majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 oooo jaaaacieeee teraz to mnie zabiłaś tym pytaniem....nie wiem:(:(:(:( ale chyba z pęcherzyka powstaje płód???kurde nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 idę poszperać w necie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 22, 2009 ja też szperam i szukam .. zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 z pęcherzyka ciążowego powstaje zarodek czyli dzidziuś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 Estera a kiedy masz iść do gina na kolejne USG?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 22, 2009 No tak ale w pęcherzyku jest kropeczka- czyli dzidziuś?! , eh kolejna wizyta za okolo 4 tyg. czyli wtedy będzie USG 11tc , .. ale zgłupiałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 22, 2009 kurcze taka jestem niecierpliwa i ciekawa ,że mogłabym codzień chodzić na usg zeby ogladac go :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 22, 2009 hehe to tak samo jak ja, ale niestety codziennie nie można :) Czyli jak to jest wymiar pęcherzyka i dzidzi to jest to samo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 w pęcherzyku powstaje zarodek?? czy z pęcherzyka???LEKARZA!!!!!bo nie wiemy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 22, 2009 mi sie wydaje że zarodek powstaje w pęcherzyku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Październik 22, 2009 Hey!!! Byłyśmy u pani doktor :) Malinka zdrowa i grzeczna :) Teraz śpi a mamusia korzysta :-P Buziaki kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 22, 2009 czuła to super że Malinka zdrowa :) dla was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 zdrowa a jaka śliczna!:):):):D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 robię obiad:P mielone:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Październik 22, 2009 Nooo Majka!!!!!! Bo mi ją zauroczysz :-P Ale masz rację :D:D:D:D:D Uciekam ogarnąć kuchnie, bo tam chyba tornado przeszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 wiem, że mam rację!!!!!!! haha a czerwoną wstążeczkę masz dla małej:)?? co wchodzę na NK to na Twój profil i lukam na Malinkę:):):):D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 a jak w nocy?? przesypiacie??? kolek niet???:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 22, 2009 Dula moje samopoczucie bardzo dobre:) fakt z rana się źle czuje tzn mdłości, ale da rade przeżyć :) A jak tam z Twoimi objawami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 22, 2009 a własnie dula teraz mi sie przypomniało to co bliźniaków nie będzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 22, 2009 no nie będzie:) Ciąża pojedyńcza Pani doktor powiedziała:):) Mówiłam, że wróżki to kit:D Byłam na zakupach z mężem. Ależ sie zlazłam a nic konkretnego nie kupiłam:) Prasowania mam całą górę... A sampoczucie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 uuuuu a miałam sobie jedno pożyczać :P:P:P NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY ZDROWE BYŁO no nie???:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 22, 2009 dokładnie. Nieważne ile, nieważne jakiej płci WAŻNE BY ZDROWE BYŁO!!!:) a pożyczyć zawsze i jedno mogę:):):) Nic mi sie nie chce...standardowo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 22, 2009 Dziewczyny mam pytanie. bo normalnie az mi dech zaparło! ide siku a tu na majtkach widzę taki lekko brązowy śluz i jedna taka brążowa "niteczka" co to ? czy coś źle?? kurcze przecież we wtorek u gina wszystko było ładnie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 22, 2009 Esia kurczę nie mam zeilonego pojecia. Może bardziej doświadczone dziewczyny coś będą wiedziały. Ja na Twoim miejscu albo bym poszła od razu do lekarza, albo bym zadzowniła ( bo do mojej lekarki mam nr komórki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 22, 2009 Dzwonie :( boje sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 ja też Ci nie doradzę:( ale może lepiej idź albo zadzwon do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 22, 2009 Esia Kochana, będzie dobrze!!! Napisz koniecznie, co Ci powiedziała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 22, 2009 daj znac co powiedziala ....czekamy......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 22, 2009 ale się stresuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach