Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonacabrzytwysiechwyta

macie jakieś pomysły wtej kwestii?

Polecane posty

otóż, może to trochę głupie i naiwne ale nie mam wyboru....... Tęsknie za moim byłym i wiem, że on czuje to samo. Chciałabym z nim porozmawiać ale sama prośliłam kiedyś żeby do mnie nie pisał i nie dzwonił :-o Wiem że wypytuje o mnie znajomych, jego opisy na gg dotyczą mojej osoby. Nie potrafie sama zadzwonić, zbyt dumna albo głupia jestem. Chciałabym mu dać znać jakoś inaczej- myślałam o jakiejś informacji, po której by mnie poznał ale dalej byłabym anonimowa. Sprytnie? :-p Tylko nie wiem gdzie? może jakiś email z innego adresu? komentarz do jego postów na forum? tylko co tam napisać? myślicie ogólnie, że to dobry pomysł? bo mi już chyba odbija :-p

a moze te opisy nie sa do ciebie? Faceci, gdy im zalezy na kobiecie potrafia robic niesamowite rzeczy. Uwierz mi. Niesety, Ty nic nie mozesz zrobic poza byciem wspaniałą

nie wykluczam tego- jakbym była pewna to bym do niego zadzwoniła, a tak musze sie ukrywać i kombinować, czekajac na jego ruch który może nie nastąpić :-o Troche poznałam jego charakterek i wiem że jest uparty i honorowy jak ja- prosiłam żeby nie dzwonił i przestał. Mam za swoje :-o Wydaje mi sie że opisy sa do mnie bo jak mam staus dostepny to zaraz pojawia sie on, wyprodukuje pare opisów, które pasuja do naszej sytuacji a potem znika. Co za podchody :-o

dumę schowaj do kieszeni ty zaczęłaś i ty możesz odwołać każdy popełnia błędy tylko nie każdy się do nich przyznaje

JEZUUU :O ile masz lat>?????? normalnie zagadaj do niego powiedz prawde i tyle a nie jakies debilne podchody jak dwunastolatka:O