Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutno mi jak niewiem

Poznalismy sie w necie

Polecane posty

ok 3 lata temu i tak klikalismy prawie codziennie,kiedy sie poznalismy mialam nick imie ale to nie bylo moje prawdziwe imie i wczoraj podczas rozmowy jakos tak wyszlo -powiedzialam swoje prawdziwe imie.Poczul sie urozony zapytal dlaczego tego nie skorygowalam przez ten czas napisal ze musi to przetrawic a samotnosci przeprosil i wyszedl do dzis cisza nie odzywa sie...myslicie ze to moze wplynac na nasza znajomosc?

Gość KASNDRA
teraz może mysleć ile jeszcze nieprawdy było w tym, co mówiłaś /pisałś

Gość moja droga napisze Ci cos
u mnie byl podobny problem poznalismy się i sama nie wiem jak ale upłynęło sporo czasu zanim dowiedzial sie jak mam na imie , ale zawsze powtarzalam mu ze mam jeszcze dwa asy w rekawie ktore mogą się wydac lae nie muszą ;) Tez napisala mi ze musi to przetrwaic i kilka dni bylo cicho . Odezwal się jak gdyby nigdy nic i wrocilismy do normalnych sympatycznych i milych rozmów , do rozmowy o imieniu nie wrocilismy nigdy. Na te moje \"dwa asy \" nie zareagował wcale tylko wspomnial ze zgadza się na taką sytuację i ze gdy bede do tego gotowa to mu sama o tym powiem , jezeli nie to on sam nie zapyta :) Daj mu chwilke czasu, moze faktycznie musi to przetrawic . Myślę ze te 3 lata nie sa dla niego bez znaczenia wszak to kawal czasu i w koncu się odezwie :D.

Gość let u goo
czlowiek przyzwyczaja sie bardzo szybko. jesli wierzy w cos, a nagle cala iluzja i piekno tej wiary pryska- to potrzebny jest czas, aby sie z tym pogodzic. czuje sie oszukany, nie wie, czy kolejny raz go nie oszukasz. to jest kolo napedowe- zaczyna sie od malych klamstw, a konczy na zdradzie? nigdy nie wiadomo, na czym zalezy tej drugiej osobie

Gość i jestes/
3 lata pozwioloc komuss iwrzyc ze masz na imie ania a potem jestes baska ? chammstwo

Gość osoba_trzecia
"nigdy nie pomyslalam ze nasza znajomosc zabrnie az tak daleko" - i nie zabrnęła