Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość Pola 0999
hey... ja miala lipo brzucha i boczkow...jestem 3 miesiace po i jestem na prawde mega zadowolona....!!! dzis bylam na kontroli..i idealnie sie goi i dochodzi do siebie aczkolwiek troszke zwisa skora ale zejdzie bynajmnij tak powiedzial lekarz.... na efekt koncowy nawet czeka sie do 6 miesiecy.... moge tylko tyle powiedziec a raczej napisac ze Dr.sympatyczny mily na kazde pytanie odp ...:)

Gość gość
Pola czy ty masz rolę w serialu KIEPSCY

Gość gość
dziekuje z opinię bo mam 3 noc nie przespana z powodu ty durnych komentarzy-pewnie zazdrośni piszą. Jezeli ktos miał abdominoplastykę brzucha u Libora Polaka czekam na opinie.

Gość Pola 0999
o co Ci biega gosc???? do czego pijesz????!!!

Gość gość
Nic , tylko tak mi się skojarzło bo w Kiepskich jest taka jedna co też mówi bynajmniej ,Ale chyba to nie ty

Gość gość
Swietne hehehe

Gość jovana5
do "gość" chyba forum POMYLIŁEŚ! albo aż tak ci sie nudzi, ze musisz pokazywać swoja inteligencję

Gość jovana5
Pola 0999 - dziekuje za opinie a powiedz mi, czy ty tez mialaś badania w tym samym dniu co zabieg i czy zabieg byl po poludniu?

Gość Pola 0999
nie ja sobie zrobilam wczesniej badania....tylko ze ja zabieg mialam w Polsce nie w Czechach 9.30

Gość philipa2010
Jovana ja co prawda piersi robilam ale badania mialam wlasnie o 13tej a sam zabieg o 15tej. Powodzenia ci zycze. Doktor bardzo fajny a pielęgniarki cudowne.

Gość gość
kurcze kamień z serca-dziękuję dziewczyny :) TRZYMAJCIE KCIUKI bo najwiekszą obawę miałam, że Dr.odwala fuszerę jeżeli kotos jeszcze miał do czynienie Z doktorkiem czekam :)

Gość jovana5
a jakie badania trzeba zrobić i do "philipa2010" placiłaś dodatkowo za te badania?

Gość jovana5
czy ktoś ma wizyte lub zabieg 29 stycznia?

Gość philipa2010
Tak, placilam dodatkowo, ale doktor juz na konsultacji podal mi co jest wliczone w cene a co dodatkowo. Mozliwe ze ty masz juz podana cene za calosc. Lepiej zapytaj dr zeby nie bylo niespodzianek.

Gość Kaśka 2101
Hej. Jestem 10 dni dopiero po operacji powiększenia piersi. Jestem zadowolona ...jak do tej pory...Mam nadzieje że będzie dobrze . Pan doktorek może nie uśmiecha się cały czas ,ale jest dobrym lekarzem . To chyba najważniejsze . Opieka super! Pielęgniarka cały czas. Z czystym sumieniem mogę polecić dr.Polaka i klinikę w Ostrawie. Mam implanty po 615cc i są super.

Gość jovana5
Witam, wszystkich właśnie jestem w domu i wczoraj miałam plastyke brzucha. Boli ale to normalne. Opieka SUPER pielegniarki są fantastyczne a przy tym bardzo profesjonalne. Czytałam durne wypowiedzi idiotów, którzy wystawiaja z zazdrości złe komentarze-nie słuchajcie ich/ Libor Polak i klinika w Ostravie jest naprawdę dobra POLECAM. W poniedziałek jadę wyciagnąc reny to napiszę jak i co. A i jeszcze jedno-lekarstwa i przeciwbólowe lepsze niz w Polsce a operacja połowę tansza i od rzadu ostała receptę do wykupienia w Polsce i to ze zniżką jeżeli kotoś ma pytania piszcie

Gość philipa2010
Kaska 2101 ale sobie implanty zafundowalas. DUUUUUZE. Super! Ja mam 395cc i teraz bym juz zdecydowala sie na wieksze. Gratuluje nowych nabytkow.

Gość kaśka2101
tak spore ,takie chciałam żeby nie myśleć za jakiś czas o większych.... teraz tylko czekam aż się wszystko zagoi ,już są coraz ładniejsze ;-)

Gość jovana5
hej dziewczyny ile czasu wy miałyście załozone dreny? czy też was tak kuły i uciskały?

Gość jolcia4444
Witam, wszystkie Panie, co wy wiecie o wymianie implantów, trzeba to robić czy w końcu nie? ja mam umówioną wizytę u dr Sirek w B-B, mówił mi, że nie trzeba ich wymieniać, co Wam lekarze mówili? Będę wdzięczna za info. Jola

Gość gość
ile trzeba liczyć na cały zabieg powiększenia biustu łącznie z noclegiem w klinice i wszystkimi dodatkowymi opłatami?

Gość kaśka2101
hej..do 500cc 2200 euro a po wyżej 500-tek 2400 + 65 za konsultację i badania pozdrawiam kaśka

Gość gość
Poszukujemy pacjentów z powikłaniami po zabiegach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Mamy na celu ustrzec innych przed wykonywaniem zabiegów u osób nieurpawnionych do ich wykonywania oraz przed tymi które ignorują swoich pacjentów pozostawiając ich bez pomocy. Masz powikłanie lub podejrzewasz, że możesz borykać się z takim problemem. Przyslij zdjęcia i krótki opis na info@feelbeauty.eu http://feelbeauty.eu/articles/show/id/487/koniec-z-udawaniem-ze-powiklania-nie-istnieja-w-medycynie-estetycznej-koniec-z-zabiegami-u-osob-nieuprawnionych.html

Gość gość
Ostatnio znalazłam kancelarie, która zajmuje się dochodzeniem odszkodowań za wadliwe implanty PIP: http://www.warszawscy-adwokac**pl/odszkodowania.html Może któraś z forumowiczek jest zainteresowana, gdyż jest możliwość uzyskania odszkodowania, minęło już wiele lat ale może warto wreszcie coś zrobić.

Gość gość
Ostatnio znalazłam kancelarie, która zajmuje się dochodzeniem odszkodowań za wadliwe implanty PIP: http://www.warszawscy-adwokac**pl/odszkodowania.html Może któraś z forumowiczek jest zainteresowana, gdyż jest możliwość uzyskania odszkodowania, minęło już wiele lat ale może warto wreszcie coś zrobić.

Gość gość
Yyyhyyy, napewno.

Gość gość
Hej dziewczyny wybieram sie do doktora Polaka na powiększenie piersi czy ktoras mogla by wyslac foto mi przed i po albo chociaz po byłabym bardzo wdzięczna jak to jest przed sama operacja i czy na nastepny dzien mozna chodzic chociaz troszke ? Ja operacje bede robila w swoj urlop bo mieszkam za granica i najbardziej chciałabym wiedzieć jak to jest drugi i trzeci dzień po operacji i po ilu dniach idzie sie na ściągnięcie szwów z gory dziekuje i trzymam kciuki za te co dopiero sa przed :) moj adres email to martyneczkabeauty@gmail.com plis podzielcie sie wszelkimi informacjami i fotami

Gość gość
Hej czy ktoz tu jeszce zaglada ?

Ja zagladam sporadycznie,nikt nie pyta o op. Nosa ,o piersiach moge odpowiedziec. Ale robilam u Kasprzyka ,powiem tylko ,nie bierzcie wkladek mniejszych niz 325 cc,szkoda kasy i cierpienia dla niklego efektu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się