Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy stabile

Czy kobietę która miała 50 facetów mozna nazwac dziwką

Polecane posty

Gość jerzy stabile

Jak myslicie czy kobiete, która uprawiała seks z około 50 facetami mozna nazwac dziwką? Nie uważam bynajmniej że kobieta musi koniecznie uprawiać seks z tylko jednym męzczyzną. rozumiem, że może ich byc dwóch, trzech nawet pięciu ale pięćdziesięciu??? Od jakiej granicy zaczyna się bycie dziwką. Moim zdaniem granica jest tu płynna ale jeżeli kobieta ma 50 facetów to chyba mozna ja tak nazwać.

Gość oczywisssscie

kazda kobita ma swoje sumienie i nie moja sprawa z iloma ktora spala i nie ma takiej granicy czasem dziewice to gorsze dziwki niz taka co z 50 spala. granica jest jedna - nie krzywdzic przy tym nikogo

Gość K__asienka
Daj spokoj tej kobiecie i zajmij sie swoim zyciem!!! Zagladasz jej do lozka? Liczysz kochankow? A kto ci dal do tego prawo? Na sile chcesz ja ponizyc zeby polepszyc wlasne samopoczucie? Zalosne.

odpuśćmy sobie epitety niemiłe i nieprzyjemne, nazwałbym taką kobietę, o wybujałym temperamencie, być może małą nimfomanką, ale od razu dziwką...... a takiego frajera Iglesjasa co się chwali, że miał tysiąc czy więcej, to co , to superfacet, zwykły zboczeniec z gamą chorób wenerycznych, czy wirusowych....

spokojnie można powiedzieć- że dziewicą juz nie jest ale czy dziwką?? a dokładnie od jakiej liczby partnerów kobietę uważa się za dziwkę? i czy są dodatkowe kryteria np- lody z połykiem czy bez, sex 5miutowy czy5 godzinny- kolor oczu partnera..........

Gość oburzona_________
rozumiem,ż e brala za sex z ta rzekoma 50-tka mezczyzn.. pieniadze.... bo dziwka to osoba, ktora pobiera kase za sex tak?

Gość Achilles
ruchawica proste nad czym sie zastanawiac ale to jej zycie a Ty sie w nie nie laduj

Gość anty tolerancyjny........
Nie można powiedzieć że jest kobietą która się szanuje..Raczej można ja traktować w kategoriach łatwego łupu ale każdy mężczyzna na poziomie wykorzystał by ją tylko w jednym celu...sex i po znajomości!!!

Gość Maja_.
Bardzo mnie smieszy, kiedy czytam, ze to wlasnie facet wykorzystuje kobiete, spiac z nia. Nie przyszlo wam panowie nigdy do glowy, ze to wlasnie kobieta, ktora ma akurat ochote na seks, wykorzystuje wlasnie was? Seksik...i po znajomisci. Co "anty..."?:)

Jezleli dla Ciebie kobieta ktora miala 50 partnerow seksualnych przed Toba jest godna tego zeby byc matka Twoich dzieci to owszem jestem na poziomie podlogi!!!!!!!!

Maja_. No wlasnie masz dobre zadatki zeby przescignac autorke!!!

Gość Maja_.
Anty...skarbie, nie licz mi kochankow, bo to moja sprawa. Czyzby zazdrosc przez ciebie przemawiala? :)

Gość KASNDRA
dziwka to zawód, a K**wa to charakter chyba tak to leciało....

Gość maddalena
puma 25--->tylko ta wypowiedz sie liczy!jesli ktos choc troche zna zycie to wie ze wlasnie tak jest!!

Gość ex-puszczalska
Mam 20 lat i w okresie gdy mialam 18-20 lat, spałam z ok. 40 facetami. Potem poznałam mojego męża i jestem mu wierna do dziś. I tak - jestem matką jego dziecka. :)

Gość ex-puszczalska
sorry, miało być *mam 29 lat

Gość ex-puszczalska
Miał 5 kobiet przede mną.

Gość ona21111
Dziwką nie jest skoro pieniedzy nie brała, ale nie powinna sie przyznawać nikomu ilu ich naprawdę było.

Rozpier.dalają mnie osoby które używają słów których znaczenia nie znają. DZI.WKA to inaczej prostytutka tudzież k.urwa, czyli kobieta uprawiająca sex za pieniądze !

Gość ex-puszczalska
Facetów którzy ze mną sypiali też można nazwać puszczalskimi... Ja nie czułam się wykorzystywana. Chciałam tego.

bez przesady mysle ze pełno jest takich kobiet w obecnych czasach zresztą factów tak samo poprostu niektórzy dostają ochłapy i muszą sie cieszyc

Gość ona21111
W ogóle to ja nie rozumiem w czym tu niektórzy widzą problem, jak była prostytutką to może i powinna sie przyznać, ale gadać ilu facetów sie miało w łożku? No beż przesady, po co o to pytac to po pierwsze, a po drugie jak któraś miała ich dość dużo to się przyznawać nie powinna. W końcu facet tego nie sprawdzi :P