Nowa1234 0 Napisano Styczeń 13, 2009 mam takie pytanie czy któraś z was miała bóle brzucha i podbrzusza po miesiączce??? jestem po miesiączce i ciągle mam takie bóle. t już jest drugi tydzień. takie bóle a nawet silniejsze miałam przed miesiączką która mi się spóźniła 10 dni. szukkałam na ten temat w internecie ale nie mogłam nic znaleźć. jężeli ktoś wie coś na ten temat to niech napisze... dziękuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa1234 0 Napisano Styczeń 13, 2009 napiszcie coś na ten temat .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa1234 0 Napisano Styczeń 13, 2009 halloooooo!!! jest ktoś kto powie coś na ten temat???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lattina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Powinnaś iść koniecznie na usg i baddanie ginekologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Styczeń 13, 2009 dokładnie, idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa1234 0 Napisano Styczeń 13, 2009 tylko że ja sie zapisałam do lekarza i teraz muszę czekać... a wicie co to może być??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Styczeń 13, 2009 np torbiel. a czy ten ból przechodzi na któraś stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa1234 0 Napisano Styczeń 13, 2009 raz mam z jednej strony boku brzucha poźniej przechodzi na druga tak samo jest z jajnikami też mnie czasami bolą... jak dotykam brzucha to boli... to jest groźne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ja ci nie powiem czy to jest groźne czy nie bo nie jestem wrózką i nie wiem co ci jest. musisz mieć usg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa1234 0 Napisano Styczeń 13, 2009 dzeki chociaż za taką odpowiedz i nie źle sie wystraszyłam. a ostatnio byłam u lekarza i było wszystko ok.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam to samoooooop Napisano Styczeń 13, 2009 te bóle zaczęły się u mnie w październiku zaraz po miesiaczce. Ale to nie jest ból jak an orkes, tylko prawej stronie, ale nie jajnik, tylko tak blizej srodka. Czasem boli po drugiej stronie. W grudniu byłam u lekarza i na usg i wszystko było ok, a bóle sa nadal. Nie wiem, od czego to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa1234 0 Napisano Styczeń 15, 2009 mnie dzisiaj znowu to boli i to mocniej... cały doł brzucha... a do lekarza jeszcze tydzień:-( widze że mało kobiet takie miało lub ma objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach