Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

anczur z tego co wiem,ja tez ma konflikt z mezem. niestety sie zdarza. nie ma co sie martwic. teraz dobrze sobie z tym radzza. we wtorek ide do lekarza tutaj.nareszcie mam tu zalatwiona wizyte. przyznam ze boje sie. pierwszy raz zobacze czy jest serduszko...wczesniej nie bylo dziecka widac jeszcze

co dzis robicie na obiad, ja zupelnie nie mam pomyslu.... pogoda super.tak slonecznie wiosna ahh to ty ;) ps czy macie problem z partnerami odnosnie kupowania ciuchow?

:) coz za pytania :) oczywiscie ze problem z zakupami mam, musze sama, ale nie narzekam, wole sama sobie polazic niz z nim widzac jego znudzona mine, i slyszac ciagle jeki

a na obiad kopytka i ... moze piers z kurczaka nadziewana serem i suszonym pomidorem...

chodzilo mi bardziej czy im nieprzeszkadza ze chcecie sobie cos kupic. tlumaczac ze macie pelna szafe. a wy i tak wiecie ze nie macie. ja zrobie kotlet schabowy, z fasolka szparagowa i ziemniaki. nie umiem kopytek ;( odkrylam ze moja dzidzia jablek nie lubi. boziu....fatalnie sie czuje

Witam kochane!!! Mojemu mężowi to by wystarczyły jedne spodnie i koszulka hehe, nienawidzi kupować ciuchów, a co do mnie to twierdzi, że mam za dużo :-( Teraz to trochę lepiej, bo codziennie mu pokazuję, że utyłam, a w moje ciuchy się nie mieszczę i jest mi teraz lżej :-p A na obiad ryż, kurczak, śmietanka i pieczareczki Buzka 👄

ja jak sobie cos kupie to zawsze najpierw sie pytam jak uwaza ile dana rzecz jest warta :) i tak o to np. kupilam sobie superancka bluzke za 79zł, pytam się go jak sądzi ile kosztowala, on sie pyta gdzie kupilam, to mowie w Zarze, a on a to 150zl. a ja mowie nie tylko 80zl, widzisz jak tanio, grzech nie kupic :), a on no ale masz duzo bluzek, a ja no tak ale zobacz za takie pieniadze to sie oplaca, a on - zrezrgnowany aha.. :) a jak \"przeplace\" w jego mniemaniu to mowie oj raz mozna zaszalec :) ale ogolnie to nie mam problemu ze cos kupie, a on mowi ze mam pelna szafe

a wogole to dowiedzialam sie ze kolejna moja kolezanka jest w ciazy!!! Ja tez chce!!!

Ania_29>a jak u Ciebie?czujesz ze po owulce jestes?ja miałam lekko podbarwiony sluz wczoraj i dzis:(

Gość anczur
Witam dziewczynki 1) na obiadek robimy razem pieczone skrzydelka z pieczonyi ziemniaczkami i suroweczka 2) co do zakupow to jak ma nastroj to idziemy i razem cos kupimy ale jak widze ze mu sie niechce to odrazu ja trace ochote a sama chodzic nie lubie 3) dziekuje za odpowiedzi i postaram sie niedlugo zrobic te badania krwi 4) @skonczyla mi sie 4 dni temu a ja po stosunku mam brunatny sluz masakra heh ale sie rozgadalam ;p

Gość anczur
troche poczytalam o tym konflikcie i wszedzie gdzie jest cos napisane to to ze konflik jest wtedy gdzy matka ma Rh- a nie ojciec wiec moge byc spokojna i mam nadzieje ze wy tez:)

widze ze kazda ma problem z brakiem ciuchow ;) i czemu nasi partnerzy uwazaja inaczej ;))))) przeciez chca bysmy byly atrakcyjne. obiadki pychotkowe robilyscie, ja zaczynam myslec o kolacji. ja tak jem i zwracam,,,,,wiec ciagle glodna jestem. ja mam a rh- , a on rh + tak wiec mam konflikt ania tez bedziesz w ciazy,nie zalamuj sie a jutro jade na wycieczke-piknikowa ;)

Aniu a to bedzie twoj pierwszy monitoring? bo jak to jest? trzeba najpierw brac jakies leki, pobudzajace wzrost pecherzykow? czy pierwszy monitoring jest bez niczego? po mojemu chyba tak, bo skad lekarz ma wiedziec co dac pacjentce skoro nie wie jak to wszytsko tam wyglada. tak sie wlasnie zastanawiam nad tym monitoringiem.

a u mnie z kupowaniem nie ma problemu, moze dlatego ze ostatnio mało kupuje:) w pracy mam tzw. uniform wiec nie mam za dużo potrzeb ciuchowych. za to jakos dziwnie butow mi przybywa.

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ szoja....................29.................3......... ..............17.04.2009 smieska1...............23..................2......... ............. 17.04.09 Iwona77................32.................3............ ............01.05.2009 Ania_29.................29.................3............ .......... .1.05.2009 basia29................ 29..................4............. ...........05.05.09 dula.....................26..................3.......... .............10.05.2009 anczur.................20..................3............ .............08.05.09 majka242............. 28..................24............. .........13.05.2009 labudka82.............26..................11............. .........17.05.2009 karla 83 ...............25..................6........................ 21.05.2009 krop.ka................34..................6............ ............????????? dzusta..................29.................4............ ............????????? anczur.................20..................2............ ............????????? A.N.N.A.................31.................13.......... ............????????? Brzusiowe mamy nick.............wiek.......ilość starań....tydzień.....płeć/imię..poród Frezyjka0......29..............1................16 .......?........29.09.09 czuła............25..............1................15. .......?......3.10.2009 chce dzidzie... 25.............1..................8.......?.......25.11.2009 Klapaucius26....26.............6.................7...... ..?......28.11.2009 Koniczyna30....30.............7.................5...... .?chyba 14.12.2009

🖐️ ja juz sie wyspalam :) tak, to bedzie moj pierwszy monitoring, poki co niec nie dostalam, zadnych tabletek itp... ja w pracy tez mam uniform i przez to kupuje mniej ciuchow

Witam wszystkie :) Wczoraj masakra do 24.00 meczyla mnie ta moja dzidzia, dzisiaj rano narazie spokój :) chce dzidzie > ja juz widzialam jak bije serduszko mojej dzidziuni, az sie rozpłakałam u lekarza :) życze Tobie tego samego :)

ale mialam super dzien bylam na swietnej wycieczce muderatom (jakby ktos chcial sprawdzic na necie) to takie muzeum z zminiaturowana cala holandia. bomba. dzis dzidzia mnie nie meczy ;) zjadlam obiadek. a teraz ide na grila. znow wsyscy pry piwku... ehh ;) a wtorek do lekarza. niemoge sie doczekac jakie badania robic,a jakie nie w czasie ciazy. pozdrawiam brzusiowa jak z twoim mezem?

my tez juz w domu :) piekna pogoda, tylko spacerowac! ja nnie wiem jakich badan nie nalezy robic, a te co trzeba robic to gin Ci powie

a ja dzis leniuchuje.Jakies przeziebienie mnie dopadlo:(Pomiary temp juz są zamglone przez chorobe,ale chyba ta owulka byla(mam nadzieje)Mialam dwa dni podbarwiony sluz,a teraz od dzis biore luteine.Milego wieczorku dziewczyny.Ja uciekam do lozeczka:)

{chce dzidzie} dzięki za troskę 👄 U mnie trochę lepiej, tak jakby się te stosunki poprawiły, ale burze są nadal, to już się chyba nie zmieni :-p Ale pomaga mi więcej przy codziennych obowiązkach i to jest już dla mnie duży sukces... I nie ma wyzwisk, więcej rozmawiamy :-) Ja dzisiaj całe popołudnie leniuchuję z mężem, oglądaliśmy filmy jeden po drugim hehe. Buzka kochane, idę się kąpać i spać 👄

Cześć dzieczyny! My wczoraj bo obiadku u mojej mamy pojechaliśmy z pieskiem pochodzić po skałakach koło zamku w Ogrodziencu. Wróciłam taka zziajana, ze coś strasznego;):) Po wczorajszczych starankach dzisiaj jakiś humor lepszy:) po 15 idziemy do księdza na wywiad...:) pozdrawiam Was serdecznie

Dzien Dobry wszystkim Paniom😘 Piekna pogoda u mnie za oknem,a ja dziś mam pierogowy dzień:) Robię pierozki z serem i truskawkami:) Miłego dzionka dziewczynki😘

Dzień dobry wszystkim, u mnie @ powoli dobiega końca i już się nie mogę doczekać kolejnych przytulanek, pogoda za oknem poztywnie nastraja...Iwona, ale narobiłaś mi smaka, takie pyszności...

Witam IWONKA musisz koniecznie poczęstować tymi pierogami Liczę na Ciebie :-p A tak w ogóle to piękna pogoda prawda??? Aż się chce wstawać rano hehe :-) Miłego dnia kobitki kochane 👄

Gość anczur
Witam Was dziewczeta;p Wszystkie maja super usmiechy na buzce a ja nie;/ dzisiaj cos mnie dopadlo i dostaje jakis jazd nie wiem co jest. ten moj oprowadza mnie do szalu teraz ma tygodniowa akcje na granie na kompie oszalal z nudow bo prac ma malo ;/ ja tez nie pracuje wiec wszystko mnie drazni nawet jakos nie dobieramy sie do siebie a owulka sie zbliza:( wszstko jest bezsensu