Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macieqqq

mam 29 lat, chcialbym zyc jak 17-latki

Polecane posty

Gość macieqqq

nie dlatego, ze brakuje mi rozsadku, odpowiedzialnosci, czy chocby pieniedzy, ale dlatego, ze wtedy sie nie wyszalalem, bylem bardzo zamkniety w sobie i niesmialy moglbym kobiete obdarzyc duza iloscia ciepla, troski, wsparcia i prawdziwego uczucia, ale brakuje mi... mlodzienczej beztroski, spotykania sie ze znajomymi itp... jednym slowem, rzeczy ktore zostaja w pamieci na cale zycie.... jak sie zwiaze i ozenie z jakas kobieta teraz, to juz nigdy tego nie zaznam.... bede dobrym ojcem i mezem (oby) ale bede wiedzial, ze ostatnie 10 lat stracilem.... to znaczy stracilem i tak, i tak, ale kiedy to nadrabiac, jak nie teraz? ostatni dzwonek wlasnie chyba sie konczy... i dodam, ze niekoniecznie chodzi mi tu o przelotny seks itp... raczej o ogolna beztroske, ale dzielona z kims, a nie samemu przed TV czy komputerem

Gość macieqqq
ehhh chyba sie zle wyrazilem i nikt mnie nie zrozumie i tytul tez zly :(

Życie przed Tobą człowieku. Straconego czasu nie nadrobisz, ale możesz teraz tak zyć, żeby czuć się spełnionym!

Gość macieqqq
zycie przed soba to sie ma majac lat 20....

Gość a ja........
no to co bedziesz sie uzalac?? i co to da??

Gość jestem kobietaaaaaaaaa
ja Ciebie rozumiem......... mam 20 lat ale mam meza i dziecko a moje zycie wyglada jak z mojego sennego koszmaru ... maz jest zazdrosny i zaborczy i nigdzie nie wychodze nie mam kolezanek a poza tym ma nade mna przewage psychiczna a ja tez jestem zazdrosnica i nie odwazylabym sie wyjsc nigdzie chociazby z tego powodu ze balabym sie ze on bedzie chcial sie zrewanzowac... wiem glupie .......z tego tez powodu nie mam kolezanek siedze w domu nie ubieram sie seksownie bo on by mi nie pozwolil a poza tym nie pracuje i nie mam kasy na to... i tez kiedys bylam bardzo niesmiala i nie zdarzylam praktycznie nic przezyc moj maz za to przeciwnie ... tak sie wyszalal ze teraz nawet jak ja bym chciala gdzies z nim isc to jemu sie juz nie chce.... duzo by pisac poprostu jestem zalamana ;/.

Gość Aga2379
Ja też mam 29 lat w tym, roku stuknie mi trzydziestka od 9 lat mężatka, też mam wrażenie że najlepsze lat na zabawę poszły sobie w siną dal bo ledwo weszłam w dorosłość urodziło się dziecko. Potem tylko, pieluchy obiadki, etc. Mąż jest typem domownika ja chciałabym od czasu do czasu gdzieś wyjść jednak to nie możliwe. Dlatego co z tego że masz 29 jesteś wolny możesz robić co zechcesz, korzystaj z życia dopóki możesz, tak naprawdę chciałaby być na twoim miejscu.

Gość macieqqq
dzieki za opinie !

Jestem dokladnie w Twoim wieku, a poza praca zawodowa spotykam sie z przyjaciolmi, gram w RPG, strzelam z luku, jezdze po kraju, sypiam pod namiotem. Nie zamierzam zmienic tego ani za 5, ani za 10, ani za 20 lat. Moja 50-letnia kolezanka niedawno pojechala na wedrowke po Ameryce. Dzieci odchowane, wiec nikt sie nie czepial. To od Ciebie zalezy, jak przezyjesz swoje zycie.

Gość fkkf
Ja rozumiem dokładnie co masz na myśli, choć sam mam 28 lat, to jestem kawalerem, w życiu sobie nie żałowałem niczego, miałem masę partnerek, a teraz jestem gotów założyć rodzinę. Mam przyjaciela, który jest w moim wieku, ma 3 dzieci, wziął ślub 7 lat temu i za każdym razem kiedy sobie wypijemy, mówi jak bardzo mi zazdrości wolności i braku zobowiązań w postaci rodziny. I choć jest szczęśliwy, kocha swoja żonę, ma wspaniałe córki, to jednak żałuje, że nie miał w życiu czasu na przyjemności.

Gość Tez juz trzydziestka
Brawo Energiczna Trzydziestka, tak trzymac 🖐️. Wszystko od nas zalezy, jak przezyjemy swoje zycie. Przeciez nie ma zadnych nakazow, jak zyc w danym wieku, kazdy sam bierze za to odpowiedzialnosc.

Gość macieqqq
wam chyba lepiej wy nie mialyscie czasu na zabawe i wychodzenie z domu, ale macie rodzine a ja sie nie bawilem, tylko trwonilem wieczory, miesiace, lata np. przed komputerem i moje zycie towarzyskie bylo zenujace a teraz troche pozno zeby nadrabiac, bo wy zalozylyscie rodzine wczesnie a ja kiedy mam ja zakladac, jak nie teraz? (w sumie to nie mam z kim, ale chodzi mi o to, ze powinienem chyba szukac mojej polowki na powazne, bo lata przeznaczone na beztroske to chyba wczesna dwudziestka a nie 29 lat )