Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giliigiliii

po 10 minutach sexu nic nie czujemy ...

Polecane posty

Gość giliigiliii

czesc. chce pomocy a nie obelg o moim wieku... mam 15 lat kocham sie z moim chlopakiem od jakis 1.5 miesiaca... na poczyku bylo dobrzee kochalismy sie bylo ok.... gdy misiek kupil inne gumy niz zwyklee po 5 minutach konczylismy poniewaz oboje nic nie czulismyy.... myslelismy ze to przez te gumy.... gdy kupil te samee co na poczatku myslelismy ze jest ok...przez 10 moze 15 minut bylo wspaniale...potem znowu to samo nic nie czulismyy... czy mi cos jestt?? moze jestem chora na coss?? prosze o pomoc ..to wazne...;((

jestes jeszcze niedojrzała do uprawiania stosunków seksualnych Nie można robic nic na siłe Poczekaj kilka lat i naucz sie kochać inaczej .

Gość jestes za luzna

Gość giligilii
wiedzialam zee mi nie pomozecie..;(( aa czy cialo dzieciecee...hmm....z tym bym sie klocila;] lekarz powiedzial zee jestem za bardzo rozwinieta...to sobie wyobrazciee np cialo 20 latki.... ja mam takie^^

może masz ciało 20 latki ale możdzek żabki nie rozumiesz co robisz ze swoim chłopcem. 10 15 min i nic. Tu jest ukryta odpowiedz nie potrafisz sie kochać bo jesteś za młoda emocjonalnie. Zrozumiesz co pisze dopiero za kilka lat :P

Gość giligilii
ehhh...no ale dlaczegoo na pocztku bylo ok?? a terazz jest inaczejj??

Gość JA PIERDOLLLLLEEE
zjebiesz sobie życie seksualne, a za 5 lat będziesz tu sie zalić, jak znajdziesz odpowiedniego faceta, dziewczyno, zajmij sie nauką a nie sexem, gówniara jesteś, odrób lekcje

Gość moniqqqqqqqqqqqqq
Ja Cię portaktuje zupełnie poważnie bo myslę że problem leży w tym że w twojej pochwie robi się wilgotno i przez to iż Twój facet ma na sobie prezerwatywe jest ślisko i nic nie czujesz. Więc radze przestac stosować prezerwatywy i pomyśleć o innym srodku antykoncepcji najlepiej tabletki:-)

Gość Kicia24latka
15 lat i już. No nieźle, nieźle, co to się porobiło, ja zaczęłam dopiero w wieku 21. No cóż, chyba czasy się zmieniły. ------------------------------------- www.money4you.07x.net

Gość Racjooonalistaa
Nie sluchaj negatywnych komentarzy, to komentarze tych co wpadli w kompleksy bo czekali z utrata cnoty 20 lat i dłuzej bo nikt ich nie chciał :P

Gość EveLyyn20
Ja stracilam cnote w wieku 17 lat i załuje ze... troche wczesniej tego nie zrobiłam, a Tyle miłych chwil straciłam...:(

Gość Iaaaaa
Ciekawe jak masz kurwa coś czuc jak 15-latek ma sprzęt jak patyk od lizaka to sie nie dziw.

Gość 30-latek z Marek
niestety giliigiliii osoby, które karzą Ci "dorosnąć" mają racje, jeśli będziesz próbowała na siłę osiągnąć satysfakcję to w rezultacje jeszcze gorzej się zblokujesz. Pewne "złe nawyki" mogą mieć znaczenie na dalsze twoje zycie erotyczne i mogą się ciągnąć latami. Potrzebujesz czasu.

Osoba w wieku 15 lat nie jest w stanie odczuwać tych samych bodźców co starsze osoby. Do seksu i odczuwania przyjemnosci nie potrzebne jest rozwinięte ciało lecz dojrzalosc emocjonalna. 15 lat to jeszcze dziecko, uwierz, ze mimo twojego ROZWINIETEGO CIALA jestes jeszcze gówniarą! Ja rowniez wczesnie zaczelam zycie seksualne, co bylo wielką glupotą, bo nie bylam na tyle dojrzala aby wspolzyc ... najbardziej rozsmieszylo mnie to ze przerywacie stosunek bo nic nie czujecie :D:D:D:D:D dzieci ...

Gość giliigiliii
oczywiście preferujemy bezpieczny seks tzn on posuwa mnie pod pachę a czasem dla urozmaicenia nadstawiam mu staw kolanowy-dlatego nie rozumię waszego obużenia

Gość gosia0512
poczekaj aż dojrzejesz do tego...