Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone paznokcie czerwone

JAK WZMOCNIĆ PAZNOKCIE?

Polecane posty

Gość czerwone paznokcie czerwone

moje paznokcie tylko w ciązy były ładne i twarde, a tak to łamią sie i rozdwajają o długich moge tylko pomarzyć :(, capivit a+e mi nei pomaga, wiec co mogę zrobić, aby je wzmocnić?

Gość aaaabbbbbbbbbbbb
lykaj dobre witaminy pzrez pare miesiecy REGULARNIE wcieraj w paznokcie zmiekczajaca oliwke lub keratyne ( kupisz na www.mazidla.pl) pozdrawiam

Gość Iwonka84
Wiesz co różne preparaty, tablety, oliwki fakt pomagają, jednak najwiecej zalezy od własnych predyspozycji, jesli ma sie cienkie i łamliwe to nigdy nie bedą grube i piękne i na odwrót.

Gość PepperRed and Hot
a ja uzywam olejku rycynowego:) i mam paznokcie jak nigdy;)

Gość roczenka
Chyba najłatwiej dobrymi kosmetykami np. odżywką. Ja mam odżywkę new nails. Szukałam po minimalnych kosztach, a okazało się, że faktycznie nawet tak tani kosmetyk będzie skuteczny. Jeśli macie ten sam problem - warto spróbować. Może i u was to podziała?

Gość inesines666
Podobno Melaleuca ma jakieś fajne specyfiki wzmacniające płytkę paznokciową. Znajomi mi polecali, ale jeszcze nie zdążyłam kupić :)

Gość galwinska
Ktoś tutaj wspominał o odżywce New Nails. Przez kilka lat nosiłam tipsy. Później kiedy z nich ostatecznie zrezygnowałam to okazało się, że moje paznokcie nie nadają się do normalnego malowania. Wyglądały fatalnie. Wtedy właśnie uratowała mnie ta odżywka - trochę to trwało, ale teraz paznokcie są już twarde i świetnie utrzymane!

Gość mam juz dlugie paznokcie
polecam 'odzywke' eveline 8w1, w rossmannie za ok 10 zl, jest swietna! a poza tym jedz codziennie np. po 30-40 migdalow, ja po samych migdalach mialam rewelacyjne paznokcie po 2 tygodniach!

Gość Groshki_pl
na słabe i łamliwe paznokcie dobra jest odżywka Eveline - Paznokcie lśniące i twarde jak diamenty. Super sprawa. Widoczny efekt już po kilku dniach stosowania. Ja osobiście mam już 2 czy 3 flakonik. Nakładam odżywkę zamiast lakieru, nie dość,że się utwardzają to się ładnie mienią.

Gość Jolka1234211sa
pij herbatę ze skrzypopokrzywy :)

Gość maja melska
Z tego co czytałam na szafiarence, to wiele dziewczyn miało po dłuższym stosowaniu Evelyn problemy. Prawda to? Ja od dawna korzystam z tej samej odżywki - new nails. Cena 10 zeta. Paznokcie twarde, dobrze utrzymane, ładnie wyglądające. Od jakiego czasu mam również tej samej marki oliwkę - pozwala mi na utrzymanie odpowiedniego nawilżenia.

Gość gość
Wzmacniać na początku od środka jakimś dobrym suplementem np. Skrzypovita, MerzSpezial, Bionella. Potem delikatne serum, ewentualnie odżywka. Z serum polecam Regenerum, z odżywek Sally Hansen, Nail Tek, DermoFuture

Gość medulkaa
Suplementów godnych uwagi jest wiele np. oeparol ostatnio zrobil na mnie wielkie wrazenie od 2 miesiecy stosuje i jakosc moich paznokci, wlosow oraz skory poszla w gore :)

Gość monia81w
Oeparol ja również biorę od kilku miesięcy i już zauważyłam znaczną poprawę w wyglądzie włosów, skóry i paznokci. Polecam każdej kobiecie.

Gość gosiarol
Zgadzam się, że http://oeparol.pl/ to dobry suplement nie dziwie sie ze zbiera pozytywne opinie, bo ja sama regularnie przyjmuje i odkad to robie zauwazylam poprawe w kondycji wlosow i paznokci. Oby wiecej takich suplementow na naszym rynku :)

Gość kaskagorska
Dobrze sprawdza się odżywak revitalum utwardzająca, po niej moje paznokcie odżyły i przestały się rozdwajać, warto sobie ją wypróbować, na pewno nie zaszkodzi. Dodam, że ona nie zawiera formaldehydu, z tego co wiem zostały całkowicie wycofane.

Gość gość
JA staram sie glownie naturalnie o nie dbac, szczegolnie dieta ekologiczna, i kosmetykami ze Skarbca Natury