Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem 2 tyg po cesarce

czy zawsze trzeba isc na wizyte kontrolna po porodzie

Polecane posty

Gość ja jestem 2 tyg po cesarce

ja miałam cesarke

Gość czy trzeba
? nikt ciebie nie zmusi, ale pomyśl! tu chodzi o twoje zdrowie

Nie ważne jaką drogą odbył się poród. To jest bardzo ważna wizyta! Tu chodzi o Twoje zdrowie a niekeidy i życie!-bo przecież nie zawsze boli jak coś złego się dzieje. Oczywiście i tak zrobisz jak zechcesz :)

Gość małyśmiesznymiś
nie wierze ze to czytam, święci pańscy - pytasz powaznie?!

Gość babay
ja urodzilam naturalnie . nie poszlam na kontrole . i nic sie nie stalo.

no pewnei ze trzeba choc znam osobiscie dziewczyne która nie poszła na kontrole przez 9 miesicy po porodzie niby nic sie nie stało ale po co ryzykowac

Gość babay
ja nie bylam u ginekologa juz przeszlo 2 lata. i nic mi nie jest. moze to lekkomyslne ale nie lubie chodzic do niego.

babay ----A dlaczego nie zmienisz lekarza? Ja naprawdę nie wyobrażam sobie jak można o siebie tak nie dbać.Później się dziwić że tyle młodych ludzi umiera.

Gość jessy27
ja jestem 16 miesięcy po porodzie, nie byłam u lekarza bo nie mam czasu,dzwonię tylko po recepty.

Gość babay
poprzedni moj gin zmarl (byl juz starszym czlowiekiem ) a narazie nic mi nie dolega , nic mnie nie boli, nic sie ze mna nie dzieje wiec nie szukam nowego lekarza.

no akurat o tym ze ci nic nie dolega to nie moższ powiedziec bo jak jest nadżerka czy tfu tfu rak to nie czujesz tylko jka już jezt ŻLe to wtedy o matko

Gość Jessy27
mnie szczerze to nie interesuje, nie zależy mi specjan]lnie na moim zdrowiu, lepiej żyć krótko a dobrze niż długo i sie męczyć.

Gość babay
mnie interesuja takie sprawy ale jesli dzialo by sie cos dziwnego napewno bym odrazu poszla do lekarza.nawet czasem maz mnie wygania ale.....jakos nie ide.

Gość Jessy27
ee, tam od razu takie wyzwiska:D

Jessy27 ----Zupełnie nie rozumiem takiego podejścia. No chyba że byś wolała by dziecko było pół sierotą :( babay----I brawo dla męża! .Powinien za rękę zaprowadzić :D

Gość Jessy27
mnie mąż też goni do lekarza, ale wie, że jedyny lekarz do ktorego pojde to dentysta- i żadne argumenty mnie nie przekonają.Nienawidze lekarzy. Ginekologów wogóle to zboczeńcy bo nie wierzę, że z powołania taki zawód wybrali. W ciąży chodzilam wiadomo ale teraz nikt i nic mnie do tego nie zmusi. Co ma być to bedzie, złego licho nie bierze.

Gość babay
mąż zawsze glupoty gada :) ...naprawde teraz ubzdural sobie ze chce drugie dziecko i meczy mnie juz od.... 3 miesiecy

Gość Jessy27
mnie nie męczy bo wie że drugiego nie bedzie. Nie protestuje bo w wypadku rychłej mej śmierci na wskutek zaniedbania obowiązku medycznego, nie miałby kto zając sie dziećmi:DDDDDhihihihih

Gość babay
jessy 27 -Ty jestes niemozliwa :)

Gość babay
ale jakby powoli ale naprawde bardzo powoli mąż mnie jednak przekonuje:D

Gość Jessy27
mąż wogóle ma ze mną trzy światy, bo takiego upartego osła jak ja to nie ma chyba drugiego.

jessy27 aparatka jesteś jakich mało :D:D:D:D A za co kochasz dentystę? -chyba nie za ten ból jaki dają przy wyrywaniu i borowaniu :D :classic_cool:

Gość babay
no właśnie ? ? ?

Gość Jessy27
do dentysty chodzę, bo chce miec ładne ząbki, i dlatego ze jest zabójczo przystojny:D a że męża bym nie zdradziła, to chociaż poboruje troche z dentystą:D

o zęby trzeba dbać :D A gdzie takie przystojniaki pracują? :D Moja to kobieta....Jakoś nie mam pociągu do kobiet :P

Gość Jessy27
facet dentysta to zrozumie, sama kiedyś chciałam być dentystką. Ale facet-ginekolog to zboczeniec i juz.