Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Ja mam tylko psa:) Ale pospałam mmmm:) Teraz uciekam na spacer z pieskiem i do sklepu, bo nawet pieczywa nie mam:) My mieszkamy w swoim mieszkaniu, tylko 2 pokoje ale zawsze to w soim i bez rodziców jak pisała Majka. A o kosztach to sobie nawet przypominać nie chce:P

my mamy bardzo ladne mieszkanie, ale to nie nasze. także na razie odkładmy pieniązki może za pare lat cos kupimy. na szczęście czynsz mamy dosyc niski. nie ma sie co przejmowac dziewczyny. nasi rodzice mieli gorzej czesto sie zdarzało, że musieli pare lat mieszkac z rodzicami, zanim udalo im się znależć cos własnego.

tylko wkurza mnie jak widze, ze na około wszyscy sioe budują remontują, a my w takim zawieszeniu.

nie wiem mała_81 gdzie mieszkasz ale tu gdzie ja mieszkam to własnie moi rodzice mieli lepiej bo dostali mieszkanie od zakładu pracy 4 pokoje:) a ja z mężem musiałam wziąć kredyt na 25 lat żeby być na swoim:(

mój mąz jest wojskowym i mieszkamy w mieszkaniu sluzbowym tbs, których nie ma mozliwości wykupić, ani teraz ani nigdy. sa mieszkania, które kiedys mozna było wykupić (jeszcze jakiś rok temu), ale to tez zostalo wstrzymane.

naprawde kruszynka? a to tez wasze mieszkanie służbowe? nie wiem jak ty my mieszkania mamy bardzo ładne i osiedle w fajym miejscu, ale to nie nasze.

tzn tbs to sa i mieszkania służbowe i mieszkania "dla mniej zamożnych", no ale patrząc na opłaty i wymagania to po prostu porażka jest :( Ogólnie na lokalizacje i wygląd nie narzekam..

wróciłam i ze spaceru i ze sklepu:) Odkurzę i uciekam coś ugotować bo mój pomyśli, ze teraz to będe tylko spała:):):)

ojojoj jak ja bym poszła na L-4 ale nie jestem chora ani w ciąży:( a tak bym poleniuchowała:P

no ja zawsze myślałam że w ciąży pójde na zwolnienie ale teraz to już sama nie wiem, bo obawiam się że się zanudze :) tak źle tak nie dobrze :)

kruszynka dla mniej zamoznych? tzn, ze to takie mieszkania socjalne? to u nas jest troche inaczej, jest małe osiedle na którym mieszkają tylko wojskowi. a co do zwolnienia, to byłam w tamtym tygodniu 2 dni, wysprzatałam mieszkania nadrobiłam zaleglości w praniu, wypocząć nie zdażylam :)

no to może na innych zasadach u nas są te mieszkania :) u nas to jest niby dla właśnie mnie zamożnych, ale maja wymagania straszne żeby dostac to mieszkanie, no i wpłaca sie wkład własny ileś tam procent wartości mieszkania i co 3 lata musisz im zanosić zaśwoiadczenie o dochodach.... ogólnie ja za swoje mieszkanie za 32 m2 płace czynsz 520 zł w okresie zimowym więc trudno nazwać je mieszkaniami dla ludzi biedniejszych...

No to rzeczywiście dużo. My mamy 52 m2 i płacimy czynszu 474 zł.