Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama co zrobic

wyslac zyczenia czy nie?

Polecane posty

rozstalismy sie pol roku temu a dzis ma urodziny,ogolnie nie kontaktujemy sie.no i nie wiem czy mu wyslac zwykle zyczenia,czy moze wcale?powod rozstania byl taki ze znalazl sobie inna.chodzi mi oto ze jak nie wysle to on pewnie pomysli ze jestem wielce obrazona i nadal przezywam ze to on zerwal(ma taki charakter ze mysli ze jest najlepszym facetem na swiecie:D uwaza ze jego charakter jest super heh) a z drugiej strony moze pomyslec ze chce z nim nawiazac kontakt poprzez te zyczenia. co byscie zrobili na moim miejscu? szczerze mowiac jestem raczej za opcja olania tego. dodam ze nie mam 15lat:)

Gość KASNDRA
ja bym nie wysłała

Jak nie wyślesz, to pomyśli, że już zapomniałaś o nim i nawet nie pamiętasz, że ma dziś urodziny. Jak wyślesz, to będzie wiedział, że ciągle o nim pamiętasz i rozmyślasz. Więc sama wybierz.

Gość ja bym nie wysłała
po co sie narzucać chciałby to by zadzwonił taka prawda

A On Tobie wysłał po rozstaniu z okazji imienin, urodzin (jeśli miałaś je po rozstaniu) lub świąt i nowego roku, jeśli nie to bym nie zawracała sobie głowy, mógłby sobie pomyśleć że się narzucasz.

ja nie wiem.. dla mnie wysylanie zyczen bylym z ktorymi rozstalismy sie raczej nie za bardzo przyjaznie, jest chyba checia jakies rozrywki w zyciu... nie lubie tego i tego nie robie.

Gość yyy25
szkoda, ze była mojego faceta nie prowadziła takich rozważań. Skądś zdobyła jego numer po ponad pół roku i zaczęło się. A co mogę pomyśleć, jak wysłała mojemu chłopakowi życzenia z okazji dnia chłopaka?

A na Święta wysyłałaś,że wtrącę? Jeżeli się nie kontaktujecie,to jaki sens wysyłać urodzinowe życzenia? Znając życie..wyślesz życzenia..a On nie odpisze..i będziesz jeszcze miała do Niego pretensje o to,że nie odpisał....

nie nie wysle,upewnilam sie po odpowiedziach. nie kontaktujemy sie poniewaz ja zmienilam nr,a jego numeru juz nie pamietam :D mam jedynie gg i email(ale tego to chyba w ogole nie uzywa) a na gg raczej nigdy nie siedzial bo nie lubil wiec tez nie wiem. na swieta nie wyslalalismy sobie(no chyba ze on wyslal na komorke,no ale tego sie nie dowiem) a urodzin ani imienin jeszcze nie mialam. co jest najsmieszniejsze to on jest jest na mnie obrazony poniewaz jakis miesiac po zerwaniu znalazlam sobie chlopaka i uwazal ze to zawczesnie:)

Gość a wiesz co ja mysle o tym
ze ty ciagle go kochasz i na sile chcesz wrocic do nie go. szukasz tu potwierdzenia tego. Zenujaca jestes. daj mu spokoj on ma dziewczyne ktora na pewno kocha bardziej niz ciebie.

a ty sie boisz o swojego chloptasia pewnie bo ma jakas byla co mu wysyla zyczenia?zgadlam?:D

aaa i nie chodzi mi oto zeby go uwiesc bo po pierwsze mieszkam w innym kraju,daleko a po drugie nie chcialabym juz go:D

pomylka bo ja jestem facetem kretynko:D i z punktu widzenia faceta widze, ze niezly z ciebie lachociag. ponizasz sie w ten sposob

uuu a ty to pewnie duzo wiesz o lachociagach miernoto siedzaca na kobiecym forum:D

moze i miernota ale z jajami stara kurwo

nie rusza mnie rozmowa z kim o taki "wysokim" poziomie:)