Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonkobamamba

jak to jest w tych czasach?

Polecane posty

Gość limonkobamamba

czemu rodzice nie pilnuja swoich dzieci tylko pozwalają im na wszystko co popadnie?! niedlugo bede miec 17lat i kurde nawet nie mysle o tym,zeby miech chlopaka ,a co dopiero kochać sie.Kolezanki w klasie to jakas patologia istna.. ;/ czuje sie jak idiotka i może powiem prosto z mostu "brzydze sie ich" jedna w moim wieku rozwaliła małzeństwo ;O to normalnie przechodzi ludzkie pojęcie ,inna caly czas powtarza,ze nie moze zyć bez seksu ,kolejną nakryłam w kiblu jak sie grzmociła ze swoim.. ohydny widok;( moze ja jestem inna? ale sami powiedzcie,czy to jest normalne? kolezanka mi caly czas mówi " jak sie kocha to mozna wszystko zrobic" ale bez przesady troche wstrzymania przeciez 17lat to naprawde na takie cos dziecko..

Gość kapelanka
na sex za wczesnie,ale co zazdroscisz im,ze mają chłopakow? 17lat to juz nie dziecko.. wiec nie wymyslaj tylko sama ułoz sobie życie partnerskie bo potem nie bedziesz miec na to czasu

Gość limonkobamamba
bez przesady ludzie znajduja swoja połowke nawet mając 40lat ! ;] i nie jestem zazdrosna tylko zniesmaczona

Gość yhy...
Ehhh... Kobiety sa normane..Wszystkie sa normane... I w tym probem.. heh..

Gość limonkobamamba
yhy co to za aluzja?

Gość yhy...
.. Nie chce mi sie rozmawiac .Za duzo juz poruszylem takich tematow.. Smiac mi sie chce .. :D pff.. Twoja kolezanka juz Cie zacheca do ukladania sobie zycia.. Czy wie co mowi ?.. W wieku 17 lat nie da sie ulozyc zycia z chlopakiem bo w dzisiejszych czasach kobiety tak jak i mezczyzni sa dziwni..Robia wszystko ,zeby pozniej to naprawiac..Wiesz o co chodzi ?.....

Gość limonkobamamba
tak wiem.. niestety mnie nie przekona bo mam swoje racje ,ale chodzi o to,ze ja nie umiem pozniej z nimi przebywac,robie sie wredna,zarozumiała tak jakbym chciala im cos udowodnic.. niedobrze mi sie juz w tej szkole robi..

Gość yhy...
heh..Rozumiem..Z czego nie rozumiem zachowania innych..

Gość limonkobamamba
no niestety dlatego zadałam pytanie,czemu rodzice zezwalają na to by w tym wieku miec chłopaka przeciez wiadomo co sie z tym wiaze.. bo na pewno nie trzymanie za rączke;/ :O