Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutka000

JAK TO JEST GDY PARNTNER KOŃCZY W WAS???

Polecane posty

Gość mlodziutka000

Biorę swoje 1 opakowanie tabletek anty, regularnie, praktycznie co do minuty. Czy moge pozwolić swojemu facetowi skonczyć we mnie przy 1 opakowaniu? Kiedy wy się odważyłyście? :) Jakie to jest uczucie??? :) pozdrawiam ;)

Gość ja tak
Ja pozwoliłam po 7 tabletce z pierwszego opakowania. Uczucie? Niezbyt komfortowo, jak potem sperma z ciebie wypływa, przygotuj chusteczki higieniczne ! :)

Gość blackcat
nie pamietam ale chyba tez jakos po tygodniu ;) Uczucie średnie, drażniące jak trzeba leciec do łazienki by wszystkiego nie upaprac :o

Gość kajus24
Hej!JAk dla mnei to uczucie akurat jest BARDZO FAJNE! Lubie czuć w spobie to ciepełko i dodatkową wilgoć. Ale to pewnei zalezy od stopnia zazylosci miedzy partnerami itd. Pozdrawiam

Gość troche sie o to martwię
jst gorąco i wilgotno ... bardzo miło :) każda kobieta to odczuwa inaczej

Gość blackcat
kajus24 u nas zażyłość jest duża a nasze narzeczeństwo to nie przelotna miłostka ale i tak uważam że lepka substancja, spływająca po udach i mocząca wszystko wokól jest mało "apetyczne" i fajna :o Ale zależy co kto lubi a nie jaka jest zażyłośc :o

Gość modelkaelka
to zaje**ste uczucie :) i mozesz to juz zrobic od wziecia pierwszej tablletki anty :) cos pieknego achhhhh

praktycznie w ogóle nie czekałam ;p tylko tyle co okres sie skończył ;p a uczucie wypływającej spermy... hmmm da sie przyzwyczaić do tego ;p;p

Gość jojojojjjjjjjjj
heh może to i fajne jest ale jak ktoś się często kocha - to to jak wypływa z ciebie - brudzi wszystko - nieda się dojść do łazienki bo po nogach ci leci wszytko - to średnie uczucie .. a to wycieranie i wycieranie chusteczkami jest mało romantyczne.. i to że po takim kochaniu w nocy to ciężko do rana bez umycia się bo to zaczyna śmierdzieć a niezawsze chce się w środku nocy lecieć myć... a jak dodać do tego skutki uboczne tabletek który prędzej czy poźniej każdy ma: jak nie teraz to za paranaście lat to wole gumki ...

Gość sprzedaj go na
to co za każdym razem łykacie?? jestem ciekawa jak wy w ciazę będziecie zachodzić skoro sperma w pochwie to dla was ochydna sprawa:D

Nie wiem co wy tu piszecie, ze wam po nogach cieknie itp? Moj ukochany konczy we mnie a kazdym razem i nigdy nie zdarzylo mi sie zeby cos cieklo, zeby biedz do łazienki :D haha sory ale to troche smieszne;) TO JEST JEDNO Z NAJLEPSZYCH DOZNAN< tyle moge ci powiediec:)))) i mi nic nie splywa, ani nie wycieka ani nie biegne do łazienki... o lol

Gość lolaaaaa
to znaczy, że Twój facet ma strasznie mało tej spermy :P

Ojoj czy ja wiem czy malo jak poza mna konczy to nie zauwazylam zeby mial mało tak wiec nie wiem, w kazdym razie nic mi sie nie wylewa:)