Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Not o musze przyznać, ze jeszcze tego nie jadlam, ale takiego smaka narobiłyście, ze spróbuję w weeknd :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ej nic nie podsmażacie wszystko kroicie surowe do gara troche smalcu i przykryć:) to ma sie dusić:)ot to cała magia:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja biorę wszystko na oko tak żeby wyszedł cały garnek:) więc: kroimy w plastry ziemniaki ale nie za cienko około pól centymetra grubość kroimy cebulę boczek kiełbaskę marchewkę i buraka wszystko przekładamy do gara zaczynając od ziemniaków i na nich kończąc solimy i pieprzymy:P smalec żeby był tłuszcz na dnie ale nie za dużo:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oki, dzięki, ale można to też wrzucić no naczynia żaroodpornego i do piekarnika?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak nie lubisz to nie musisz:) ja żartowałam z tym kefirem :) ja uwielbiam i nie wyobrażam sobie pieczonek bez kefiru:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zajełam się sprzątaniem w szafce z ciuchami ( bo ja straszna bałaganiara jestem i sama sobie bałaganie i sama sprzątam:P) i widzę, ze juz Majka Wam wszystko wyjaśniła. Spać mi sie chce...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×