Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no makabraa

czy wam odpadają zatrzaski z ubranek firmy 5-10-15 ?

Polecane posty

Gość Anialisa
Nawet w Chinach wiedzą, że jak mają robić coś dla Polaków, to się nie muszą trzymać jakości. Walą do worów źle pozszywane, z pomieszaną rozmiarówką ubrania o tandetnej jakości. Używają najbardziej podłej bawełny lub domieszek. Dlatego takie różnice w ciuchach tam robionych, a sprzedawanych w Anglii czy Niemczech, a Polsce. Wydaje mi się, że kiedyś 5-10-15 miało mniej szmatowate ubrania, bardziej trwałe i ładniejsze. Może projektanta kiedyś mieli lepszego? Ostatnimi czasy taki chłam wisi na wieszakach, że nóż się w kieszeni otwiera. Kompletnie są na bakier z bieżącymi trendami dotyczącymi krojów, kolorów. Ciuchy dla starszych dzieci takie nijakie i bezpłciowe, ciężko znaleźć choć jedną porządnie zaprojektowaną i skrojoną sztukę. Spodnie dla starszych dzieci zamiast rurkowate są pumpiaste, szerokie i mają wysoki stan (jak na pupę z pampersem). Moja córka 11 letnia buntuje się i nie chce takich, które zapinają jej się niemal pod brodą. W takich spodniach sylwetka nie ma kształtu. Kupuję jej spodnie xxs w Terranova - modnie skrojone, w modnych kolorach i tańsze niż te gówniane szarawary krojem przypominające spodnie z lat 80-tych wiszące w 5-10-15. A zatrzaski też nagminnie odpadały z ubranek mojego synka, głownie ze śpiochów.

Gość hehehheheheehehh
"lodziary"powiadasz...a na ktorej to delegacji takich slow ucza...czy moze to klienci twojej firmy tak sie do ciebie zwracaja co?????

Gość a co to za wyraz
oni wiedza ze odpadaja dlatego tez daja zapasowe

no właśnie miałam napisac ze zawsze sporo tych zapasowych jest. Ale i tak mi sie te ich ubranka srednio podobają. Jedyna ich zaleta to to ze są kolorowe i dla dziewczynki nie trzeba od razu prosiaczkowego koloru tylko wybierac.

nogawki spodni stępią się, przecieraja sie wszystkie przeszycia, a koszulki zbiagają się w praniu nigdy juz tam nic nie kupię

Gość Jessy27
to ty stworku śmieszny dajesz piekny pokaz swej choroby , tępoty i słownictwa. ale... nadal slabo.

a ja lubie te ciuchy. mam troche spioszków dla malego i jakies bluzeczki dla malej. i w zasadzie jestem zadowolona. teraz dostala na mikolaja dresiki z 5,10,15 i sa naprawde ladniutkie nie jakies naciapane żarówy ani szare dresy. Tylko ja tam nie umiem nic kupic :( jak wchodze to mi sie wszystko zlewa w jedna bezksztaltną mase :(

Gość pearlineee
jessy a mocno to bedzie dopiero jak wielka bobma z gównem ci sie rozbryzgnie na łbie???? weź wsiądź już w ten samolot i odlec bo dyskusja marna. Poza wyzywaniem od lodziar przeszczepow i stworków nic ciekawego nie wymyśliłas od godziny.

Gość wiecie co ja mam
to moze wrocmy do tmatu jakichs wloskich firm odziezwych :) to sie czegos nowego dowiemy :)

Gość mloteczek i skrzyneczka
no to było konkretne wytłumaczenie:) jakas włoska firma hahahahaha pewnie alfonso i jessy spółka mało jawna;)

Gość upupupupupupupupupup
az podniese hahahahaha

Gość jessy27
no prosze wystarczy zostawic gówno w spokoju to przestaje śmierdzieć:D

Gość a co to za wyraz
ja natomiast i tak nie potrafie "zamontowac"tych zapasowych zatrzasek

Gość a co to za wyraz
raz kupilam koszulke ze co pranie to zmieniala kolor lub raz sie wydłuzala a innym razem roszerzała-no przedziwna byla-wieszałam zawsze tak samo i z niczy kolorowym nie prałąm

Gość brecht z jessy
jessy czy jak ci tam ...jak to miło że porownujesz sie do gowna, co za samokrytyka:P

Gość tak mi w przychodni powiedziel
ojejku ale sie dyskusja wywineła amialo byc o zatrzaskach

Gość wow kupuje
ja kupuje tylko na promocjach/wyprzedazach u nich

Gość Ozik
Szczerze mowiac mam tylko jedne spiochy z tej firmy (bardzo mi sie podobal nadruk), ale jak je zakladalam mojemu Maluchowi po raz pierwszy od razu odpadly dwa zatrzaski. W swietle tego co piszecie, musi byc to chyba nagminne:-( Mam pytanie? Jaki jest dobry sklep internetowy z ciuszkami dla dzieci? Czy ktos moglby cos polecic? A nawiazujac do innego watku tego forum.... kobitki, jestescie strasznie wulgarne i prymitywne. Skoro odwiedzilyscie to forum, to znaczy, ze jestescie mamami. Czego Wasze dzieci beda sie od Was uczyc? Jakim przykladem dla nich bedziecie?