Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariusz pytający

Dziewczyny jak myslicie co facetom podoba sie w kobietach

Polecane posty

Tak jak wyszlam z kapieli napisala facet musi tez umiec sam o siebie zadbac . Tak jak juz wczesniej napisalam mieszkalam z bratem i dwoma facetami ktorzy byli szwagrami . Jeden z Nich to ten "moj" . U nich gotowanie wygladalo tak . Wracali z pracy , Moj szedl do pokoju , wlanczal kompa i siedzial a Jego szwagier gotowal obiad , po czym nakladal Jemu na talerz i wolal na obiad , Moj schodzil bral obiad i nawet nie mowil dziekuje . Przez te ponad 2 miechy ( bo tyle z Nimi mieszkalam) ani razu nie widzialam zeby pomogl szwagrowi w gotowaniu , ba! nawet talerzy po sobie nie zmyl :O Sorry , z calym szacunkiem ale tak jak wyszlam z kapieli napisala to ; takiego faceta w razie co to az starch zostawic dzieci , ani nie ugotuje , nie posprzata (choc widzialam kilka razy jak odkurzal) .Taki to tylko czeka na gotowe . No bez przesady , kobieta nie jest sluzaca ktora ma harowac na 2 etaty , facet tez cos musi od siebie dac .

Tak czy owak jestem zwolenniczka zwiazku partnerskiego : maz pomaga zonie a zona mezowi . Nie wiem jak Wy ale ja potrafie wbic gwozdz , naprawic to i owo w domu , pomalowac pokoj itp itd . Wiec jakby nie bylo bez meskiego ramienia zawsze sobie poradze ale nie ukrywam ze byloby milo jakby pomagal mi :D odebe czy jakos tak , sorry ale nie pamietam nicku a nie chce mi sie wracac do strony :D - moze i normalne ale az sie sama sobie dziwilam ze mam takie odruchy hehe :D

wyszlam z kapieli widze ze nie czytasz uwaznie moich postow nad czym ubolewac nie bede.Natomiast ustosunkuje sie do twojego postu...Rownouprawnienie tak! Natomiast kobieta, ktorej wszystkie kobiece czynnosci sprawiaja wiele trudu i sa dla niej chanba nie, bo naprawde nie chce mi sie pozniej wysluchiwac jej lamentow ze ja wykorzystuje i ze jest kura domowa..Razem dbamy o siebie na kazdej plaszczyznie pokazujac ze zalezy nam na Sobie!!! Taka jest moja opinia

No jak widzisz maja jednak maja dla wrazliwych, cieplych, czulych, normalnych partnerek zawsze:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O nie prosze 😭 sory że wytykam, ale hańba przez samo h.... Jeśli już takie teksty usłyszałeś, to widocznie coś nie tak było u was z podziałem obowiązków w domu :o przykro mi, ale jeśli ktoś się czuje wykorzystywany, bo wszystko robi w domu i do tego pracuje, to ma rację... może Tobie się wydawało, że jak pozmywasz raz dziennie to jest ok, a drugie stronie nie wydawało się, że jest w porządku... rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa....

Widzisz facetom się często wydaje, że rzeczy same się robią: pralka sama pierze, piecyk sam piecze... ale ktoś do tego rękę zawsze przykłada i nie wierzę, że takie pretensje są bezpodstawne.

Nie chce smęcić ale czasem mysle ze lepiej byloby jakbym byla wredna zimna suka , miala wszystko gdzies a facetami sie nie przejmowala a bawila sie Nimi . W koncu takie wlasnie "babszyte " facetow kreca , fakt ze tylko na krotka mete ale przynajmniej zadna ze stron potem nie cierpi.

mi w kobiecie podoba sie tylko wygląd :) bo nic innego w sumie nie moze sie podobac

Za hańbe przepraszam- zbyt szybko pisze czasem;) Natomiast jezeli chodzi o moja opinie nie jest poparta doswiadczeniami bo akurat nie trafilem do tej pory na taka "zelazna dame" ;) Natomiast obserwuje kobiety, rozmawiam z Nimi i czasem chyba za mocno biora do siebie te wszystkie medialne przekazy..naczytaja sie Kingi Dunin i pozniej nie wiedziec czemu powielaja te filozofie i przenosza na wlasny grunt..Dziwne ale prawdziwe..Czy sa szczesliwsze dzieki temu i czu ich zwiazki budowane na tych podstawach sa trwalasze i ciekawsze to juz historia na osobna dyskusje;)

wyszłam z kąpieli..no a co moze sie podobac poza wyglądem ?? zachowanie sposób bycia

Gość mooooooooood
kobieta "robi karierę" a facet "pracuje" no bez jaj

Pierwsze slysze zeby zimna suka krecila mezczyzn;) chyba ze do czasu kiedy ja zdobeda;) tu bym sie zgodzil;)

nie wiem nawet kto to Kinga Dunin :P ale gdzieś słyszałam to nazwisko... ale nadal czuję niedosyt informacji.. jak byś mi zaproponował sprawiedliwy podział pracy między dwojgiem dorosłych ludzi (załóżmy, że dziecka nie ma), oboje pracują.... to co byś w domu takiego robił?

ja nie lece tylko na wygląd tylko wy :P i ja nie jestem macho :) jestem normalny facet chyba

odebe - no wlasnie o to chodzi , facet zdobedzie taka wredna małpe , wydupczy za przeproszeniem i cial . Zero zaangazowania , zero uczyc tylko seks . I tak byloby lepiej , czlowiek nie cierpi przynajmniej .

wyszłam z kąpieli ..w facecie podoba ci się jego wygląd, zaradnosc i sposób bycia mam racje???

No z pewnoscia nie pral bym sobie koszuli, bo zielonego pojecia nie mam jakich plynow do tego uzywac i czy to ma byc zwykly proszek czy nie;) Dla mnie to czarna magia;) Natomiast moge ugotowac, przyniesc romantyczne sniadanie do lozka, posprzatac mieszkanie(poza oknami bo wiem ze zrobie to na tyle niezdarnie ze moja partnerka po mnie poprawi;) Kiedy wroci pozniej z pracy moge przygotowac jej goraca kapiel i kolacje;) Reasumujac dbalibysmy o siebie w takim samym stopniu;)

Podoba mi się inteligencja, bo z inteligentnym człowiekiem zawsze da się dogadać. Lubię jak ma poczucie własnej wartości, bo jak nie ma, to będę miała ciężkie życie z kimś, kto na mnie będzie leczył swoje kompleksy. I chciałabym, żeby lubił podróże, z domatorem bym się nie dobrała :)

tsOnlyMexx_20 odebe - no wlasnie o to chodzi , facet zdobedzie taka wredna małpe , wydupczy za przeproszeniem i cial . Zero zaangazowania , zero uczyc tylko seks . I tak byloby lepiej , czlowiek nie cierpi przynajmniej . Jezeli tego potrzebujesz od mezczyzny to ja nie widze problemu..tylko ze akurat chyba pisalas ze tak nie potrafisz;)

oderdobe najgorsze jest to, że każdy facet pisze "mogę ugotować"... może się czepiam, ale zawsze wychodzi na końcu, że oznacza to "umiem, ale tylko na specjalne okazje", albo "mogę, jak już trzeba będzie"... gdybyś napisał "będę gotował, a ona będzie sprzątać i zmywać", ale tak to jakoś tak.... niewiarygodnie... ale mówię, może się czepiam....

Oooooo podróże;) tez mam slabość;) ale to w dużej mierze wiąze sie z pasją;)

it's only mex Ponioslo cie Moja Droga!!!!!!!!!!! i to dosyć mocno;) 100000% testosteronu.............