Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 Biedna czula...ale najwazniejsze ze juz po wszystkim i obie maja sie dobrze.Trzymamy kciuki i czekamy na nia z utesknieniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 12, 2009 O cholera, ale mam nadzieję, że teraz z nia i malenstwem wszystko oki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 12, 2009 dziewczyny a o jakim forum pisalyscie wczesniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 12, 2009 Malinka zdrowa, a Czuła już chyba dobrze sie czuję. Mam nadzieje, ze dzisiaj je wypiszą i pojawi się tutaj na forum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 www.28dni.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 12, 2009 Dzieki Iwona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 12, 2009 no u mnie z objawami też dośc ciężko jest, i też się zastanawiam czy to oby na pewno ciąża... powiem wam że cały czas nie mogę w to uwierzyć i dlatego jeszcze nikomu o tym nie powiedziałam, a tak bardzo bym chciała:( czekam aż USG wykarze, bo inaczej nie uwierze, choć wiem że 2 testy i badanie krwi nie mogły się mylić...już sama nie wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 kruszynko>to normalne ze nie dowierzamy.Ja tez tak mialam.Testy,beta...ale dopiero jak zobaczylam kropka na usg to uwierzylam.Wiec nie martw sie,to normlany objaw poczatkowy-niedowierzanie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 12, 2009 no ale ja tak bardzo bym chciała już sie pochwalić rodzinie.. a bez tego usg boje się komukolwiek mówić , żeby nie zapewszyć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 12, 2009 ja się najbliższym pochwaliłam:) Bo co ma być to będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 12, 2009 Pewnie ja też wypapłałam wszystkim... :) w tej kwesti trzymać jezyk za zębami to niczym wyczyn herosa... :) wg obliczeń zaczął się 6 tc..w tym tyg niby mam iść na ginki...i zastanawiam się czy jeszcze poczekać czy nie.. ale w sumie chyba pojde wczesniej zeby zrobic potrzebne badania itp.. u mnie leje paskudnie deszcz.. spac mi sie chce przez to... :( i klient z reklamacja do mnie jedzie... pff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 12, 2009 no to może i ja dojrzeje do tej decyzji i w przyszłóy weekend się pochwale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 12, 2009 to fakt ciężko nam trzymać język za żebami, ale powiedziałam swojemu M że ma nic nikomu nie mówić bo jak by coś sie wydarzyło to niechce nikomu nadziei robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 Ja pierwsza wizyte mialam w 6tygodniu ciazy.Wtedy u mnie bylo widac tylko pecherzyk ciazowy.Dopiero po 2tygodniach jak mialam kolejne usg byl zarodek i serduszko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Październik 12, 2009 czesc dziewuszki jak po weekendzie ? U mnie ok, konczymy remont mieszkania i w sobote mam nadzieje ze juz sie wprowadzimy, ide dzis do lekarza, w tym tygodniu chyba bede miala usg 4d, malenstwo kopie codziennie fika w brzuszku no niesamowite uczucie, brzuszek mi rosnie czuje sie calkiem ok poza bolami brzucha i bolem kregoslupa. przytylam od ciazy narazie 6,5 kg :) ajjj juzz bym chciala miec niunie kolo siebie... Pogoda u mnie bardzo brzydka, zimno i pada caly czas ale nie ma sie co dziwic w koncu jesien mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 12, 2009 czesc smieska :) Po weekendzie tak samo jak i przed :) nie watpie że ruchy dziecka to niesamowite przeżycie:) sama już bym chciała tego doznać :) 6,5 kg to chyba nie dużo?? U mnie też strasznie ponura pogoda, nic innego tylko należałoby sie położyć i spać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 6,5 to malo:)Ja mam juz ponad 8kg na swoim koncie:)Ja ruchy czuje najbardziej wieczorem.W dzien mala nie dokazuje.Troche mnie to martwi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Październik 12, 2009 Iwonka no malo mam nadzieje ze przytyje wiecej choc przez ostatnie 2 dni przytylam 0,5 kg nie wierzylam jak na wage stanelam ;) wiesz co mala tez wczesniej tylko wieczorem kopala a teraz daje czadu i z rana np teraz i po poludniu i wieczorem kreci sie wierci :) nygusek kochany a u ciebie co bedzie ?corcia czy synus ? ja na synka po cichu liczylam ale teraz mowie byle by bylo zdrowe i corcia tez bedzie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 12, 2009 dziewuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak fajnie, że jesteście na 28dni.pl mój nick to linda4 iwona zaraz Cię poszukam:P czuła kochana myślę o Tobie dzień i noc:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 u mnie bedzie coreczka.Myslalam ze chlopak bo tylym jak na chlopca i zaccianki tez jak na chlopca.A tu taka niespodzianka:)Ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe.Reszta sie nie liczy. Na 28dni moj nick to Iwonal77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Październik 12, 2009 kruszynka a ty jak sie czujesz ? objawy ciazowe jakies?:) noo pogoda mega brzydka, ejj wytslalam eske do radia eski to co jest ze placa rachunki wyslalam 2 smsy co godzina i gady jedne nie wylosowali mnie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 Majka super ze jestes na 28dni:)Teraz bede podgladac Twoj wykres:)Moje fluidki ciazowe przynosily szczescie inym dziewczynom wiec musze zaczarowac Twoj wykres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 12, 2009 Iwonko uwielbiam tą stronę;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 12, 2009 TAK! zaglądaj i zaczaruj mój wykres:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 12, 2009 my na weekendzie na weselichu bylismy :) wybawilam sie ze hej :) u mnie kolejny cykl staran rozpoczety i oby owocny byl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 Ja tez uwielbiam:)Zobacz na moj wykres ten w ktorym zaszlam w ciaze jakie mialam przeboje w fazie lutealnej gdzie juz chcialam zrezygnowac z mierzenia tempki,a sie okazalo ze plamienia nie byly przed @ tylko ze to ciaza:)Zaczarowalam Twoj wykres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 12, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ laura33................33..................6............ .............13.10.09 Ania_29................29.................8............ ..............2.11.09 edith26................26.................13........... ..............03.11.09 karla83 ................26 ................11 .......... ..............05.11.09 marzencia864........23..................8............... ...........05.11.09 mała_81...............28..................4............. ............06.11.09 basia29................29..................9............ . ............07.11.09 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23.................2............... ...........??????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chce dzidzie..25..........1..........25.......24.11.09 .....Wiktor? Julian Klapaucius26..26..........6..........33.......2 8.11.09....Radosław Koniczyna30..30..........7..........30.......12.12.09... ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........15.......19.12.09 ...........? Iwona77.......32..........4...........25.......03.02.10 ....Majka smieska1......23..........3...........23....... luty2010.....Kacper/Blanka kruszynka173...24.........3............?........czerwiec 2010............. dula.............26..........8...........?.........czerw iec 2010.............. EsiaSmH .......22..........2............?.............?............. ............. Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53.............sn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 12, 2009 Ania trzymam kciuki za cykl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 12, 2009 :) ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 12, 2009 Iwonko oby mój też się tak skończył....cudny bociek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach