kruszynka173 0 Napisano Październik 7, 2009 oj ja prezentów nie potrfie wybierać w szczególności dla faceta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Październik 7, 2009 Dula, czyli wróżka miałaby rację z tymi bliźniakami. a moze któraś z was podrzuci jeszcze jakiś pomysł z prezentem, bo czas mi ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 7, 2009 http://www.znajdzprezent.pl/Prezenty/30-te-urodziny/cz1.html tu są ciekawe propozycje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 7, 2009 http://www.znajdzprezent.pl/Prezenty/Dla-Niego/30-te-urodziny/Przezycia-Sport-i-Adrenalina/acez1.html ekstremalne sama bym tak chciała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Październik 7, 2009 kruszynka extra, dzięki zabieram się za przeglądanie i napewno coś z tego wybiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 7, 2009 nie ma problemu :) niektóre propozycje sa naprawde super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 7, 2009 a co tu taka cisza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 7, 2009 a krzątałam się po mieszkaniu, gotowalam obiad. Ja zjadłam tylko zupę, coś nie mam apetytu. I chyba pójdę poleżeć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 7, 2009 no ja też planuje sie położyć jak wróce z pracy :) strasznie mi się spać chce :) a co M na informacje o prawdopodobieństwie że będą bliźniaki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 7, 2009 no, no dula - po calosci odrazu dwoje :) oby tak dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Październik 7, 2009 Dula> USG można już wykonać przy becie równej lub większej od 1130 wtedy na USG widać zalążek zarodka a między 6-7 tygodniem jest już zarodek z bijącym serduszkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Październik 7, 2009 Majka> serduszko będziesz słyszała z monitora, gin nagra bicie a pozniej Ci to odtworzy, niezapomniana chwila, bedziesz tez widzieć takie wykresy przy biciu, ale na to nie zwrócisz uwagi bo z płaczem będziesz słuchać bicia serduszka Twojej dzidzi :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 7, 2009 karla, tu tez sporo fajnych pomyslow http://www.toys4boys.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 7, 2009 Hej dziewczyny, dzisiaj miałam taki kocioł w pracy że nawet nie miałam czasu zajżeć a tu takie ciekawości, właśnie nadrabiam zaległości i co ja tu czytam, Dula bliźniaki to by była niezłą niespodzianka:) Karla co do prezentu to może jakiś nowoczesny gadźecik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 7, 2009 Mój mąż nie wierzy we wróżki:):)Ale za bliźniakami jest jak najbardziej tak:) Ja sobie nic nie wkręcam bo wiadomo jak z wróżkami...choć nie powiem fajnie by było:P Za tydzień pójdę na betę zobaczyć czy dobrze przyrasta. Dzisiaj dużo pospacerowałam bo inaczej bym przespała, a tak byłam na świeżym powietrzu. A zaniedługo lulu:) Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Październik 8, 2009 Hej dziewczyny. zapraszam na kawkę. Karla jak było u lekarza, co Ci powiedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Październik 8, 2009 Przepraszam i na herbatkę też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Październik 8, 2009 A ja w niedziele mam chrzciny u kuzynki, nie wiem jak to przezyje. Ona ma takie fajne dzieciątko, a ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 8, 2009 cześć :) ja poproszę herbatkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 8, 2009 Dzień dobry kochane : ) :* ja popijam herbatkę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 8, 2009 KLAPAUCIUS26 dzięki za odpowiedź, nurtowało mnie to:) DulaSUPER beta!:) kawusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 8, 2009 cześć dziewczyny Właśnie wstałam:) Poproszę herbatkę. Majeczko dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 8, 2009 ależ mam ochotę zmienić się troche.... chętnie farbnęłabym włoski i obcięła ale boje sie fryzjera :) eheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 8, 2009 Esia a czego się tu bać jak co to włosy odrosną;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 8, 2009 dokładnie:) a ja jem śniadanko, muszę się przyzwyczajać bo kiedyś to jadłam gdzieś 4 h po pobudce...a teraz już muszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 8, 2009 ja mam problemy ze śniadaniem,często moim pierwszym posiłkiem jest obiad a to źle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprobuj to nic nie kosztuje Napisano Październik 8, 2009 http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alila23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 8, 2009 No to Majeczko mamy podobnie. Teraz na siłę zjadłam małą kajzerkę. Dopóki się nie przyzwyczaję to będe tak jesść na siłę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Październik 8, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ malutka8686..........23.................2............... ...........03.10.09 edith26.................26.................12........... .............09.10.09 laura33.................33.................6............ .............13.10.09 mała_81...............28..................2............. .............15.10.09 Ania_29.................29.................8............ ...........2.11.09 karla83 .................26 ................11 .......... .............05.11.09 marzencia864.........23.................8............... .........05.11.09 basia29................29.................9............. ............07.11.09 edytka1980............29.................14............ ...........????????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chce dzidzie..25..........1..........25.....24.11.09 ...Wiktor? Julian Klapaucius26..26.........6............33.......2 8 .11.09......Radosław Koniczyna30..30.........7.............30.......12. 12.09..Dawid/Natalia szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............24.......03.02.1 0 ...Majka smieska1......23.........3.............23....... luty2010...Kacper/Blanka kruszynka173...24......3............?..........czerwiec 2010..... dula............26..........8............?.............. .?................. EsiaSmH .......22.........2.............?.............?............. ... Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjkao........Piotruś......28.09.09.......3970....... .54..........sn czula........Malinka.........06.10.09.........3100...... ...53.........sn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 8, 2009 no bo kiedyś miałam baardzo dobrą fryzjerke.. zawsze było dobrze.. a teraz gdzie pojde zaplace mase kasy a strzyzenie masakryczne... jestem niska mam H153 cm nie należe do szczupłych - taka normalna figura busia troche okrągła czy będzie mi pasowała krótka fryzura? teraz mam za ramiona - zreszta wiecie jak wygladam na nk.. choć tamte zdjęcia są przed spadkiem 12 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach