Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisiorka

zajście w ciąże-nie umię!

Polecane posty

Gość sisiorka

witam jestem agata.od jakis 2 tygodni boli mnie podbrzusze.mialam ostatni okres 15 grudnia a teraz mam dostac w poniedzialek tj. 12 stycznia. od roku z mezem staramy sie o dziecko ale nic z tego nie wychodzi.mamy konflikt syrologiczny lecz lekarze mowia mi ze to nic powaznego i mam sie nie martwic. ja juz sama nie wiem co o tym myslec.bardzo pragniemy miec dzidziusia. a te bóle to co to moze byc?? prodze dziewczyny pomóżcie!!!!pozdrawiam

Gość serologiczny jesli juz
najpierw naucz sie prawidlowo jezyka polskiego, potem dzieci plódz

Gość mmonna
konflikt to nie przeszkoda, w szkole rodzenia poznałam bardzo duzo par które tez miały konflikt, to chyba nie przeszkoda w zajciu w ciąze, w dzisiejszych czasach to i przy porodzie nie, próbujcie dalej, powodzenia!

Dlaczego jestescie takie wredne zadala pytanie to mozecie odpowiedziec.dlugo sie juz staracie najlepiej bedzie jak zrobisz test.Jezeli lekarz mowi ze to nic takiego,a juz rok sie staracie,to warto zmienic lekarza.Po roku staran mozesz spytac o jakies leki wspomagajace i o dokladne badania:)

Gość moja kolezanka tez
miala konflikt i urodzila zdrowa coreczke . zmiencie lekarza porobcie odpowiednie badania zrowno ty i jak twoj maz . a poza tym dajcie na luz bo jak sie ciagle o tym mysle to organizm sie blokuje i nic z tego nie wychodzie . najwiecej dzieci rodzi sie z wpadek a to dlatego ze podczas stosunku para jest na luzie .

Gość kaniak111
Ja slyszalam, ze witamina E dobrze dziala tzn wspomaga zajscie w ciaze. Podobno pleminiki maja lepsza jakosc. Nie wiem czy to zostalo udowodnione, ale takie pogoski sa. Skoro przez rok nic to ja bym juz dawno zmienila lekarza i meza wyslala na badanie nasienia.

Moja kolezanka tez.Ma racje zmiana lekarza badania i przedewszystkim luzik.chociaz pewnie po takim czasnie jest ciezko byc na luzie.1 kreska wiec nie jestes w ciazy.przykro mi zmien lekarz:)

powiem tak...to chyba ze mna cos nie tak.maz mial wczesniej dziewczyne nim sie poznalismy i zaszla z nim w ciaze tylko poronila.

Gość lolka ta od bolka
wiele par ma konfikt wiec to raczej nei sprawa tego. a mialas robione jakies badania, usg jajnikow, cytologia krew?

Gość dsaasd
Nie panikuj, bo konflikt SEROLOGICZNY nie ma tu nic do rzeczy. Dlaczego Cię boli brzuch? A skąd mamy wiedzieć? Może to przed okresem, a może nie? Powinnaś iść do lekarza. A to, że nie możesz zajść w ciążę wynika z wielu przyczyn. Na kafeterii z pewnością ich nie odnajdziesz... A dla uspokojenia - polecam lekturę słownika otrograficznego.

Gość nie znam się na przepisachhhh
ale @ masz mieć dopiero 12 a dziś 9 !!!! ja robiłam tydzien po terminie i dopiero wyszło że jestem

Po pierwsze przestań myślec o tym że chcesz , myslenie o dziecku to najlepsza i najskuteczniejsza matoda anty . Po drugie zmien lekarza i zrob sobie podstawowe badania a mąz niech zrobi badanie nasienia

Gość emiiiiiiiiiii
u mnie tez byl konflikt i urodzilam dwoje zdrowych dzieci :)

Gość mmonna
nie doluj sie i nie szukaj w sobie winy. znam wiele par ktore starają sie dłuzej niz wy. jedni starają sie ponad rok i zrobili wszystkie badania - oboje wg nich są plodni i zdrowi, jedyne co lekarze mogą zakladac, to to, ze dziewczyna nie jest w stanie utrzymac w sobie maluszka i on za szybko wyplywa :-(

dziekuje badania mialam robione i usg dopochwowe i morfologie itp. mam problem i chcialam z kims pogadac. z tego zdenerwowania sama nie wiem co i jak pisze. wiec dziekuje tym niektorym za to ze sa tak wredne i jeszcze dokuczaja.nie mialam jeszcze dzieci i pragne je miec.a nie znacie dokladnie mnie i jak sytuacja w moim zyciu wyglada wiec z gory nie oceniajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dddddddsre
nie martw się.wiem co przeżywasz,mam podobnie:(ale mam nadzieję,co miesiac nową,ale jeszcze mam:)