraz juz nie wiem.Jestem sama juz od dluzszego czasu i tesknie za tym uczuciem.Chcialabym sie do kogos przytulic,upiec ciasto,uslyszec "kocham cie".Rany jak ja teeeeeeesknie

Gość Kajkakajka
Tak wierzę, a nawet wiem kto jest moją drugą połówką: Enrique Iglesias, teraz tylko musimy się jakoś spotkać :)

Gość zaczynam cie lubic
Nienawidzę tego określenia. Na szczęście dla mnie i mojego ewentualnego przyszłego faceta (jak już się rozstanę z mężem) ja jestem doskonałą mniej lub bardziej całością. :D

jak się kamuflują to skąd wiesz, że jest pełno? masz jakiś radar? a może pracujesz w ABW przy monitorowaniu środowisk nie przykładających się należycie do rozwoju gospodarczego kraju?

:D sama się kamufluje i muszę Ci powiedzieć że to widać po bliższym poznaniu kiedy laska robi z siebie nie wiadomo kogo a w rzeczywistości jest absolutnie nieciekawa

Gość dagda
ale jak znajdziecie sposob na wyszukanie tych przyczajonych tygrysow to dajcie znac :)

żeby kogos poznać trzeba sie postarać ale jak Ty juz dajesz sobie siana na starcie to czego plumkasz ze nie masz doświadczeń i takich tam? i nie wymiguj sie że jesteś nieciekawy bo co dla jednego brzydkie dla drugiego piękne