Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Gość sarannnnnnnnnn
jaka jest temp nastepnego dnia po okresie??prosze o odpowiedz

Gość sarannnnnnnnnn
jaka jest temp nastepnego dnia po okresie??prosze o odpowiedz

Gość sarannnnnnnnnn
ja mialam 37.czy to normalne?????

Gość sarannnnnnnnnn
ja mialam 37.czy to normalne?????

Gość sarannnnnnnnnn
czy ta tem nie jest za wysoka jak na pierwszy dzien po @

Cieżko pi odpowiedziec na Twoje pytanie, bo nie znam Twojego organizmu. Za wysoka temperature odpowiedzilany jest progesteron, ktory powinien przed @ opasc, co za tym idzie temperatura ciła tez powinna się obniżyc, natomiast możliwe ze mialas b.wysoki progesteron i on cały czas spada dlatego jest jeszcze podniesion a tempka, albo zwyczajnie masz jakas infekcje. Druga sprawa wazne jest czy tempke mierzysz wlasciwie: - codziennie o tej samej porze - odrazu po przebudzeniu bez wstania z łóżka - tym samym termometrem - w ustach pochwie badz w odbycie Jesli nie spełniasz tych warunkow to Twoje tempki nie sa miarodajne!!!!

kurcze tak bym chciala aby sie udalo,ale jak sie tak chce to zawsze nie wychodzi,aczkolwiek jestem dobrej mysli:)

Gość sarannnnnnnnnn
Tak spełanniam te zasady.tylko jak juz mowilam to nie byl okres tylko plamienie przez 5 dni

Gość anczur
Iwonko trzymam mocno kciuki. ja nie ide do lekarza narazie staram sie wlasnymi silami tz wspolnymi z P ale zobaczymy jak to bedzie ciagle mi tylko w glowie siedzi jego gadanie "ja to chyba jestem bezplodny" ;/;/;/ czemu faceci sa takimi pesymistami:(

byłam na badaniu Bety. koszt 27.50 zł, wyniki jutro z rana. Laboratorium otwierają o 7.15, a ja zaczynam pracę o 7.30. Chyba będę pierwsza pod drzwiami tego laboratorium

Gość anczur
prosze powiedzcie mi co to za badanie beta ??

Czesc! My dopiero zjechalismy do domu po świętach :) karla - trzymam kciuki! iwona - to jak tak jak Ty bede miala owulke :) bo termin @ mam taki sam :) a tak poza tym to dowiedzialam sie ze znajoma wlasnie zaszla w ciaze... tak strasznie jej zazdroszcze..ale ciesze sie jej szczesciem :)

Gość anczur
ania29 dziekuje za odpowiedz:) aa slyszalyscie o tej ustawie co ma wejsc 1 listopada ?? ze trzeba sie zglosic do 10 tyg do lekarza bo inaczej sie becikowego nie dostaje??

Gość anczur
mam pytanko co to jest faza lutealna i jak to sie mierzy??

Gość smieska1
hej kochanie :*** Gratuluje tym, ktore sa zabrzuszone juz gratulacje kochaniutkie :******** Ja mam miec @ w piatek teoretycznie, czasami mam bialy sluz, to jest normalne przed @ ?? bo nie wiem, jakos nigdy sie nie przygladalam temu cio mowicie ????

Niestety nie mam dobrych wieści. Wynik poniżej 0,1 i jak byk napisane nie będąca w ciąży. Dzisiaj dzwonię do mojego gina

Karla83 szkoda, przykro mi ale mam nadzieję, że w tym miesiącu Nam się uda! Musi się Nam udac!

dokładnie Iwona:) Ja to jakieś doły ostatnio załapuje...

ja staram sie az tak nie nakrecac,ale kurcze nie jest to łatwe.Tym bardziej ze obecnie nie pracuje i duzo siedze w domu.A jak siedze w domu to duzo o tym czytam i mysle.Wiem ze to przynosi odwrotny efekt,ale nie da sie o tym nie myslec:(eh,to wszystko jest takie pogmatwane.Te co chcą to nie moga te co nie chca to zachodzą:(

No dokładnie, takie ten świat niesprawiedliwy, ale co zrobić. Moja siostra juz 3 lata stara się o dzidziusia i nic....Leczy się przy okazji itd. Więc jak sobie pomyśle, że też można Nam to więcej czasu zająć to się cieszę, że zaczęłam juz przed ślubem:) Moja ginekolog tez mówiła żeby nie myslec o tym...ale łatwiej mówić gorzej zrobić... Mojemu powiedziałam, że musze w tym miesiącu zajść w ciąże bo jeżeli nie to istnieje możliwość, że na nasz ślub będe miała okres:D

no i jezeli ja nie zajde teraz lub w nastepnym cyklu to tez na swoim slubie bede miala @ hehe:):)Czyli co Dula??Prostestujemy miesiaczce na slubie:) Nie chcemy jej:)

Dokładnie, @ won!:) Dziewczyny nie mogę dzisiaj się odnależć w pracy. Ale to chyba wszystko wina tego, że tak krótko i co drugi dzień pracuje. Normalnie nic mi się nie chce!

dziewczyny czy w 12dc nie powinno byc juz sluzu plodnego?Wczoraj mi gin pow ze pecherzyk peknie za 2-3 dni a sluzu plodengo do tej pory nie zauwazam:(

Gość anczur
dzien dobry paniom Iwonko ja tez tak mialam i mi powiedzieli ze to normalne ale ile w tym prawdy to ...":/ mnie sie konczy @ wiec zaczynamy a tymczasem ide sie podszykowac do lekarza i zjesc jakies sniadanie